התלבטות בין LENOVO ל HP

ללא שם

משתמש מתחיל
296
0
נק' מוניטין:
741
296
0
אני כל השנים משמתש במחשבי IBM ניידים ודי התרגלתי אליהם,אני שוקל לקנות את ה LENOVO סדרת THINKPAD שהוא בעצם IBM (או שלא??),אודה לכם אם תסבירו לי מה עדיף ומה ההבדלים במעבדים,בזכרון,בכונן הקשיח ובאיכות המסך בין שני המחשבים,אני ממש לא מבין בתחום:(

http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID...

וזה ה HP

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv6...

תודה ושבת שלום

יש לי DELL E6400 גירסת העסקים שלהם ואני דיי מרוצה, המחשב יחסית קל, מפרט חזק וסוללה סבירה (3 וחצי שעות- 4 שעות באינטרנט).
אל תסתכל על פירמות בתור מותגים תסתכל על מה אתה צריך ומה השימושים שלך.

1. לכמה שעות סוללה אתה צריך את המחשב?
2. האם משקל הוא פרמטר ואם כן עד כמה?
3. גודל המסך?
4. מה השימושים? אינטרנט? משחקים?
5. גודל הכונן קשיח, מה המינימום? זיכרון RAM? האם אתה הולך להריץ תוכנות עריכת סרטים, גרפיקה וכו'?
6. מה עם MAC? התנסת בעבר?
7. מה התקציב?

ואוא
הHP הזה טוווב.
אין מה להתווכח בכלל, הHP לוקח.

אבל בסוף תלוי מה המטרה שלך, חבל סתם לשפוך כסף !

• פותח/ת השרשור
דוגרי אני משתמש רק לאנטרנט אבל אני אחד שאוהב לקנות דברים איכותיים,מחלה שכזאת...חשוב לי לא להכנס יותר מידי לשאלות ששאלת משה כי אני מודה שאני סתם קונה משהו טוב שאני לא אשתמש בו 😃
ראיתי גם את ה DELL הזה..
http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=2953
איך הוא מול השניים שנתתי ??

הHP הכי טוב,
אבל,
"7. מה התקציב?"
ולמה אתה סתם רוצה לשפוך כסף על משהו שאתה לא תשתמש בו ^_^ ?
אתה לא מוצא את הכסף ברחוב אחשלו

• פותח/ת השרשור
מה אתה אומר על הLENOVO?אתה יכול להסביר לי מה ההבדל בינו לבין ה HP?
זכרון
מעבד
איכות מסך
דיסק קשיח..
אני רגיל לטאץ של ה LENOVO לכן אני נוטה לכיוונו...

• פותח/ת השרשור
יש לי DELL E6400 גירסת העסקים שלהם ואני דיי מרוצה, המחשב יחסית קל, מפרט חזק וסוללה סבירה (3 וחצי שעות- 4 שעות באינטרנט).
אל תסתכל על פירמות בתור מותגים תסתכל על מה אתה צריך ומה השימושים שלך.

1. לכמה שעות סוללה אתה צריך את המחשב?
2. האם משקל הוא פרמטר ואם כן עד כמה?
3. גודל המסך?
4. מה השימושים? אינטרנט? משחקים?
5. גודל הכונן קשיח, מה המינימום? זיכרון RAM? האם אתה הולך להריץ תוכנות עריכת סרטים, גרפיקה וכו'?
6. מה עם MAC? התנסת בעבר?
7. מה התקציב?

איזה דגם יש לך מכאן:
http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=DELL E6400

מעבד - HP יותר טוב
זכרון - שתיהם DDR3 1066MHZ רק ש HP :י 4GB, ושל LENOVO :י 2GB
איכות המסך עצמו - אין נתונים לגבי HP, אבל גם ככה אני לא כזה מבין בזה
אבל מבחינת כרטיס מסך - HP לוקח שוב
דיסק קשיח - זה לא יכול להחשב כפרמטר מפני שזה זול, הפרש של כמה מאות שקלים בודדות.., אבך FOR THE RECORD, של HP :י 500GB ושל LENOVO :י 320GB וגם ששל HP יותר מהיר (כלומר הRPM - revolutions per minute)

אבל שוב אתה צריך לחשוב, מה יותר מתאים למטרה שלך!
אם זה רק אינטרנט ומוזיקה וכל השטויות האלה, אז אפילו של LENOVO יקר מדי ^^

ה HP זה מחשב של יותר מ3 ק"ג עם סוללה זה משהו שהוא מאוד כבד, המחשב שלי 2 ק"ג והוא יחסית כבד אז יותר מ-3 זה פאקינג מפלצת אם אתה מתכוון ללכת איתו ממקום למקום ואם אתה חושב ש 500-1000 גרם זה לא מה שיעשה לך את זה, תאמין לי שבמחשב נייד כל 100 גרם זה מורגש.
בכל מקרה תפתח על זה נושא ב
www.hwzone.co.il

אין לי אף דגם משם כי עשיתי מחשב בבנייה עצמית מהאתר שלהם, קניתי את המחשב לפני קצת יותר מחצי שנה וזה המפרט:
Latitude E6400, Intel Core 2 Duo P8800 with VT, 2.66GHz, 1066MHz 3ML2 Cache, Dual Core

4.0GB, DDR2-800 SDRAM, 2 DIMM for Latitude

Internal Backlit English Keyboard for Latitude E

250GB Hard Drive 9.5MM 7200RPM FFS for Latitude EX600

Mobile Intel Integrated Graphics Media Accelerator 4500MHD With PC-Card Latitude E6400

Dell Wireless 370 Bluetooth 2.1 Minicard for Latitude E/Mobile Precision

8X DVD+/-RW for Latitude E-Family

Integrated 2.0 megapixel VGA webcam with single digital mic for WXGA+ LCD, Latitude E6400

Intel WiFi Link 5300 (802.11 a/g/n 3X3) 1/2 MiniCard for VPRO Latitude E/Mobile Precision

6-Cell/54-WHr Battery for Latitude E/Mobile Precision

14.1 inch Wide WXGA+ AntiglareScreen for Latitude E6400

ליטר חלב למי שיבין מה משה רשם כאן

ראו את העסקה כמבוטלת.. =P
משה סידר את כל מה שהיה שם..

נערך לאחרונה:
אני רק יכול לומר לך שלי אישית גם 80 ג'גה היה מספיק במחשב הזה כי אני משתמש בו רק ללימודים ובמחשב הרגיל לשאר הדברים, המצלמה במסך מיותרת אלא אם אתה משתמש בזה, ה Backlit שזו מקלדת מוארת מבוזבז לגמרי זה היה עוד 25 דולר, הדבר הקריטי שאני מציע זה לקחת כרטיס רשת תומך N מובנה.
מסך לדעתי 14.1 זה מספיק מחשבים עם 15 אינץ ומעלה סתם כבדים
הכרטיס מסך נלקח בכוונה מובנה ולא חיצוני כדי לחסוך זמן סוללה + אני לא משחק.
מעבד לקחת P ולא T כדי לחסוך גם כן סוללה, זה מעבד יחסית חזק ואני לא צריך יותר, אתה צריך יותר אלא אם אתה עורך וידאו או מוזיקה או משהו בסיגנון.

מה סקר גבר אף אחד כאן לא מבין מהחיים שלו ולא יודע איך נראה לוח אם, אמרתי לך תפנה לפורום של www.hwzone.co.il יש שם בחורה נחמדה מנהלת פורום מחשבים ניידים היא יכולה לעזור לך הרבה יותר מכל מי שנמצא כאן.

בכנות, במחיר של הלנובו הראשון שהבאת (אפילו בטיפה פחות) אתה יכול לקנות מקבוק לבן. מחשב פשוט מדהים, ואם אתה נוטה לכיוון הלנובו בגלל הטאצ' - לא ראיתי טאצ' יותר נח מבמקבוקים באף נייד אחר.

לפני כמה ימים שדרגו לו את המעבד והכרטיס הגרפי, אז אין אותו במלאי בארץ אבל תוך כמה שבועות הם יגיעו.

אני אישית לא סובל MAC אולי בגלל ההתנסות הרבה שלי עם WIN והקושי במעבר, יכול מאוד להיות שאם הייתי מתחיל עם MAC הייתי נשאר שם לכל החיים אבל זה לא המצב וזה סתם מחשב לפעוטות 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית