הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התלבטות בין LENOVO ל HP

• פותח/ת השרשור
שאני מדבר על הטאץ של הלנובו אני מתכוון שיש לי דומה כבר 6 שנים ואני רגיל אליו..השאלה אם שווה להשאר איתם או לקחת HP,חשוב לי גם לקבל תשובות לגבי אמינות של שני המותגים.

הטאצ' של המק מדהים.... אין מה להתרגל, זה פשוט טבעי. וגם מבחינת אמינות אין על המק...

בכל אופן, לאח שלי יש לנובו כבר שנתיים - שלוש בערך, ואני אישית לא סובל אותו. אני חושב שזה בגלל שמותקנת עליו ויסטה, פשוט יש לו מלא בעיות וזה מטריף להתעסק איתו.
אני מעריך שעם ווינדוס 7 הדברים יותר טובים.

הטאצ' של המק מדהים.... אין מה להתרגל, זה פשוט טבעי. וגם מבחינת אמינות אין על המק...

בכל אופן, לאח שלי יש לנובו כבר שנתיים - שלוש בערך, ואני אישית לא סובל אותו. אני חושב שזה בגלל שמותקנת עליו ויסטה, פשוט יש לו מלא בעיות וזה מטריף להתעסק איתו.
אני מעריך שעם ווינדוס 7 הדברים יותר טובים.

3204701479_9b0f2a816d.jpg

מה זה משנה מתקינים לבד, גם ככה כל הוינדוסים שבאים עם המחשבים הניידים טעונים במלא תוכנות וחרא עדיף כבר לפרמט ולהתקין גירסה נקייה.

הייתי לוקח 4GB זיכרון והרזלוציה של המסך שם חרא, אני לקחתי
14.1" WXGA+ (1440 x 900 resolution)
שזה גם LED

בכל מקרה במחשבים ניידים עדיף להביא מחו"ל, אין מכס על מחשבים ניידים אלא רק מע"מ של 16% לכן אפשר להביא משהו טוב בזול ולהרחיב את האחריות של החברה לאחריות בין לאומית בתשלום סימלי, בד"כ עוד כמה עשרות דולרים, אני יודע של DELL יש את זה, תבחרר אם גם ללנובו יש את האפשרות.

זה מחשב טוב אבל אם אפשר לקחת כרטיס מסך מובנה זה יהיה אפילו יותר טוב. אני זוכר שבזמנו התלבטתי על ה T60 של לנובו ובסוף לקחתי DELL כי היה לי יותר זול עם מפרט מעט יותר חזק, אבל האריכקטורה של לנובו מבין הטובות שיש במחשבים הניידים

• פותח/ת השרשור
אני חורש קצת את יוטיוב והביקורות שם אומרות שהלנובו הפכו להיות זולים יותר אם זה הפלסטיקה,מקשים וכדומה לעומת ה IBM המקוריים,זה נותן תחושה שהם הפכו "לזבל",ועוד מדובר ב THINKPAD שנחשבת לסידרה האיכותית של LENOVO.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית