עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין היום טסטוסטרון בכדורים...אז השאלה מיותרתשלום,
יש הבדל באמת בין צריכה שלו בכדורים לבין הדרך המקובלת?
משהו מכיר איזה מחקר או משהו בנושא?
הבדל של מינון , מחיר , זמן פעילות וכויש הבדל באמת בין צריכה שלו בכדורים לבין הדרך המקובלת?
תודה!הבדל של מינון , מחיר , זמן פעילות וכו
בסופו של דבר זה אותו טסטוסטרון, תלוי לאיזה מטרה אתה רוצה את הכדורים.
לtrt זה יכול לעבוד, לפיתוח גוף פחות.
אני רק לא בטוח שהקפסולות האלה נמצאות בשימוש בארץ. יותר נפוץ בארהב ואוסטרליה
Clinical experience with Andriol Testocaps--the first Austrian surveillance study on the treatment of late-onset hypogonadism - PubMed
Pharmacokinetic study in women of three different doses of a new formulation of oral testosterone undecanoate, Andriol Testocaps - PubMed
Effects of Andriol Testocaps in Symptomatic Late-Onset Hypogonadism (43203) - Full Text View - ClinicalTrials.gov
כל סטרואיד אוראלי הוא טסט בכדורים לפי ההגדרה או נגזרת של טסט אם תרצה אם תרצה ואם חסר לך אסטרוגן ובגלל זה אתה רוצה טסט בייס אז יש כאלה דוגמת אנדרול שעונים על פתרון לבעיה הזה, לא המלצה אבל עושה שכלאין היום טסטוסטרון בכדורים...אז השאלה מיותרת
פותח הפוסט דיבר ספציפית על אנדריול טסטוקאפס אני מאמין,שזה טסטסוטרון עם אסטר ארוך מאוד שניתן לקבל ככדור. אבל באופן כללי אני נוטה להסכים איתךכל סטרואיד אוראלי הוא טסט
טסט אנדוקנאוט בכדור, למה שמישהו ירצה להכניס לגוף שלו את האסתר הנצחי הזה ועוד בכדור, זה?פותח הפוסט דיבר ספציפית על אנדריול טסטוקאפס אני מאמין,שזה טסטסוטרון עם אסטר ארוך מאוד שניתן לקבל ככדור. אבל באופן כללי אני נוטה להסכים איתך
נטו לtrt. יש מי שיעדיף את זה מזריקות,בכל אופן לא קיים בארץ למיטב ידיעתיטסט אנדוקנאוט בכדור, למה שמישהו ירצה להכניס לגוף שלו את האסתר הנצחי הזה ועוד בכדור, זה?
צפה בקובץ המצורף 65804
יש לזה ביקוש בכלל? איזה יתרון יש לזה על פני כל אוראלי אחר?בכל אופן לא קיים בארץ למיטב ידיעתי
עבורך? כלום ושום דבר.איזה יתרון יש לזה על פני כל אוראלי אחר?
אנדרול זה אנדרול ולא טסטוסטרון.....טסטוסטרון זה טסטוסטרון..כל סטרואיד אוראלי הוא טסט בכדורים לפי ההגדרה או נגזרת של טסט אם תרצה אם תרצה ואם חסר לך אסטרוגן ובגלל זה אתה רוצה טסט בייס אז יש כאלה דוגמת אנדרול שעונים על פתרון לבעיה הזה, לא המלצה אבל עושה שכל
כמובן שזהירות לא להעמיס על הכבד שם
כמו כן יש פיתוחים חדשים היום של טסט אמיתי בכדורים אבל עדיף כבר להזריק מלהתחיל לחפש