הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

להגר לקנדה

אביב חזיזה

משתמש פעיל
700
457
נק' מוניטין:
803
700
457
שלום לכל חברי הפורום, לאחרונה משפחתי מתעניינת במעבר לקנדה והבנתי שיש כאן אנשים שהיגרו לשם או שמכירים אנשים שהיגרו לשם, בכל אופן אשמח לשמוע כל מה שאתם יודעים איך איך, כמה ולמה בנושא הזה, כל דבר יעזור כדי לצבור עוד ידע בנושא.

מה אתה מתכנן לעשות שם? למישהו מכם יש מקצוע נדרש?

יש עו״ד שמטפלים בנושא,ממליץ לך לפנות לאחד כזה
בהצלחה

ממש קשה להגיע לקנדה ולהיות שם אזרח, מכיר מישהו שההורים שלו פעלו בשביל זה כמה שנים טובות, ניסו שני אפשרויות וזה לא עבד להם, אחרי כמה זמן הם הצליחו בגלל מישהו שהכירו בקהילה היהודית והם הצליחו איכשהו להיכנס.

קח בחשבון שזה הוצאה כספית לא קטנה בכלל ולרוב לא באמת משתלם הזמן, לא יודע לא הייתי מבזבז את הזמן במקומך.

ממש קשה להגיע לקנדה ולהיות שם אזרח, מכיר מישהו שההורים שלו פעלו בשביל זה כמה שנים טובות, ניסו שני אפשרויות וזה לא עבד להם, אחרי כמה זמן הם הצליחו בגלל מישהו שהכירו בקהילה היהודית והם הצליחו איכשהו להיכנס.

קח בחשבון שזה הוצאה כספית לא קטנה בכלל ולרוב לא באמת משתלם הזמן, לא יודע לא הייתי מבזבז את הזמן במקומך.

ברור שזה קשה.. אם זה היה קל , כלום היה עושים את זה.
יש לי חבר טוב שעשה את זה והוא מאוד מרוצה , הוא ואישתו היגרו לקנדה , וכן זה היה תהליך של שנים לקבל אזרחות והם באמת נעזרו בקהילת היהודית שם.

יש לי חבר טוב שעשה את זה והוא מאוד מרוצה , הוא ואישתו היגרו לקנדה , וכן זה היה תהליך של שנים לקבל אזרחות והם באמת נעזרו בקהילת היהודית שם.
וואלה גם אם זה היה קל לא הייתי עושה את זה בחיים

מחזק
מינוס 35 ושלג עד הברך קצת מקשה על ההליכה למכון..
אחי שם המכון רחוק מהביתים אם אני לא טועה(מתאר לעצמי אותו דבר בערך כמו ארה"ב)
אז נוסעים עם רכב
שמע אגיד את האמת, אני בטוח שיהיה שווה להגר לשם. לא שמאלני או משהו אבל אני לא סובל את המדינה, רוב האוכלוסייה כאן יש להם הרגלים מגעילים ואם אני משווה את זה לאירופה - הבדל מטורף.
אתה מעוניין להגר לשם ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית