הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

להגר לקנדה

אחי שם המכון רחוק מהביתים אם אני לא טועה(מתאר לעצמי אותו דבר בערך כמו ארה"ב)
אז נוסעים עם רכב

שמע אגיד את האמת, אני בטוח שיהיה שווה להגר לשם. לא שמאלני או משהו אבל אני לא סובל את המדינה, רוב האוכלוסייה כאן יש להם הרגלים מגעילים ואם אני משווה את זה לאירופה - הבדל מטורף.
אתה מעוניין להגר לשם ?

כןןןןןןןןן
יש לי הרבה חברים סטרייטים וגייז שהיגרו והחיים שלהם הרבה יותר טובים בחו''ל..

כמובן שזה לא מתאים לכל אחד.

מכיר הרבה מאוד אנשים כולל משפחה שלי שעזבו לקנדה, , גרמניה , אוסטרליה , אמריקה , קייב כולם מאוד מרוצים כבר הרבה שנים לא חוזרים. לא רוצים לשמוע על ישראל. כולם הסתדרו עובדים בצורה חוקית לא עושים שטויות לא מסתבכים בכלום וחיים חיים טובים ברמה גבוהה משמעותית הרבה יותר מישראל. דיור אוכל כלי תחבורה הכל משמעותית יותר זול.

השאלה היא לא איך הם מרגישים , אלא מה יהיה לדור הבא שלהם , נכון אם אתה נמצא במדינה מוסיימת ואתה שווה X כסף לדוגמא , אם תיסע למדינה אחרת ששם השקל הוא יותר חזק אז תחייה יותר טוב , אבל מה יהיה עם הילדים ? שיגדלו גם יעברו מדינה .. ?

המדד הזה שלעבור למדינה אחרת ולבדוק לפי אותו אחד שעבר לדעתי לא מדד נכון , השאלה מה קורה עם הילדים והנכדים וכל החבילה

השאלה היא לא איך הם מרגישים , אלא מה יהיה לדור הבא שלהם , נכון אם אתה נמצא במדינה מוסיימת ואתה שווה X כסף לדוגמא , אם תיסע למדינה אחרת ששם השקל הוא יותר חזק אז תחייה יותר טוב , אבל מה יהיה עם הילדים ? שיגדלו גם יעברו מדינה .. ?

המדד הזה שלעבור למדינה אחרת ולבדוק לפי אותו אחד שעבר לדעתי לא מדד נכון , השאלה מה קורה עם הילדים והנכדים וכל החבילה
עם כל הכבוד, לא משנה מי עובר ומה ואיפה.. לחיות בחול יותר טוב מהארץ אין מה לעשות

עם כל הכבוד, לא משנה מי עובר ומה ואיפה.. לחיות בחול יותר טוב מהארץ אין מה לעשות
השאלה למי ואיזה תנאים , בכלל ארץ ישראל זאת לא סתם מדינה ואנחנו לא סתם נמצאים פה , זה ארץ האבות זה ארץ שאפשר לחיות בה ביהדות לא דבר שמתאפשר בכל מקום , וכן זה דבר שהוא מאוד חשוב , הכי חשוב, לצערי חלק איבדו את הערך הזה .

אבל גם למה שאתה אומר אני אתן דוגמא , גם לסודנים יכול להיות שיותר טוב פה מאשר בסודן , השאלה אם היית רוצה שהילד שלך יהיה בארץ אחרת כמו שהילד הסודני נחשב פה (חס וחלילה לא מדבר מגזענות מנסה לתת השוואה) במדינה אחרת 25 ילד בכיתה נניח והוא היחידי שהוא כביכול מהגר , הוא לא בדיוק כמוהם כמה שלא תנסו . עדיין מקבל יחס שונה .

נכון יש מדינות אולי מזג אוויר נוח יותר , אולי פרנסה נוחה יותר , אולי מרחוק זה נראה שהם מנומסים יותר אני לא אומר שהכל פה דבש , וכן יש לי חברים שעזבו ובאמת נראה שיותר טוב להם שם מכל הבחינות , ההצלחה שלהם שם הם לא היו משיגים פה אבל אני עדיין אומר זה לא נראה שהילדים שלהם חווים את ההצלחה הזאת ואולי במבט חוזר היה עדיף להם להישאר.

לא... כי אתה רואה את הנולד 🤦‍♂️
למה אתה יודע מה יהיה פה לילדים ולנכדים שלך?
נו באמת!?🤣

אין דומה דבר עם היסטוריה לדבר בלי היסטוריה , אני יודע שפה הילדים שלי לא יהיו כביכול מהגרים או עובדים זרים ,או בעצם במצב של היום אם כולכם תעזבו אז ....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית