הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מריוס נגד טים סליביה

• פותח/ת השרשור temp
  • פורסם בתאריך
מה אפשר לומר לזכותו שהוא כן נתן פייט עם מה שיש לו, להילחם הוא עדיין לא ממש יודע.

• פותח/ת השרשור
מה אפשר לומר לזכותו שהוא כן נתן פייט עם מה שיש לו, להילחם הוא עדיין לא ממש יודע.

הוא לא נתן פייט בכלל, בשתי הדקות הראשונות עד שהוא שפך מנוע הוא נתן כמה לו קיקס
נכנס לקלינץ בלי לעשות הרבה, ולקח אותו לקרקע שוב בלי לעשות כלום.

מה שהכי הביך, שהוא נכנע בסוף בגלל מכות ולא הכנעה.
זה אחת הבושות הכי גדולות שיכול להיות ללוחם, להיכנע ככה.

אני חושב שהוא צריך ללכת למחנה אימונים רציני, ולא להתאמן כמו חובבן רק בגלל שהוא נחשב לגיבור תרבות במדינה שלו.

באיזה ארגון היה הקרב?
בקצב הזה עוד נראה את רוני קולמן נכנס לאוקטגון:98sf:

הוא לא נתן פייט בכלל, בשתי הדקות הראשונות עד שהוא שפך מנוע הוא נתן כמה לו קיקס
נכנס לקלינץ בלי לעשות הרבה, ולקח אותו לקרקע שוב בלי לעשות כלום.

מה שהכי הביך, שהוא נכנע בסוף בגלל מכות ולא הכנעה.
זה אחת הבושות הכי גדולות שיכול להיות ללוחם, להיכנע ככה.

אני חושב שהוא צריך ללכת למחנה אימונים רציני, ולא להתאמן כמו חובבן רק בגלל שהוא נחשב לגיבור תרבות במדינה שלו.
פשוט לי נראה היה שהוא לא ידע מה לעשות בגלל חוסר הניסיון שלו. זה הקרב השני שלו שיצא לי לראות ואני לא יודע כמה פעמים הוא נלחם בכלל עד עכשיו. בפעם הקודמת הלוחם השני חטף שתי בעיטות על ההתחלה, נכנס להלם ואז חטף עוד מכות וככה נגמר הקרב. הפעם הוא יצא מול לוחם מנוסה שהוא גם בחור לא קטן בכלל שבבירור יודע לספוג מכות, והיו לו יתרונות ברורים כמו אורך הידיים והגובה שלו שמקשה על כל ניסיון לתת אגרוף. כשאמרתי שהוא נתן פייט התכוונתי שהוא עשה את מה שהוא יכול עם קישוריי הלחימה הנוכחיים שלו, שזה לא הרבה כפי שניתן לראות.

ובקשר לאיך שהוא נכנע אתה צודק, אבל אני אישית לא רואה אותו בתור לוחם אלא בתור סטרונגמן שסתם נדחף לזירה. אני מסכים איתך שאם הוא רוצה להילחם הוא צריך להתחיל להתאמן לשם כך בצורה רצינית ולא להסתמך רק על הכוח שלו.

מה זה צריך להיות? למה הוא לא נותן אגרופים?למה אף אחד מהם לא נותן אגרופים?

the fuck?

South-Park-Episode-1307-Fatbeard.jpg

היה ברור שזה מה שיקרה אומנם בחור חזק אבל אין לו שום מושג בטכניקה.

אישית אני לא מחזיק הרבה מטים סילביה, לא אוהב את הסגנון שלו.. הוא מגושם מדי.
אבל זה היה די ברור שמריוס יפול ברגע שהוא ילחם עם בחור עם טיפה נסיון וטכניקה.
There are no technique steroids 🤡

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית