הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע appropriate conditioning

• פותח/ת השרשור temp
  • פורסם בתאריך
הוא מתיחס במאמר שלו רק להשלכות/תועלות ישירות (במובן של יכולת לבצע פעילות פיזית מסוימת) מביצוע אימון מסוים. אין שם התיחסות, ואני מנחש שגם אין לו ידע רב, בתועלת אפשרית של ביצוע אימון "אירובי" על תפקודים
של מערכות בגוף כמו לב ריאות, לדוגמא.
אה, וגם לי אין ידע כזה וגם אני לא מכיר אירובי מקרוב כבר כמה שנים.

• פותח/ת השרשור
הוא מתיחס במאמר שלו רק להשלכות/תועלות ישירות (במובן של יכולת לבצע פעילות פיזית מסוימת) מביצוע אימון מסוים. אין שם התיחסות, ואני מנחש שגם אין לו ידע רב, בתועלת אפשרית של ביצוע אימון "אירובי" על תפקודים

אני לא יודע על המומחיות שלו בנושאים בריאותיים.
אבל זה לא פורום שמטרתו שיפור הבריאות (מה זה אומר בכלל?) אלא שיפור ביצועים.

איזה צורך יש לו בלהתייחס להשפעה של אימוני אירובי על מערכת ספציפית בגוף? מדובר על ביצועים נטו.

אם מה שמענין אותנו זה 'ביצועים נטו' נראה לי מיותר לקרוא שלושה עמודים שחוזרים על עצמם בניסיון
להסביר למישהו שעדיף סקוואט ופרס על ריצת מייל בשביל להיות חזק

• פותח/ת השרשור
אם מה שמענין אותנו זה 'ביצועים נטו' נראה לי מיותר לקרוא שלושה עמודים שחוזרים על עצמם בניסיון

הוא לא מדבר על להיות חזק, הוא מדבר על שיפור ביצועים.
ומסביר למה שיפור בכח ישפר יותר טוב מריצת מייל.

אה ואף אחד לא מכריח אותך לקרוא.

זה לא מה שהוא ניסה להגיד במאמר.

הוא לא מדבר על להיות חזק, הוא מדבר על שיפור ביצועים.
ומסביר למה שיפור בכח ישפר יותר טוב מריצת מייל.

אה ואף אחד לא מכריח אותך לקרוא.

נו, אז אני אחכה ששאר 'המשתמשים' יקראו ויחוו דיעה מלומדת

הוא קנה פרולר למכון שלו
ואת הדגם הזול הטקסני הקמצן, וסינג'ר את ג'סטין (בטח הוא סינג'ר את הסיני) לסלול לו מסלול...

אחרי קריאה קלילה

הוא לא חידש כלום לטעמי.
לדעתי, אירובי בסיסי יכול להועיל לרובנו. כל מי שעושה מילואים (קרביים), מתאמן בספורט או שיש לו תחביב שדורש סיבולת כלשהי וכו' יפיק תועלת מאירובי.
אגב, לא מזמן היה קרב בין מאריוס פודיזנאובסקי (זכה כמה פעמים בתחרות האיש החזק בעולם) לסוס מת בשם טים סילביה. יתרון הכוח שייך אתם יודעים למי... תהנו 😃

http://www.megavideo.com/?v=Z2378V5E

מה טוב באירובי ?
עם כבר אז ספרינטים/פרולר/ספרינטים על דיונה

סתם לעשות שעה אליפטי זה לא תורם כלום לאף ספורטאי

אליפטי זה מיותר לגמרי. אירובי טוב זה ריצה, שחייה ואפילו אירובי קיקבוקס.
אין ספורטאי תחרותי ברמה גבוהה שלא עושה אירובי עצים כחלק מהאימונים שלו (לפחות בתחומים שדורשים סיבולת בנוסף לכוח).
מצאתי בגוגל סקולאר לא מעט מחקרים בנושא
http://scholar.google.co.il/scholar?q=the+benefits+of+aerobic&hl=iw&as_sdt=0&as_vis=1&oi=scholart
כמובן שאין לי כוח לקרוא את כולם 😃 (או חלקם)

אבל באופן כללי אני חושב שאירובי בסיסי, אפילו ריצה קלה של עשרים-שלושים דקות פעמיים שלוש בשבוע זה חשוב לא משנה מי אתה.
מי שמטרתו העיקרית זה למשוך\לדחוק\להרים כמה שיותר משקל אני מניח שזה יפגע בהתאוששות שלו, אבל לדעתי ל99.9% מהמתאמנים זה לא רלוונטי.

אתה העלבת כרגע את המלך שנקרא אליפטי וזה ממש לא מיותר ואפילו יותר טוב מריצה לאנשים מסויימים או בעצם לרוב האוכלוסיה שהיא לא תחרותית.

אליפטי זה מיותר לגמרי. אירובי טוב זה ריצה, שחייה ואפילו אירובי קיקבוקס.
אין ספורטאי תחרותי ברמה גבוהה שלא עושה אירובי עצים כחלק מהאימונים שלו (לפחות בתחומים שדורשים סיבולת בנוסף לכוח).
מצאתי בגוגל סקולאר לא מעט מחקרים בנושא
http://scholar.google.co.il/scholar?q=the+benefits+of+aerobic&hl=iw&as_sdt=0&as_vis=1&oi=scholart
כמובן שאין לי כוח לקרוא את כולם 😃 (או חלקם)

אבל באופן כללי אני חושב שאירובי בסיסי, אפילו ריצה קלה של עשרים-שלושים דקות פעמיים שלוש בשבוע זה חשוב לא משנה מי אתה.
מי שמטרתו העיקרית זה למשוך\לדחוק\להרים כמה שיותר משקל אני מניח שזה יפגע בהתאוששות שלו, אבל לדעתי ל99.9% מהמתאמנים זה לא רלוונטי.

מצד אחד הוא לא חידש לך כלום, ומצד שני אתה טוען שאירובי זה חשוב לכולם. חשוב למה?
אגב, אתה ליצן שאתה מריץ חיפוש בגוגל ואומר יש תוצאות, בלי לקרוא אותן.
תודה באמת שהבאת לי לינקים לדברים כמו benefits of aerobic exercise after stroke.

מה טוב באירובי ?
עם כבר אז ספרינטים/פרולר/ספרינטים על דיונה

סתם לעשות שעה אליפטי זה לא תורם כלום לאף ספורטאי

באמת עלבון..
אליפטי משמש פתרון מצויין לסטדי סטייט אירובי (וכמובן שגם הפוגות,מומלץ בחום במכשירים החדשים) לאוכלוסייה לא תחרותית.
ד"א בחלק מהמכונים בארץ נכנס מכשיר אליפטי בעל שלושה מצבים שהוא אכן תחליף מצויין לאליפטי העתיק.
לא כל העולם חייב לרוץ ספרינטים על דיונות ולקפוץ על דלגית (וגם לא לדחוף פרולרים)
*

באתר שוונג? בבקשה אל תמשיך.

אף אחד לא מתווכח עם זה שלאירובי יש יתרונות. זה לא אומר שכולם חייבים לעשות את זה, או שזה הכרחי בצורה כלשהי ואין לזה שום קשר למאמר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית