הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הסרת שיער בלייזר ושימוש בחומרים

tormenta

משתמש מתחיל
130
11
נק' מוניטין:
34
130
11
הבנתי שאם אני רוצה לעשות לייזר בגוף ומשתמש בחומרים זה לא יעבוד... נשבר לי כבר הזין מלגלח כל כמה ימים את הגוף וחושב לעשות לייזר. מישהו פה עבר לייזר ויכול לספר אם עובד או לא

תרשום באיזה חומרים אתה משתמש ותציין באיזה מינונים ואני יגיד לך עד כמה לייזר יעזור לך או שלא.
בגדול אם אתה דוחף מינונים גבוהים של טסט השיער לא מפסיק לצמוח ולייזר לא יעבוד. אבל אם תשתמש ב GH וקצת טסט מינון שלא יעבור 250 בשבוע הלייזר עובד יותר טוב. בסופו של דבר לייזר זה לא לכל החיים. בסוף השיער תמיד חוזר אצל רוב האנשים.

תרשום באיזה חומרים אתה משתמש ותציין באיזה מינונים ואני יגיד לך עד כמה לייזר יעזור לך או שלא.
בגדול אם אתה דוחף מינונים גבוהים של טסט השיער לא מפסיק לצמוח ולייזר לא יעבוד. אבל אם תשתמש ב GH וקצת טסט מינון שלא יעבור 250 בשבוע הלייזר עובד יותר טוב. בסופו של דבר לייזר זה לא לכל החיים. בסוף השיער תמיד חוזר אצל רוב האנשים.
בד"כ אין הרבה הבדל בין מה שצברת לפני (שיעור גוף) ל"תגבורת" של אחרי אבל בהחלט יש תוספת!
אצלי זה בא לידי ביטוי בגוף..רק באזורים ספציפיים בהם ממילא היה לי שיער ולא בפנים..
ככול שהחומרים יותר אנדרוגניים כך האימפקט גדל.
לגבי הלייזר..אם השורש מת אז שום חומר לא יצמיח ממנו שיער..אם הוא מתאושש הוא יחזור להצמיח בין אם תצרוך סטרואידים ובין אם לאו

קשוח ביותר לא מפסיק לצמוח לי ואני רק על 1cc טסט
זה מוזר אם צומח לך הרבה יותר ביחס למה שהיה קודם בטח אם אתה בן 24 כמו שאתה כותב ובטח אם כל זה מטסט 1ml/wk..למרות שכדאי שתבין שמינון כזה למרות שהןא לא משמעותי אנאבולית..שם אותך על הסקלה עם טסט גבוה בהרבה משל הגבר הממוצע
בגדול שתדע
טסט/סטרואידים לרוב יחמירו כל נטיה הורמונלית במידה והיא קיימת...
לי למשל אין נטיה לשיעור יתר בגוף...אבל למרות זאת הסייקלים בהחלט גרמו לי להגברת הצמיחה באופן סביר באזורים מסויימים אבל לא בכאלה שלא צמח לי בהם קודם
אני מניח שאם היתה לי נטיה זה היה משמעותי יותר

זה מוזר אם צומח לך הרבה יותר ביחס למה שהיה קודם בטח אם אתה בן 24 כמו שאתה כותב ובטח אם כל זה מטסט 1ml/wk..למרות שכדאי שתבין שמינון כזה למרות שהןא לא משמעותי אנאבולית..שם אותך על הסקלה עם טסט גבוה בהרבה משל הגבר הממוצע
בגדול שתדע
טסט/סטרואידים לרוב יחמירו כל נטיה הורמונלית במידה והיא קיימת...
לי למשל אין נטיה לשיעור יתר בגוף...אבל למרות זאת הסייקלים בהחלט גרמו לי להגברת הצמיחה באופן סביר באזורים מסויימים אבל לא בכאלה שלא צמח לי בהם קודם
אני מניח שאם היתה לי נטיה זה היה משמעותי יותר
אני שעיר בלי קשר או מלפני שהייתי משתמש בטסט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית