עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בד"כ אין הרבה הבדל בין מה שצברת לפני (שיעור גוף) ל"תגבורת" של אחרי אבל בהחלט יש תוספת!תרשום באיזה חומרים אתה משתמש ותציין באיזה מינונים ואני יגיד לך עד כמה לייזר יעזור לך או שלא.
בגדול אם אתה דוחף מינונים גבוהים של טסט השיער לא מפסיק לצמוח ולייזר לא יעבוד. אבל אם תשתמש ב GH וקצת טסט מינון שלא יעבור 250 בשבוע הלייזר עובד יותר טוב. בסופו של דבר לייזר זה לא לכל החיים. בסוף השיער תמיד חוזר אצל רוב האנשים.
יש אנשים שזה קורה אצלם גם ללא כל שימוש בטסט רקאומרקשוח ביותר לא מפסיק לצמוח לי ואני רק על 1cc טסט
זה מוזר אם צומח לך הרבה יותר ביחס למה שהיה קודם בטח אם אתה בן 24 כמו שאתה כותב ובטח אם כל זה מטסט 1ml/wk..למרות שכדאי שתבין שמינון כזה למרות שהןא לא משמעותי אנאבולית..שם אותך על הסקלה עם טסט גבוה בהרבה משל הגבר הממוצעקשוח ביותר לא מפסיק לצמוח לי ואני רק על 1cc טסט
אני שעיר בלי קשר או מלפני שהייתי משתמש בטסטזה מוזר אם צומח לך הרבה יותר ביחס למה שהיה קודם בטח אם אתה בן 24 כמו שאתה כותב ובטח אם כל זה מטסט 1ml/wk..למרות שכדאי שתבין שמינון כזה למרות שהןא לא משמעותי אנאבולית..שם אותך על הסקלה עם טסט גבוה בהרבה משל הגבר הממוצע
בגדול שתדע
טסט/סטרואידים לרוב יחמירו כל נטיה הורמונלית במידה והיא קיימת...
לי למשל אין נטיה לשיעור יתר בגוף...אבל למרות זאת הסייקלים בהחלט גרמו לי להגברת הצמיחה באופן סביר באזורים מסויימים אבל לא בכאלה שלא צמח לי בהם קודם
אני מניח שאם היתה לי נטיה זה היה משמעותי יותר