הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

השתלת שיער

• פותח/ת השרשור darkA
  • פורסם בתאריך

darkA

משתמש פעיל
401
161
נק' מוניטין:
176
401
161
שלום לכולם.
כבר הרבה זמן משחק עם המחשבה על השתלת שיער.
כמה שאלות למי שמבין בזה..
אני בן 42, האם מה שהקרחתי עד עכשיו זה הכל או שאני אמשיך להקריח?

אני שואל כי אני מבין שאם אעשה השתלה, השיער הטבעי שעוד נותר עלול להמשיך ולהקריח במיוחד בגלל השימוש בחומרים.

האמת שכל חיי הולך עם קצוץ ולא יודע מה פתאום נהיה לי איכפת מהשיער, אולי משבר גיל ה40?! חח

גם מתבאס קצת מתהליך ההחלמה, יש מישהו שעבר את זה?
כמה זמן אח"כ באמת חוזרים לשגרה ושגרת אימונים וכו?

אני עשיתי השתלה לפני שנה..אני בן 27 בגלל החומרים נהיה לי נסיגה, עשיתי השתלה 2400 זקיקים , כדי שהשיער הטבעי לא יקריח אני לוקח מינוקסידיל ופרופסיה קבוע אחרת מאבדים שיער...השיער המושתל עמיד להקרחה...לאימונים חזרתי מוקדם מהצפוי אבל מה שמומלץ זה שבועיים בערך..השיער המושתל רגיש וצריך להיקלט בקרקפת כמו שצריך חשוב לשמור עליו

• פותח/ת השרשור
אני מורח מינוקסידיל ופרופסיה בתמיסה האמת, לא רואה מזה שיפור אבל אולי הייתי אמור להקריח יותר.. לך תדע.
כמה זמן עבר מההשתלה? השיער נראה טוב סה"כ?
משתמש גם בנגזרות dht בכללי?

נ.ב
הרופא הסביר שחודש וחצי לא להתאמן,לי נשמע המון.

אני מורח מינוקסידיל ופרופסיה בתמיסה האמת, לא רואה מזה שיפור אבל אולי הייתי אמור להקריח יותר.. לך תדע.
כמה זמן עבר מההשתלה? השיער נראה טוב סה"כ?
משתמש גם בנגזרות dht בכללי?

נ.ב
הרופא הסביר שחודש וחצי לא להתאמן,לי נשמע המון.
עבר שנה מההשתלה, השיער נראה מצויין נקלט טוב ...עשיתי פה בארץ..חודש וחצי הרופא שלי לא אמר לי..אמר לי שבועיים להימנע ממאמץ פיזי משתמש בסייקלים שלי בdeca ,test בולד וכו'..פרופסיה מאוד יעילה בעצירת הנשירה מינוקסי יעיל בהצמחה שילוב של שניהם מגן על בשיער הקיים שלך

• פותח/ת השרשור
אם אעשה השתלה זה פה בישראל.
אם חזרת להתאמן אחרי שבועיים,מה אגיד.. אין ממה לפחד חחח

בכללי אני עושה סייקלים רק טסט ופרימו.. ו gh שלא קשור כ"כ.

הקרחה גברית זו רכבת לכיון אחד.
היא לא עוצרת, ולא נוסעת אחורה.
בסוף אתה תגיע ליעד ותהפוך לקפטן פיקארד, או קוז׳אק, או דה-רוק - בחר את הקירח המועדף עליך. השאלה רק כמה זמן זה ייקח.

לא באמת יודע שום דבר על השתלות. אבל כמתבונן מהצד, ברור שיש חרא השתלות בזיל הזול שנראות רע מאד, ויש טיפ-טופ רמת פרימיום אילון מאסק, שנראות מעולה.
מניח שמה שאני אומר, זה שאו שתשקיע ולך על השתלה דה-לוקס, או שתוותר.
בעיני עדיף להיות קירח, ממישהו שרואים באופן ברור שיש לו השתלה. זה מילימטר מעל פאה.

• פותח/ת השרשור
אין בעיית תקציב, נגיד ככה.
הפחד שלי רק זה שאחרי ההשתלה השיער הטבעי שעוד נשאר ימשיך לנשור ואז עוד 5 שנים אגיע לאותה תוצאה.

האמת שסה"כ מתאים לי שיער על 0 במכונה, הבעיה שכדי שזה יראה תמיד טוב אני צריך כל 4 ימים לגלח הכל, דיי נמאס...

אין בעיית תקציב, נגיד ככה.
הפחד שלי רק זה שאחרי ההשתלה השיער הטבעי שעוד נשאר ימשיך לנשור ואז עוד 5 שנים אגיע לאותה תוצאה.

האמת שסה"כ מתאים לי שיער על 0 במכונה, הבעיה שכדי שזה יראה תמיד טוב אני צריך כל 4 ימים לגלח הכל, דיי נמאס...
שמע, תמצא מומחה גדול בארץ, וכנס לפגישת ייעוץ.
הסיפור תלוי לא רק באיכות ההשתלה, אלא גם במאפיינים של השיער וההקרחה שלך.
רק תזכור, שלך זו תהיה פגישת ייעוץ אבל להם זו תהיה פגישת מכירות.
תקשיב באוזן ביקורתית.

• פותח/ת השרשור
בעיקרון הייתי בפגישת ייעוץ.
בגיל שלי בדר"כ כבר מגיעים לסוף ההתקרחות מה שנקרא.
הבעיה זה שלא ידעו ממש להגיד לי מה ההשלכות של שימוש בחומרים, האם כתוצאה מכך אמשיך להקריח.

לדעתי יותר הגיוני פשוט לעשות השתלה אחרי שכבר מסיימים להקריח, אם זה באמת אפשרי.

נ.ב
מאד יכול להיות שהשימוש במינוקסידיל ופרופסיה בתמיסה כן שומר על מה שכבר יש.

בגיל שלי בדר"כ כבר מגיעים לסוף ההתקרחות מה שנקרא.

השיא של ההקרחה (קצב איבוד השיער) בגילאים 20-40, ולאחר מכן בהרבה מקרים היא מאטה. אבל נדיר מאד שהיא עוצרת.
זה עניין אישי ומשתנה מאדם לאדם. אבל אין לך סיבה להניח שהגעת לתחנה הסופית.

הקרחה גברית זו רכבת לכיון אחד.
היא לא עוצרת, ולא נוסעת אחורה.
בסוף אתה תגיע ליעד ותהפוך לקפטן פיקארד, או קוז׳אק, או דה-רוק - בחר את הקירח המועדף עליך. השאלה רק כמה זמן זה ייקח.

לא באמת יודע שום דבר על השתלות. אבל כמתבונן מהצד, ברור שיש חרא השתלות בזיל הזול שנראות רע מאד, ויש טיפ-טופ רמת פרימיום אילון מאסק, שנראות מעולה.
מניח שמה שאני אומר, זה שאו שתשקיע ולך על השתלה דה-לוקס, או שתוותר.
בעיני עדיף להיות קירח, ממישהו שרואים באופן ברור שיש לו השתלה. זה מילימטר מעל פאה.
חולק עלייך בקטע הזה...מכיר אנשים שהשתילו בגילאי העשרים ועד היום (גילאי 55) יש להם שיער מהמם...נטו מהתמדה עם פרופסיה מינוקסי והשתלה מוצלחת שעברו... אני אישית מאוד ממליץ על השתלה עשיתי אצל דר נג'את פה בארץ...כיום אני יודע שהוא עובד דרך מכבי מה שלא היה פעם...
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

יש השתלות שבאמת נראות רע ...צריך לדעת למי פונים ולזכור שזול בסופו של דבר זה יקר...לפותח הפוסט ממליץ לך לתאם פגישת ייעוץ, לשמוע לראות אם מתאים ותבדוק ואם אתה מועמד מותאם בכלל מבחינת השיער אזור תורם מאחורה

• פותח/ת השרשור
מזמין מחול?
או מייצר בעצמך?
מזמין מחו"ל.

חולק עלייך בקטע הזה...מכיר אנשים שהשתילו בגילאי העשרים ועד היום (גילאי 55) יש להם שיער מהמם...נטו מהתמדה עם פרופסיה מינוקסי והשתלה מוצלחת שעברו... אני אישית מאוד ממליץ על השתלה עשיתי אצל דר נג'את פה בארץ...כיום אני יודע שהוא עובד דרך מכבי מה שלא היה פעם...
הייתי בפגישת ייעוץ אצל ד"ר סעיד טאהא,
אחרי ששוטטתי בכל מיני קבוצות ופורומים בנושא והמליצו עליו דיי הרבה.
בעיקרון אני מועמד דיי טוב, יש לי יותר שיער דליל מאשר קרחת ברוב הראש, קרחת ממש יש לי רק במפרצים והאזור התורם במצב טוב מאד.

מדובר כמובן בהוצאה לא מבוטלת ותהליך החלמה שלי לפחות נראה מלחיץ משהו.
מפחד לעבור את כל זה ובסוף לחזור לנקודת ההתחלה פשוט.

וכמו שאמרתי, בעיית תקציב תכלס אין...

מזמין מחו"ל.

הייתי בפגישת ייעוץ אצל ד"ר סעיד טאהא,
אחרי ששוטטתי בכל מיני קבוצות ופורומים בנושא והמליצו עליו דיי הרבה.
בעיקרון אני מועמד דיי טוב, יש לי יותר שיער דליל מאשר קרחת ברוב הראש, קרחת ממש יש לי רק במפרצים והאזור התורם במצב טוב מאד.

מדובר כמובן בהוצאה לא מבוטלת ותהליך החלמה שלי לפחות נראה מלחיץ משהו.
מפחד לעבור את כל זה ובסוף לחזור לנקודת ההתחלה פשוט.

וכמו שאמרתי, בעיית תקציב תכלס אין...
תשמע , ההחלמה לא נעימה, וצריך לישון עם כרית מוגבהת להימנע משמש (עכשיו חורף אז לא בעיה) להימנע מספורט להימנע מכול מה שמעלה לחץ דם לקרקפת וכו... בסוף שווה את זה..השלב הכי פחות נעים זה הנשירה הפתאומית של ההשתלה בשלב 2 נראיתי מוזר רצח אבל עוברים את זה..דר סעיד לא שמעתי מעולם...אני מכיר גינצבורג ,פול הייר,קרופניק,

עבד עם איילת גייר שהבנתי שהיא הכי מוכרת בתחום ופשוט פתח מרפאה לבד.
אה איילת גייר שכחתי להזכיר אותה.. רציתי פעם לעשות אצלה בסוף לא עשיתי...עשיתי ייעוץ והכול ובסוף סגרתי אצל נג'את אבל כן איילת גייר בהחלט מקצועית בתחום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית