הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם TRT מוביל לנשירת שיער?

• פותח/ת השרשור Sosla
  • פורסם בתאריך

Sosla

משתמש מתחיל
67
1
נק' מוניטין:
1
67
1
שלום לחברי הקבוצה אשמח לחוות דעת שלכם המקצועית בלבד..

אז ככה אני על gh סולו בנתיים כבר כמעט שבועים .. ויש לי טסט של spectrum pharm אמפולות ואני מתלבט אם לעשות trt למשך 3 חודשים .. הדבר היחיד שמפחיד אותי זה נשירת שיער .. אני בן 33 ויש לי שיער מלא עדיין קו שיער תקין השאלה שלי אם אתחיל לעשות trt יש מצב יתחיל נשירת שיער ?
ועוד שאלה כמה מל אני אמור להזריק וכל כמה זמן ?
אני 1.91 משקל 90 קילו מעולם לא עשיתי סייקלים אשמח לחוות דעת והכוונה

קבצים מצורפים

• 17756693945385607460927899537620.jpg
    17756693945385607460927899537620.jpg
    KB 466.9 · צפיות: 31
אם יש לך גנטיקה של נשירת שיער במשפחה,הטסט יאיץ את זה ככה שייתכן ותראה נסיגה עם הזמן של השיער..יש כאלה שגם לא משפיע להם על השיער..עד שלא תנסה לא תדע . ..בנוגע לשאלה השניה,תקרא בלינקיה יש לך מידע על סייקלים...יש לך טסט סיפיונט

נשמח אם בעת יצירת שרשור חדש בפורום תוכל להזין כותרת עניינית לשרשור כדי שאחרים יבינו על מה מדובר וכך תוכל לקבל יותר התייחסות ותגובות לשאלות שלך.

הכותרת נערכה.

התשובה היא: כן. חד משמעית גם אם אין לך נטייה גנטית. ואם יש לך בכלל אכלת אותה.
זה לא בדיוק הטסט, אלא הDHT (שהטסט מומר אליו בגוף וגם לאסטרוגן). טכנית לקיחת תרופה כמו פינסטריד אמור לפתור את הבעיה.

• פותח/ת השרשור
אז בעצם אם אני עושה טיפולי prp מינוקסי ופנסטרייד זה לא יפגע בשיער ? .. והפגיעה בdht זה לכל החיים או רק במהלך הסייקל ? באיזה שהוא שלב זה מסתדר ?

אז בעצם אם אני עושה טיפולי prp מינוקסי ופנסטרייד זה לא יפגע בשיער ? .. והפגיעה בdht זה לכל החיים או רק במהלך הסייקל ? באיזה שהוא שלב זה מסתדר ?
PRP ומניקוסידיל לא קשורים הם לא ימנעו נשירת שיער שנובעת מאנדרוגנים.

פנסטרייד כן יכול לעזור, אבל לא נגד כל הסטרואידים, אין לי את הזמן לחפש עכשיו אבל תחפש באינטרנט. נגד DHT (ועל TRT כי הרי חלק מהטסט מומר לDHT) זה כן יעזור (עד גבול מסוים, וגם התופעות לוואי מזעזועות לדעתי) אבל יש תרכובות שמיצרות מטבוליטים שדומות לDHT שעדיין יגמרו לנשירת שיער. תחפש בגוגל.

זה רק במהלך הסייקל, אבל כמעט בלתי אפשרי לגדל שיער מחדש, כל מה שאתה עושה כרגע זה כדי למנוע נשירת שיער. TRT זה לטווח ארוך.

• פותח/ת השרשור

פנסטרייד כן יכול לעזור, אבל לא נגד כל הסטרואידים, אין לי את הזמן לחפש עכשיו אבל תחפש באינטרנט. נגד DHT (ועל TRT כי הרי חלק מהטסט מומר לDHT) זה כן יעזור (עד גבול מסוים, וגם התופעות לוואי מזעזועות לדעתי) אבל יש תרכובות שמיצרות מטבוליטים שדומות לDHT שעדיין יגמרו לנשירת שיער. תחפש בגוגל.

זה רק במהלך הסייקל, אבל כמעט בלתי אפשרי לגדל שיער מחדש, כל מה שאתה עושה כרגע זה כדי למנוע נשירת שיער. TRT זה לטווח ארוך.
בגדול אני לוקח פרופסיה עושה טיפולים prp ומשתמש במינוקסידיל ויש לי שיער תקין אני בן 32 פשוט מפחד שיתחיל נשירה משימוש בחומרים .. מה הכי טוב בשבילי לעשות אז? אפשרי rad140 solo ? אפשר טסט במינוך נמוך? מה אפשר לעשות ?
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

ועוד דבר זה רק במהלך הסייקל יהיה הנשירה ? ברגע שאפסיק ואתחיל לעשות pct. השלב של הנשירה תיפסק ?

בגדול אני לוקח פרופסיה עושה טיפולים prp ומשתמש במינוקסידיל ויש לי שיער תקין אני בן 32 פשוט מפחד שיתחיל נשירה משימוש בחומרים .. מה הכי טוב בשבילי לעשות אז? אפשרי rad140 solo ? אפשר טסט במינוך נמוך? מה אפשר לעשות ?
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

ועוד דבר זה רק במהלך הסייקל יהיה הנשירה ? ברגע שאפסיק ואתחיל לעשות pct. השלב של הנשירה תיפסק ?
הייתי בדיוק כמוך בהתלבטות הזאת בגלל השיער , בסוף עליתי על טסט במינון נמוך(120-250 שבועי) ונכון לעכשיו המצב של השיער מצוין + פינסטרייד 0.5 כל יום .
להבטיח לך שעוד x זמן אני לא יהיה יותר קירח ? קשה לי לומר כי יש מצב שיש תהליך איטי של התקרחות ואני לא שם לב.
לכן אין לאף אחד תשובה חד משמעית האם תקריח או לא , פשוט תנסה , במידה ותפסיק הנשירה גם תפסיק .

• פותח/ת השרשור
הייתי בדיוק כמוך בהתלבטות הזאת בגלל השיער , בסוף עליתי על טסט במינון נמוך(120-250 שבועי) ונכון לעכשיו המצב של השיער מצוין + פינסטרייד 0.5 כל יום .
להבטיח לך שעוד x זמן אני לא יהיה יותר קירח ? קשה לי לומר כי יש מצב שיש תהליך איטי של התקרחות ואני לא שם לב.
לכן אין לאף אחד תשובה חד משמעית האם תקריח או לא , פשוט תנסה , במידה ותפסיק הנשירה גם תפסיק .
אז במידה ואני מפסיק את הסייקל פשוט התופעות לוואי העתידיות גם יפסיקו?

למי שמשתמש בפינסטריד, הבנתי שזה פוגע בליבידו, השפעה על המצב רוח ועוד

עד כמה זה באמת קורה?

עד כמה זה באמת קורה?
קורה המון, זאת אחת התופעות לוואי הנפוצות של פיניסטריד.
היו גם כמות של מקרים חריגים שהתרופה גרמה לאובדנות.

אני תמיד אומר שעדיף להישאר עם ז*ן מתפקד ורצון לחיות.. מאשר להרוויח עד כמה זקיקים על הפדחת.

תלוי בחומרת המצב.. עדיף להשקיע בטיפולי PRP או בהשתלת שיער איכותית.

או פשוט להמתין שהתרופה החדשה PP405 תצא לשיווק, בתקווה שבשנתיים הקרובות.

למי שמשתמש בפינסטריד, הבנתי שזה פוגע בליבידו, השפעה על המצב רוח ועוד

עד כמה זה באמת קורה?
אני על פינסטריד 4 שנים, (משתמש גם בסטרואידים אנאבוליים כמובן) אין לא ירידה בליבידו לא כלום...נטו נשאר לי שיער מלא על הראש בזכותה, בשילוב עם מינוקסידיל

אני על פינסטריד 4 שנים, (משתמש גם בסטרואידים אנאבוליים כמובן) אין לא ירידה בליבידו לא כלום...נטו נשאר לי שיער מלא על הראש בזכותה, בשילוב עם מינוקסידיל
הקשר בין התרופה פינסטריד לדיכאון והתאבדות | האוניברסיטה העברית בירושלים הקשר בין התרופה פינסטריד לדיכאון והתאבדות

בוא.. זה לא המצאה.

הקשר בין התרופה פינסטריד לדיכאון והתאבדות | האוניברסיטה העברית בירושלים הקשר בין התרופה פינסטריד לדיכאון והתאבדות

בוא.. זה לא המצאה.
נכון היא לא חפה מתופעות לוואי חד משמעית,אישית לי היא עשתה רק טוב,להמליץ עליה לאחרים מן הסתם זה לא אחראי כי אני לא רופא,משתף את החוויה שלי איתה רק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית