עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שביבי לא יגיב בטעותששששש.. הם רואים הכל
מה הכוונה?אתה צוחק אבל תמיד בסוף החרא הזה תמיד מאשימים אותנו
הוא חלק מהםמה הכוונה?
כןהוא חלק מהם
ברור...
יש בנינו אנשי לטאה והם שולטים בממשלות העולם, ממציאים מחלות לשליטה באוכלוסיה בעזרת ריסוס השמים בכימקלים והרעלת המזון ומי השתייה שלנו..
והם משתמשים בליידי גאגא וריאנה לשטוף לנו את המוח במסרים תת הכרתיים... 🤣
נו באמת?!
המוח האנושי מחפש את הפתרון הקל כאשר הוא מחפש הסברים לאי צדק ואסונות..
הכי קל לברוח לקונספירציה של ארגון סתרים על חלל שקיים משחר ההיסטוריה.
כי פרצה מלחמה... אחרי תחלואה נמוכהבכל מקרה אני חושב שהרבה דברים מהונדסים קצת.
איך זה הגיוני שלא מדברים יותר על הקורונה?
התחסנו אומנם כמעט 6 מיליון אבל מה עם השאר? איך הם לא נדבקים?
נניח ואין קשר בין המלחמה לקורונה, איך זה מסביר את שאר הדברים שכתבתי?כי פרצה מלחמה... אחרי תחלואה נמוכה
החוק של המסיכה בתוך מבנה יצא קצת לפני המלחמה, ושמה כבר אפשר היה לראות את הזלזול בדבר. לא כל בנאדם ועסק עקף את החוק גם בתקופה הכי קשה של הקורונה.איך מאפשרים גם למי שלא מאוחסן להיכנס למלון ללא בדיקה? ללא תו ירוק? לפני רגע אמרו לנו שחייב, מה הקורונה עושה הנחות שיש טילים?
כי אין תחלואה? לפני כמה ימים היה 0 תחלואה, וכשיש תחלואה זה במספרים כל כך קטניםאיך זה הגיוני שלא מדברים יותר על הקורונה?
הם נדבקים, פשוט במספרים לא מענייניםאבל מה עם השאר? איך הם לא נדבקים?
במדינת היהודים והחלטורה דברים כמו "תו ירוק" נועדים לכישלון. להפעתי זה עבד דיי בסדר בחודש הראשון, אח''כ הובן לכולם שזה לא ישים אז ביטלו את זה חלקית כדי לא להתעלל סתם באנשים כשגם ככה זה לא נאכף על ידי שום גורם.איך מאפשרים גם למי שלא מאוחסן להיכנס למלון ללא בדיקה? ללא תו ירוק?
מצור בלילה יפגע בכלכלה ובאנשים ובכל מה שמסביב פי כמה פחות מאשר מצור ביום. גם מצור ביום היה כשלא הייתה ברירה והתחלואה יצאה משליטה.למה פתאום מכריזים על ערים מסויימות על מצור לילי?
אנשים שכל מה שמעניין אותם זה תפילות ושמים את ערך החיים בצד, זו התוצאה. פלוס קושי גדול מאוד לאכוף שם ולהתעסק עם האוכלוסיה הזו.האסון במירון כבר הוכח שזה לא מקרה, שלא נדבר על פסגת זאב שיש לי תמונה שמישהו שם מתעסק במקומות ישיבה שם, למה בערב חד שמתפללים מישהו מצלם שם? קצת הזוי בעיניי.
אוקי, נגידמצור על עיר, תו ירוק, קצת מזכיר לי את ההיסטוריה.
זה הדבר הכי מנותק מהמציאות שאפשר להגיד, פומפם שבוע שלם במדיה המרכזית והנה התוצאות.איך הצירוף מיקרים הזה הגיע שוב עם ההפגזות ודקה לפני שהוא צריך לרדת מהכיסא
יש חבורה של אנשים ששולטים בסתר על העולם והם ממש טובים בכסף, נשמע לך מוכר?מה הכוונה?
באמצע אימון ולא מומחה לענייני קונספירציה אז כנראה אז לא חושב שיהיה לי מה לומר בלי קשר.נניח ואין קשר בין המלחמה לקורונה, איך זה מסביר את שאר הדברים שכתבתי?
יש חבורה של אנשים ששולטים בסתר על העולם והם ממש טובים בכסף, נשמע לך מוכר?
כי אין תחלואה? לפני כמה ימים היה 0 תחלואה, וכשיש תחלואה זה במספרים כל כך קטנים
הם נדבקים, פשוט במספרים לא מעניינים
במדינת היהודים והחלטורה דברים כמו "תו ירוק" נועדים לכישלון. להפעתי זה עבד דיי בסדר בחודש הראשון, אח''כ הובן לכולם שזה לא ישים אז ביטלו את זה חלקית כדי לא להתעלל סתם באנשים כשגם ככה זה לא נאכף על ידי שום גורם.
מצור בלילה יפגע בכלכלה ובאנשים ובכל מה שמסביב פי כמה פחות מאשר מצור ביום. גם מצור ביום היה כשלא הייתה ברירה והתחלואה יצאה משליטה.
אנשים שכל מה שמעניין אותם זה תפילות ושמים את ערך החיים בצד, זו התוצאה. פלוס קושי גדול מאוד לאכוף שם ולהתעסק עם האוכלוסיה הזו.
אוקי, נגיד
זה הדבר הכי מנותק מהמציאות שאפשר להגיד, פומפם שבוע שלם במדיה המרכזית והנה התוצאות.
קיצר, תפסיקו להיות טיפשים.
שום בונים חופשיים, אני לא מאמין לזה, רק רציתי לפתוח על זה דיון, ויצא לי לראות קצת סרטונים, הראשון בכלל מדבר על הקורונה, השלישי זה פוסט בפייסבוק על אסון מירון.לראות את זה יביא לי עצבים אז לא תודה
העולם לא וורדרד והוגן ויש הרבה שיט ושחיתות, הכל פרי יצרו של הטבע האנושי. שום בונים חופשיים ושום נעליים.
לא.תציץ.