הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האילומניטי, השולטים הבונים?!

• פותח/ת השרשור oriya2
  • פורסם בתאריך
@oriya2
גם אם לא היו תשובות לכל השאלות שלך, אין שום סיבה להסיק שמדובר בקונספירציה, זה רק אומר שחסרה לנו אינפורמציה. "קונספירציה" זו רק דרך אחת למלא את פערי האינפורמציה האלה, ואחת שאי אפשר לאמת.

• פותח/ת השרשור
@oriya2
גם אם לא היו תשובות לכל השאלות שלך, אין שום סיבה להסיק שמדובר בקונספירציה, זה רק אומר שחסרה לנו אינפורמציה. "קונספירציה" זו רק דרך אחת למלא את פערי האינפורמציה האלה, ואחת שאי אפשר לאמת.

שמע אני בעצמי מחוסן, אבל עולות לי השאלות, הרבה דעות נוצרות עקב חשיפה לתוכן מסויים.
אני כרגע מהורהר וחושב מה באמת נכון, להגיד את האמת גם אם זה נכון לא רוצה לבזבז את הזמן שלי בעולם הזה, מצד שני מה צפוי לנו בעתיד.

אם אתה מעוניין תצפה בזה

לא יודע עד כמה זה אמין, אבל צפיתי בזה הרגע ואני מתחיל לשאול את אותן השאלות.

תילחץ על "צפה בפייסבוק"

בסופו של דבר.. אף אחד לא שולט בך מלבד הפחד.
וגם את הפחד ניתן לנצח או לפחות לחיות איתו בשלום!

• פותח/ת השרשור
בסופו של דבר.. אף אחד לא שולט בך מלבד הפחד.
וגם את הפחד ניתן לנצח או לפחות לחיות איתו בשלום!
אין פה עניין של פחד, זה נטו שאלת שאלות, אם לא נשאל מי ישאל.
אם הייתי בטוח בדברים שלי לא הייתי שואל, זה למה קראתי לזה דיון.

יצא לצפות בכמה סרטונים (לא מוכחים יותר מידי, רק שההגיון קצת מוחדר)

בכל מקרה אני חושב שהרבה דברים מהונדסים קצת.
איך זה הגיוני שלא מדברים יותר על הקורונה?
התחסנו אומנם כמעט 6 מיליון אבל מה עם השאר? איך הם לא נדבקים?

איך מאפשרים גם למי שלא מאוחסן להיכנס למלון ללא בדיקה? ללא תו ירוק? לפני רגע אמרו לנו שחייב, מה הקורונה עושה הנחות שיש טילים?

למה פתאום מכריזים על ערים מסויימות על מצור לילי? שמע זה פאקינג הזוי לא משנה מה המצב שם..
שמעתי מספיק סיפורים ששוטרים לא כל כך עוזרים במצב הנתון.

האסון במירון כבר הוכח שזה לא מקרה, שלא נדבר על פסגת זאב שיש לי תמונה שמישהו שם מתעסק במקומות ישיבה שם, למה בערב חד שמתפללים מישהו מצלם שם? קצת הזוי בעיניי.

נכון אני לא מדבר על מהות הנושא של האשכול, אבל יש דברים שהם קצת מסריחים לי וזה מריח מוזר.

משהו אחרון, מצור על עיר, תו ירוק, קצת מזכיר לי את ההיסטוריה.

יש דברים שכבר חשבתי עליהם לבד והם ניראו לי מוזר, חלק מהדברים אני רושם כי קצת יצא לבדוק בימים האחרונים מספר דברים.

אני לא אומר שאנחנו נשלטים על ידי כת נסתרת, אבל משהו כאן באמת מריח לי מאוד מוזר.
ביבי גם בעיניי לא נשמע אמין, איך הצירוף מיקרים הזה הגיע שוב עם ההפגזות ודקה לפני שהוא צריך לרדת מהכיסא, אולי אני נשמע הזוי, אבל אני סך הכל רואה דברים מנקודת מבט מסויימת.
הקורונה זה מאוד פוליטי, ואין לי ספק שאחרי שהנגיף התפשט, במודע או שלא במודע מנצלים את העניין פוליטית ולאינטרסים שונים. ואולי גם עצם הקיום שלו היה בגלל אינטרסים שונים.

זה לא מוזר שבארה"ב הקורונה הוא כמו שפעת, ובארץ זה כמו סרטן? כשהלכתי לשם בסוכות, לגיסי היה קורונה והוא הסתובב ואמר שזה כולה קורונה. אנשים לא הקפידו על מסיכות אלא אם כן היית ליברל פרנואיד שמאמין לקונספירציות, לעומת ישראל שרק הקונספרטיבים ביותר הסתובבו בלי מסיכה.

חזרתי מחו"ל שוב לפני כמה ימים, ודיברתי עם קרוב משפחה שסיפר לי שכמעט כל מי שהוא מכיר עבר קורונה. שאלתי אותו כמה מהם עברו את זה קשה או עם סימפטומים גם אחרי? הוא גירד את המצח והצליח לזכור אחד או שתיים כאלו.

כאן בארץ זה מצטייר כאילו שנדיר לא למות מזה. אין ספק שבמזיד או בשוגג נעשה עוול שיווקי של קורונה בארץ ובחו"ל לקיצוניות שונה.

טסתי עם גיסי וגיסתי בפעם הזאת, הם מחוסנים, אני ואשתי לא. עברנו את אותה הפרוצדורה בדיוק, בדיקה לפני טיסה כאן בארץ ובחו"ל, בדיקה ברגע הנחיתה, ואותם ימי בידוד שמתקצרים עם בדיקה שלילית נוספת. אין הבדל עם תו ירוק או בלי. יש כאן משחק מסוים שמשחק לאינטרסים של מישהו שקשה לי להצביע על מישהו ספציפי בוודאות.

אין לי ספק שמדובר בנגיף אמיתי, אבל איך הוא הופיע, רמת הסיכון שלו, והדרך האידיאלית להתמודד איתו לדעתי מושפע מאינטרסים.

גם להיהרג או להפצע בידי ירי של חמאס זה די נדיר, למעשה יש לחולה קורונה סיכוי גבוה בהרבה למות מהמחלה מאשר לתושב הדרום להיהרג בידי רקטה - ובכל גיל. אז טוב לדעת שהתקשורת סתם מנפחת את התקיפות של חמאס ושבעצם זה רק "כמו שפעת".

• פותח/ת השרשור
גם להיהרג או להפצע בידי ירי של חמאס זה די נדיר, למעשה יש לחולה קורונה סיכוי גבוה בהרבה למות מהמחלה מאשר לתושב הדרום להיהרג בידי רקטה - ובכל גיל. אז טוב לדעת שהתקשורת סתם מנפחת את התקיפות של חמאס ושבעצם זה רק "כמו שפעת".
אותו הדבר אפשר להפנות את האצבע למחלות אחרות, הכמות תמותה של הקורונה (אם זה באמת המספר) לא כזה שונה מסרטן או כל מחלה קשה אחרת.
לדעתי כן מנפחים אותה מעבר למה שהיא, אני מאוד מאמין שהיא קיימת, אני לא מכחיש אותה.
אבל בין זה שהיא קיימת לרמה שהיא באמת פוגעת בנו, אני חושב שהיא פשוט מוגזמת בכוונת תחילה.

אותו הדבר אפשר להפנות את האצבע למחלות אחרות, הכמות תמותה של הקורונה (אם זה באמת המספר) לא כזה שונה מסרטן או כל מחלה קשה אחרת.
לדעתי כן מנפחים אותה מעבר למה שהיא, אני מאוד מאמין שהיא קיימת, אני לא מכחיש אותה.
אבל בין זה שהיא קיימת לרמה שהיא באמת פוגעת בנו, אני חושב שהיא פשוט מוגזמת בכוונת תחילה.
ההבדל בינה לבין מחלות אחרות שמחלות אחרות לא מפוצצות וגורמות לקריסה של בתי חולים שלא יודעים להתמודד איתם. הקורונה באה בבום ככה שאף אחד לא ידע להתמודד איתה, ובמקביל התפשטה מאוד מהר.
חוץ מזה שגם מסרטן מפחדים באותה הרמה ואפילו יותר מקורונה, פשוט סרטן זה לא דבר חדש ולא עד כדי כך מתפשט מהר.

• פותח/ת השרשור
ההבדל בינה לבין מחלות אחרות שמחלות אחרות לא מפוצצות וגורמות לקריסה של בתי חולים שלא יודעים להתמודד איתם. הקורונה באה בבום ככה שאף אחד לא ידע להתמודד איתה, ובמקביל התפשטה מאוד מהר.
חוץ מזה שגם מסרטן מפחדים באותה הרמה ואפילו יותר מקורונה, פשוט סרטן זה לא דבר חדש ולא עד כדי כך מתפשט מהר.
כן אני זוכר תתקופה שגם בנו בחניון תת קרקעי במיוחד לקורונה, לא חקרתי על זה בשביל להגיד אם באמת היה מפוצץ הבתי חולים..

כן אני זוכר תתקופה שגם בנו בחניון תת קרקעי במיוחד לקורונה, לא חקרתי על זה בשביל להגיד אם באמת היה מפוצץ הבתי חולים..
"חקרתי" מישהו מסתיר את זה ממך?
בארץ בתי החולים היו על סף קריסה מבחינת הצוותים מה שגרם לעיתים לטיפול גרוע יותר בחולים. במרבית מדינות המערב אותו דבר אם לא גרוע יותר
כל המידע נגיש לך בלחיצת כפתור בחיפוש בגוגל

97 אחוז מהכסף בעולם מוחזק על ידי 3 אחוז מהאוכלוסייה
או שזה אחוז ו99 אחוז וזה רק כסף מוצהר

מפה לשם, אנשים עם כסף רוצים שיהיה להם יותר כסף כבוד כח ושליטה בין אם תדע על קיומם או לא

בסכומים כאלה של כסף שמסתובב צריך למצוא דרך לעשות עוד כסף אז עושים מה שצריך לעשות, ואתה, אני ועוד כמה מליארדים אחרים הם רק כלי משחק, הם גורמים לך לחשוב מה שהם רוצים שתחשוב כאשר מתחת לפני השטח הדברים אחרת לגמרי מאיך שהם נראים

וכן.. יש חייזרים

נחשפתי לזה לפני כמה ימים אני לא יודע אם לבכות או לצחוק.
דעתכם בנושא (ברצינות) הייתי שמח לשמוע על זה מאנשים שמכירים או שמעו קצת.

☠️👹☠️
הייתה כתבה ב-n12 שהראו שם תמונות שצילמו טייסים אמריקנים ובאחת התמונות ראו משולש שווה צלעות שהמריא מהאוקיאנוס, יתכן מאוד משולש שנשלט על ידם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית