עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
@oriya2
גם אם לא היו תשובות לכל השאלות שלך, אין שום סיבה להסיק שמדובר בקונספירציה, זה רק אומר שחסרה לנו אינפורמציה. "קונספירציה" זו רק דרך אחת למלא את פערי האינפורמציה האלה, ואחת שאי אפשר לאמת.
למה אנחנו מאמינים בקונספירציות?
עוד קצת חומר...
אין פה עניין של פחד, זה נטו שאלת שאלות, אם לא נשאל מי ישאל.בסופו של דבר.. אף אחד לא שולט בך מלבד הפחד.
וגם את הפחד ניתן לנצח או לפחות לחיות איתו בשלום!
הקורונה זה מאוד פוליטי, ואין לי ספק שאחרי שהנגיף התפשט, במודע או שלא במודע מנצלים את העניין פוליטית ולאינטרסים שונים. ואולי גם עצם הקיום שלו היה בגלל אינטרסים שונים.יצא לצפות בכמה סרטונים (לא מוכחים יותר מידי, רק שההגיון קצת מוחדר)
בכל מקרה אני חושב שהרבה דברים מהונדסים קצת.
איך זה הגיוני שלא מדברים יותר על הקורונה?
התחסנו אומנם כמעט 6 מיליון אבל מה עם השאר? איך הם לא נדבקים?
איך מאפשרים גם למי שלא מאוחסן להיכנס למלון ללא בדיקה? ללא תו ירוק? לפני רגע אמרו לנו שחייב, מה הקורונה עושה הנחות שיש טילים?
למה פתאום מכריזים על ערים מסויימות על מצור לילי? שמע זה פאקינג הזוי לא משנה מה המצב שם..
שמעתי מספיק סיפורים ששוטרים לא כל כך עוזרים במצב הנתון.
האסון במירון כבר הוכח שזה לא מקרה, שלא נדבר על פסגת זאב שיש לי תמונה שמישהו שם מתעסק במקומות ישיבה שם, למה בערב חד שמתפללים מישהו מצלם שם? קצת הזוי בעיניי.
נכון אני לא מדבר על מהות הנושא של האשכול, אבל יש דברים שהם קצת מסריחים לי וזה מריח מוזר.
משהו אחרון, מצור על עיר, תו ירוק, קצת מזכיר לי את ההיסטוריה.
יש דברים שכבר חשבתי עליהם לבד והם ניראו לי מוזר, חלק מהדברים אני רושם כי קצת יצא לבדוק בימים האחרונים מספר דברים.
אני לא אומר שאנחנו נשלטים על ידי כת נסתרת, אבל משהו כאן באמת מריח לי מאוד מוזר.
ביבי גם בעיניי לא נשמע אמין, איך הצירוף מיקרים הזה הגיע שוב עם ההפגזות ודקה לפני שהוא צריך לרדת מהכיסא, אולי אני נשמע הזוי, אבל אני סך הכל רואה דברים מנקודת מבט מסויימת.
אותו הדבר אפשר להפנות את האצבע למחלות אחרות, הכמות תמותה של הקורונה (אם זה באמת המספר) לא כזה שונה מסרטן או כל מחלה קשה אחרת.גם להיהרג או להפצע בידי ירי של חמאס זה די נדיר, למעשה יש לחולה קורונה סיכוי גבוה בהרבה למות מהמחלה מאשר לתושב הדרום להיהרג בידי רקטה - ובכל גיל. אז טוב לדעת שהתקשורת סתם מנפחת את התקיפות של חמאס ושבעצם זה רק "כמו שפעת".
ההבדל בינה לבין מחלות אחרות שמחלות אחרות לא מפוצצות וגורמות לקריסה של בתי חולים שלא יודעים להתמודד איתם. הקורונה באה בבום ככה שאף אחד לא ידע להתמודד איתה, ובמקביל התפשטה מאוד מהר.אותו הדבר אפשר להפנות את האצבע למחלות אחרות, הכמות תמותה של הקורונה (אם זה באמת המספר) לא כזה שונה מסרטן או כל מחלה קשה אחרת.
לדעתי כן מנפחים אותה מעבר למה שהיא, אני מאוד מאמין שהיא קיימת, אני לא מכחיש אותה.
אבל בין זה שהיא קיימת לרמה שהיא באמת פוגעת בנו, אני חושב שהיא פשוט מוגזמת בכוונת תחילה.
כן אני זוכר תתקופה שגם בנו בחניון תת קרקעי במיוחד לקורונה, לא חקרתי על זה בשביל להגיד אם באמת היה מפוצץ הבתי חולים..ההבדל בינה לבין מחלות אחרות שמחלות אחרות לא מפוצצות וגורמות לקריסה של בתי חולים שלא יודעים להתמודד איתם. הקורונה באה בבום ככה שאף אחד לא ידע להתמודד איתה, ובמקביל התפשטה מאוד מהר.
חוץ מזה שגם מסרטן מפחדים באותה הרמה ואפילו יותר מקורונה, פשוט סרטן זה לא דבר חדש ולא עד כדי כך מתפשט מהר.
"חקרתי" מישהו מסתיר את זה ממך?כן אני זוכר תתקופה שגם בנו בחניון תת קרקעי במיוחד לקורונה, לא חקרתי על זה בשביל להגיד אם באמת היה מפוצץ הבתי חולים..
הייתה כתבה ב-n12 שהראו שם תמונות שצילמו טייסים אמריקנים ובאחת התמונות ראו משולש שווה צלעות שהמריא מהאוקיאנוס, יתכן מאוד משולש שנשלט על ידם.נחשפתי לזה לפני כמה ימים אני לא יודע אם לבכות או לצחוק.
דעתכם בנושא (ברצינות) הייתי שמח לשמוע על זה מאנשים שמכירים או שמעו קצת.
☠️👹☠️
הייתה כתבה ב-n12 שהראו שם תמונות שצילמו טייסים אמריקנים ובאחת התמונות ראו משולש שווה צלעות שהמריא מהאוקיאנוס, יתכן מאוד משולש שנשלט על ידם.
צריך להפסיק עם הסמים אתה אומר, תדע לך ששורה לפני אימון רגליים זה מרנין חושיםלמה להטריף את הבנאדם עוד יותר 😲
מישהו פה אמר pre workout?צריך להפסיק עם הסמים אתה אומר, תדע לך ששורה לפני אימון רגליים זה מרנין חושים
🙄🤯מישהו פה אמר pre workout?