הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טכניקה בבנץ'

• פותח/ת השרשור refact
  • פורסם בתאריך

refact

משתמש מתחיל
52
4
נק' מוניטין:
4
52
4
השבוע מישהו העיר לי במכון על הטכניקה שלי בבנץ', הוא טוען שהחזרות שלי איטיות מדיי ולכן כדאי לי לעשות פעם ב10 יום 50-60 אחוז מהמשקל שאני מרים בדר"כ עם גומייה 10X3 מישהו שמע על זה? או יכול לכוון אותי לזה? (אם זה משנה אני שוקל 70 מרים 92.5 4X5) כך שקשה לי להרים מהר יותר ממה שאני מרים עכשיו

השבוע מישהו העיר לי במכון על הטכניקה שלי בבנץ', הוא טוען שהחזרות שלי איטיות מדיי ולכן כדאי לי לעשות פעם ב10 יום 50-60 אחוז מהמשקל שאני מרים בדר"כ עם גומייה 10X3 מישהו שמע על זה? או יכול לכוון אותי לזה? (אם זה משנה אני שוקל 70 מרים 92.5 4X5) כך שקשה לי להרים מהר יותר ממה שאני מרים עכשיו
בחור זקן? מקועקע ללא bicep בשני הידיים?

זרק לך מאמץ דינמי של ווסטסייד (בקושי)

למה?

אלוהים יודע.

• פותח/ת השרשור
אם הוא היה זה לא היה מה שהוא היה ממליץ

הוא לא סיים את הספר עדיין, חכה.
אז אין בעיה עם האיטיות?

משקל כבד לא יעלה מהר כי אם הוא עולה מהר הוא לא כבד. יש הגיון בלבצע את יום הנפח לפי מתודת DE חאבל לא במצב שלך. יש מאחורי זה תורה שלמה שלדעתי יכולה להיות מצויינת גם למתאמני רואו אבל מגיעה יותר מאוחר בקריירת האימון.

בקיצור, תמשיך לעשות מה שעשית עד עכשיו ואל תתרגש מכל אחד בחדר כושר.

הוא לא סיים את הספר עדיין, חכה.

משקל כבד לא יעלה מהר כי אם הוא עולה מהר הוא לא כבד. יש הגיון בלבצע את יום הנפח לפי מתודת DE חאבל לא במצב שלך. יש מאחורי זה תורה שלמה שלדעתי יכולה להיות מצויינת גם למתאמני רואו אבל מגיעה יותר מאוחר בקריירת האימון.

בקיצור, תמשיך לעשות מה שעשית עד עכשיו ואל תתרגש מכל אחד בחדר כושר.
אני(90 קילו) עם מקבילים 32.5 קילו מקבילים עולה מאוד לאט. מאוד לאט. ותוהה מתי בהמשך כדאי לעבוד קל ומהר יותר. אם כדאי. ואיך לשלב. אם לשלב.

אני(90 קילו) עם מקבילים 32.5 קילו מקבילים עולה מאוד לאט. מאוד לאט. ותוהה מתי בהמשך כדאי לעבוד קל ומהר יותר. אם כדאי. ואיך לשלב. אם לשלב.

אתה שואל אותי? לא יודע. תלוי מה המטרה שלך במקבילים. תעלה נפח ותוריד עצימות, תעשה סט אחד כבד ואז כמה סטים קלים יותר, תעשה יום נפח ויום עצימות. 7000 אפשרויות.

אתה שואל אותי? לא יודע. תלוי מה המטרה שלך במקבילים. תעלה נפח ותוריד עצימות, תעשה סט אחד כבד ואז כמה סטים קלים יותר, תעשה יום נפח ויום עצימות. 7000 אפשרויות.
המטרה שלי היא אחת ואני תמיד סגור עליה,
אני רוצה להיות הכי חזק ושרירי וסיבולתי וגמיש ומהיר מכול ובכול דבר! 😁

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית