הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון מבקש חוות דעת

idan707

משתמש פעיל
794
195
נק' מוניטין:
428
794
195
כעקרון זה הסייקל שהולך להיות :

1-10 Testosterone enanthate 500mgs/EW
4-8 Dianabol 30mgs/ED

PCT
8-12 HCG 500iu/EW
12-18 Nolvadex 40/40/20/20

יכול להיות שאולי אני יוותר על הדיאנבול כי זה סייקל ראשון ואני מאמין שטסט לבד יעשה תעבודה
מה אתם אומרים?
ועזבו אותכם את הקטע של כמה זמן מתאמן משקל ולמה להתחיל עכשיו בסטרואידים, אני מבקש להתייחס לסייקל עצמו.
תודה

הפורום דוגל להגיד שלא כידאי להתחיל סייקל ראשון אם אורליים כי זה מכביד על הכבד אבל לפי דעתי הסייקל שלך בסדר גמור אני הייתי דווקא משאיר את הדיאנבול (איזה חברה הדיאנבול?)

• פותח/ת השרשור
הפורום דוגל להגיד שלא כידאי להתחיל סייקל ראשון אם אורליים כי זה מכביד על הכבד אבל לפי דעתי הסייקל שלך בסדר גמור אני הייתי דווקא משאיר את הדיאנבול (איזה חברה הדיאנבול?)

תאמת עדיין לא רכשתי דיאנבול כי כמו שאמרתי אני לא בטוח ב 100 שאני הולך להשתמש בו בסייקל ראשון, בגלל זה פרסמתי פה לראות מה אנשים בעלי נסיון אומרים ובהתאם לכך אני יקנה/לא יקנה

• פותח/ת השרשור
אפשרי, אבל אני מעדיף לחכות לשבוע ה -4 שכן באזור הזה לפי מה שהבנתי "הקיק" של הטסט מתחיל להראות
תקנו אותי אם זה לא נכון

אפשרי, אבל אני מעדיף לחכות לשבוע ה -4 שכן באזור הזה לפי מה שהבנתי "הקיק" של הטסט מתחיל להראות
תקנו אותי אם זה לא נכון
כן אבל בגלל זה משלבים דיבול בתחילת הסייקל...כדי לתת את הקיק הזה לפני שהטסט מתחיל לפעול ....

יש מאד. שאלה עיקרית העם יש דופינג קונטרול או אין. שאלה שניה למתי צריך להיות מוכן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית