הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון

שגיא162

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אז ככה לאחר חקירה מעמיקה של הנושא אני מעוניין להתחיל בסייקל ראשון. מצאתי חבר שמכיר חבר שמשתמש , עכשיו ראיתי ש סייקל ראשון משתמשים רק בטסטסטורון אנטט השאלה כמה סהכ לקנות על מנת שיהיה מספיק לסוף התהליך?
בנוסף אם לאותו מוכר אין כוריגון וחשוב לי מאוד לשמור על הבריאות וחייב לקחת HCG יש משהו אחר שאפשר לקחת במקום?
ועוד דבר בשלב ה PCT אני מעוניין להשתמש בכלומיד וב טמוקסיפן. כמה גם סהכ צריך לקנות על מנת שיספיק לתהליך .
חיפשתי כאן הרבה לגבי הכמות הסופיות אך לא מצאתי אשמח שתעזרו לי .

סייקל ראשון משתמשים רק בטסטסטורון אנטט

לא חייב רק טסט׳ ובטח שלא חייב אסטר מסויים. חלק יעדיפו אננטט, חלק פרופ׳ ואחרים טסט׳ סיפ.

כמה סהכ לקנות על מנת שיהיה מספיק לסוף התהליך?

את זה רק אתה יודע.
מה המינון שהחלטת לקחת? כמה שבועות הסייקל. כמה מ״ג פר מ״ל יש בויאל/אמפולה?...

בנוסף אם לאותו מוכר אין כוריגון וחשוב לי מאוד לשמור על הבריאות וחייב לקחת HCG יש משהו אחר שאפשר לקחת במקום?

שום דבר הוא לא בגדר ״חייב״. אתה יכול לעשות סייקל ללא pct וסביר להניח שעם הזמן הציר שלך ישתקם. לגביי תחליף ל HCG אין משהו שאני מכיר, אבל יש פה כמה חבר׳ה מנוסים יותר ממני ואולי הם מכירים.
כמה גם סהכ צריך לקנות על מנת שיספיק לתהליך

שוב, תלוי במינונים ומשך הזמן.

אמרת שחקרת את הנושא לעומק, אבל השאלות שלך מעידות אחרת.

• פותח/ת השרשור
לא חייב רק טסט׳ ובטח שלא חייב אסטר מסויים. חלק יעדיפו אננטט, חלק פרופ׳ ואחרים טסט׳ סיפ.

ברור , ממה שקראתי כאן הכי ממולץ להתחיל מזה שזה הבייסיק , הייתי צריך לרשום אחרת.

את זה רק אתה יודע.

לפי מה שרשום פה בהמלצות בין 250-500 בשבוע אז הבנתי לחשב פשוט כמה החלטתי ואז להחליט כמה סהכ הכל חחחח סבבה

שום דבר הוא לא בגדר ״חייב״. אתה יכול לעשות סייקל ללא pct וסביר להניח שעם הזמן הציר שלך ישתקם. לגביי תחליף ל HCG אין משהו שאני מכיר, אבל יש פה כמה חבר׳ה מנוסים יותר ממני ואולי הם מכירים.

שמע אני מעדיף לא לקחת סיכונים שלא יהיה לי ג׳ינו, ואז סתם אני אהיה מאוכזב מהתהליך ואצטער על זה משהו שחשוב לי.

כן אחרי שרשמת לי שמתי לב שפספסתי פה או לא חשבתי על דברים מה שכן עדין יש לי מספר שאלות אבל אחקור עוד קצת במיוחד לגבי תחליף ל HCG

ברור , ממה שקראתי כאן הכי ממולץ להתחיל מזה שזה הבייסיק , הייתי צריך לרשום אחרת.

את זה רק אתה יודע.

לפי מה שרשום פה בהמלצות בין 250-500 בשבוע אז הבנתי לחשב פשוט כמה החלטתי ואז להחליט כמה סהכ הכל חחחח סבבה

שמע אני מעדיף לא לקחת סיכונים שלא יהיה לי ג׳ינו, ואז סתם אני אהיה מאוכזב מהתהליך ואצטער על זה משהו שחשוב לי.

כן אחרי שרשמת לי שמתי לב שפספסתי פה או לא חשבתי על דברים מה שכן עדין יש לי מספר שאלות אבל אחקור עוד קצת במיוחד לגבי תחליף ל HCG
כמה זמן מתאמן שרוצה סייקל? מה משקלי עבודה נוכחיים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית