הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון פיתוח גוף ישראלי?

• פותח/ת השרשור Ka4ok
  • פורסם בתאריך
גול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ערימת שחקנים!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111אחדאחדאחדא חדאחדאחדדדדדדדדדד

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
gshimshi
2 months ago

עדן - אני לא יודע מי אתה אבל... כפיפות בטן מחזקות את השרירים האורכים של הבטן. ונכון הם חשובים מאד, אך כדי לעבוד על הבטן חשוב ורצוי מאד לשלב את כל שרירי הבטן ובניהם את שרירי הבטן הרוחביים על ידי הכנסת. אתה מוזמן לברר עם אנשי מקצוע ואשמח להתעמת עם כל בר-סמכא בתחום!!!

gshimshi
2 months ago

עדן - אני לא יודע מי אתה אבל... כפיפות בטן מחזקות את השרירים האורכים של הבטן. ונכון הם חשובים מאד, אך כדי לעבוד על הבטן חשוב ורצוי מאד לשלב את כל שרירי הבטן ובניהם את שרירי הבטן הרוחביים על ידי הכנסת. אתה מוזמן לברר עם אנשי מקצוע ואשמח להתעמת עם כל בר-סמכא בתחום!!!
חחחח מי זה עדן? אני מניח שזאת התגובה לתגובה של אותו בחור? איפה אני יכול למצוא את זה? או שהתגובות נמחקו?

קאצ'וק, בהתחלה עוד חשבתי שאתה רציני עד שהבאת את גיא שימשי LOL

תלחץ על הסירטון פה ותגיע ליטויוב התגובות למטה.

"" זה?
אם כן אז אני רואה שם רק תגובה אחת, כנראה שהן נמחקו.

על כל פנים, יש לי כינוי בשבילו: גיי נשנש 😛

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בגלל 99% מדריכים יש סטיגמה לא טובה לא טובה על כל השאר... )))

התגובות פה: (תלחץ על הכותרת ג'בריש שפה וזה יעביר אותך ליוטיוב תסתכל למטה)

נערך לאחרונה:
אתה ממליץ לו על התרגילים בערך כמו שהוא ממליץ ללקוחות. שים לב.

חחחחחחחחחחחחחחחחח משה התגובה שלך זה כאילו קראת לי את המחשבות ורשמת.

מי שיודע -עושה,מי שלא יודע לעשות-מלמד,מי שלא יודע לעשות וללמד-מנהל....:🙁

אמר מי שאמר שספורטאי בינוני יכול להיות מאמן מצויין. מעניין כמה זה נכון.

יש בו מן הציניות....
חבל שבראש איגוד פיתוח גוף עומד מישהו שלא פיתח בעצמו את הגוף ועושה צחוק מהענף הזה.

---------- התגובה התווספה ב 14:51 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:51 ----------

הבן אדם כן התאמן בחייו, אבל הזניח את עצמו, כמו כל מנהל איגוד כזה בארץ. לצערנו דרך המחשבה שלהם נותרה בתקופה שבה הם התעדכנו לאחרונה בחידושים האחרונים.

ספורטאי בינוני כן יכול להיות מאמן מצויין. דר לובר או פידל הם היום המאמנים הכי יוקרתיים בטופ בודיבילדינג ברוסיה,בחיים לא התחרו. הדגש הוא על דבר אחר-במקום לזיין ת מח שהכל חרבנה--לקום ולעשות צעד או שתיים כדי לקדם את מה שאנחנו אוהבים. כל אחד לפי מה שהוא יכול: היו אנשים שהתקשרו והציעו עזרה כספית ופרסים,היו גולשים בפורום שהציעו לפזר פוסטרים במכונים שלהם,היו גולשים ופשוט שאלו במה אנחנו צריכים עזרה והגיעו לעזור בהכנות,אתה קידמת את הרעיון בתחום הצילום,ניגרי כתב את הכתבה...
אבל לא,אין רמה..
אף פעם לא תיהיה פה רמה עם אנחנו לא ניהיה ברמה!

• פותח/ת השרשור
הבן אדם כן התאמן בחייו, אבל הזניח את עצמו, כמו כל מנהל איגוד כזה בארץ. לצערנו דרך המחשבה שלהם נותרה בתקופה שבה הם התעדכנו לאחרונה בחידושים האחרונים.

ידידי -
סלח לי ,אבל מה שהוא עשה לא נקרא להתאמן (אני מוכן להתערב שהוא לא עשה סקוואט מלא מימיו עם יותר מ-60 ק"ג...ואפילו לא עשה סקוואט....).

black,מישהו שאנחנו מאוד אוהבים אמר את זה גם לפני אנטון,ריפטו
Mediocre athletes that tried like hell to get good are the best coaches

וליוסי:
אתה דפוק???????? סקוואטים דופקים את הברכיים!!1 הוא מאמן מוסמך ו-י-נ-ג-י-י-ט ויש לו קוביות עם תעודות! רק לאנג'ים עם דאמבלים וורודים

ידידי -
סלח לי ,אבל מה שהוא עשה לא נקרא להתאמן (אני מוכן להתערב שהוא לא עשה סקוואט מלא מימיו עם יותר מ-60 ק"ג...ואפילו לא עשה סקוואט....).

ידידי, אני סולח לך 😃

ובנימה יותר רצינית, לא יודע מה הוא עושה בימים אלה בתחום האימונים, ומה הוא מנסה למכור בסרטונים הללו, אבל אין בכך לשלול שהוא התאמן בחייו.

ההישגים שלו בתחום התחרותי מוטלים בספק, שלא לדבר על הפגנת כח ציבורית.

לזכותו של אשר פריג', שגם לקח חלק בפעילות גופנית שהיא, ייאמר שהוא לפחות מסתיר את ההזנחה שלו בחליפת ערב.

אתם יודעים על מה חשבתי עכשיו? אולי המראה שלו וצורת הגשה של החומר היא מיועדת לרובד אוכלוסיה אחר לגמרי משלנו ואני אסביר מה הכוונה- זה מין "חדר כושר עם פני אנוש",שלא מאיב ולא מלחיץ על רוב האוכלוסיה,סוג של ג' יפית עם יורשה לי...
עם זה ככה-אז כל הכבוד לו על המחשבה ועל השקעה כי זה ייתן מענה לאוכלוסיה שאף אחד לא מטפל בה ואולי יחזיר את ההורים שלנו לחד"כ ,כי מבחינתם גוף מטרה נראה ככה ולא כמו של ג'יי קאטלר.

אתם יודעים על מה חשבתי עכשיו? אולי המראה שלו וצורת הגשה של החומר היא מיועדת לרובד אוכלוסיה אחר לגמרי משלנו ואני אסביר מה הכוונה- זה מין "חדר כושר עם פני אנוש",שלא מאיב ולא מלחיץ על רוב האוכלוסיה,סוג של ג' יפית עם יורשה לי...
עם זה ככה-אז כל הכבוד לו על המחשבה ועל השקעה כי זה ייתן מענה לאוכלוסיה שאף אחד לא מטפל בה ואולי יחזיר את ההורים שלנו לחד"כ ,כי מבחינתם גוף מטרה נראה ככה ולא כמו של ג'יי קאטלר.

בוקר טוב, אליהו 😃

אמנון מנסה למכור את תדמית הכושר והגוף השרירי לקהל הרחב כבר שנים. זה ניכר בתחרויות פיתוח הגוף של הארגון, שם הוא נוחל הצלחה ביחס לעמיתו בארגון השני. הייתי מעז לומר שנאבב"א ישראל מרימה מופע דומה לפסטיבל משפחתי, מאשר תצוגת יופי פשוטה.

השוואה ל ג' יפית לא הוגנת, מאחר ועם כל הכבוד לאמנון ולמאמצים של הארגון, ג' כן מצליחה למכור מוצרים לקהל הרחב.

אתה אומר שאני חייב התנצלות לג' יפית?
גם עם הוא מנסה ,גם עם מצליח או לא,זה לגיטימי. אני בעד שכמה שיותר אזרחים יתחברו לתחום ברמה שהם יכולים. המתאמנת הכי וותיקה שלי היא בת 66 עושה הכל עם משקלים חופשיים,שונאת אביזרי גומי(בוסו וכ"ד),עושה סקווט חופשי ונראת די חריגה יחסית לשאר הסבתות וגם ילדות. אני בהתחלה אימנתי בן שלה והיא די דאגה ממה שראתה שאני עושה לו,אבל שהוא קיבל את התוצאות שלו היא ביקשה שאני יהיה מאמן שלה והסכימה לשיטה. שאר הקהל בחד"כ רואה בזה התעללות בחסר ישע.

Back
למעלה תחתית