נק' מוניטין:
858
- 480
- 1
תלוי אם תלך על תכנית מייקל או תכנית יודה אחייייייייאחי!!!! אז אם הוא יאמן אותי יהיו לי קוביות כמו של מייקל לואיס?????????
מה שכן בטוח יהיה לך זה וואחד חור תחת!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תלוי אם תלך על תכנית מייקל או תכנית יודה אחייייייייאחי!!!! אז אם הוא יאמן אותי יהיו לי קוביות כמו של מייקל לואיס?????????
תלוי אם תלך על תכנית מייקל או תכנית יודה אחיייייייי
מה שכן בטוח יהיה לך זה וואחד חור תחת!
חחחח מי זה עדן? אני מניח שזאת התגובה לתגובה של אותו בחור? איפה אני יכול למצוא את זה? או שהתגובות נמחקו?gshimshi
2 months ago
עדן - אני לא יודע מי אתה אבל... כפיפות בטן מחזקות את השרירים האורכים של הבטן. ונכון הם חשובים מאד, אך כדי לעבוד על הבטן חשוב ורצוי מאד לשלב את כל שרירי הבטן ובניהם את שרירי הבטן הרוחביים על ידי הכנסת. אתה מוזמן לברר עם אנשי מקצוע ואשמח להתעמת עם כל בר-סמכא בתחום!!!
מי שיודע -עושה,מי שלא יודע לעשות-מלמד,מי שלא יודע לעשות וללמד-מנהל....:🙁
יש בו מן הציניות....
חבל שבראש איגוד פיתוח גוף עומד מישהו שלא פיתח בעצמו את הגוף ועושה צחוק מהענף הזה.
---------- התגובה התווספה ב 14:51 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:51 ----------
הבן אדם כן התאמן בחייו, אבל הזניח את עצמו, כמו כל מנהל איגוד כזה בארץ. לצערנו דרך המחשבה שלהם נותרה בתקופה שבה הם התעדכנו לאחרונה בחידושים האחרונים.
ידידי -
סלח לי ,אבל מה שהוא עשה לא נקרא להתאמן (אני מוכן להתערב שהוא לא עשה סקוואט מלא מימיו עם יותר מ-60 ק"ג...ואפילו לא עשה סקוואט....).
אתם יודעים על מה חשבתי עכשיו? אולי המראה שלו וצורת הגשה של החומר היא מיועדת לרובד אוכלוסיה אחר לגמרי משלנו ואני אסביר מה הכוונה- זה מין "חדר כושר עם פני אנוש",שלא מאיב ולא מלחיץ על רוב האוכלוסיה,סוג של ג' יפית עם יורשה לי...
עם זה ככה-אז כל הכבוד לו על המחשבה ועל השקעה כי זה ייתן מענה לאוכלוסיה שאף אחד לא מטפל בה ואולי יחזיר את ההורים שלנו לחד"כ ,כי מבחינתם גוף מטרה נראה ככה ולא כמו של ג'יי קאטלר.