הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון פיתוח גוף ישראלי?

• פותח/ת השרשור Ka4ok
  • פורסם בתאריך

Ka4ok

משתמש קבוע
1,082
0
נק' מוניטין:
13,995
1,082
0
לפחות לפי הTITLES מדובר במפתחי גוף ישראליים, אימונים לתחרויות פיתוח גוף, תרגילי כוח.
תגידו מה שתגידו, אבל מי שמדריך זה היו"ר ( הראיס ) והנשיא של איגוד מפתחי הגוף המוביל בישראל.

כנראה שזאת שיטת ABC - בה מפצלים אימון חזה , גב ורגליים לימים נפרדים:

חלק1- אימון גב:

חלק2- אימון חזה:

חלק3- אימון רגליים:

תהנו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
באחרון כתוב תרגילי כח LOL

• פותח/ת השרשור
כמובן שלא כיסינו את אימוני בטן , כאן נכנס לעזרתנו - גאי שימשי - מאמן כושר דגול:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יוסי הפוסט הזה ציני ? כמו ששלדון מ BIG BANG אומר אני לא טוב עדיין בציניות

• פותח/ת השרשור
יוסי הפוסט הזה ציני ? כמו ששלדון מ BIG BANG אומר אני לא טוב עדיין בציניות

יש בו מן הציניות....
חבל שבראש איגוד פיתוח גוף עומד מישהו שלא פיתח בעצמו את הגוף ועושה צחוק מהענף הזה.

---------- התגובה התווספה ב 14:51 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:51 ----------

רגע, התוכנית לבודיבילדרים או לפאוורליפטרים?

גיא שמשי הזה נראה בחור רציני

מי שיודע -עושה,מי שלא יודע לעשות-מלמד,מי שלא יודע לעשות וללמד-מנהל....:🙁

אנטון זה כ"כ נכון...
בהרבה תחומים

צורת החשובה הזו נורא מגבילה לדעתי. מי אמר שאי אפשר גם לעשות וגם ללמד?

אתמול סיפרו לי בדיחה-מתאים לכל אירגון...
ביער אחד שועל ביקש אחרי שנים של שרות לצאת לשנת שבתון,המלך החיות אמר לו-עם תצא לא בטוח שתוכל לחזור לאותו תקן כי יהיה תפוס,השועל אמר- מה הכפת לי,נראה מה יהיה ,לא משנה לי,אני רוצה לצאת-המלך החיות אישר את החופשה..
אחרי שנה השתלמויות ולימודים,חוזר שועל ללשכה של נמלך החיות ומבקש לחזור,ההוא אומר לו-שמע,התקן של שועל תפוס יש רק תקן של ארנב... לשועל לא נשאר ברירה -הסכים.
בקיצור,הולך שועל ביער פוגש את ארנב עם כ הסימנים של שועל(!!!) אין מה לעשות מתחיל השועל לברוח מארנב וככה כל היום...סוף היום נמאס לשתיהם -עצרו לרגע ,מתנשפים,מדברים והשועל שועל -"איך זה שאני שועל על תקן של ארנב ואתה ארנב על תקן של שועל?!!!!"
עונה הארנב-" מה לעשות עם החמור על תקן של אריה?"

יש מישהו שם בוינגייט שמוכן לבצע דדליפט להדגמא ולהעלות ליוטיוב?יהיה יותר יעיל במקום מכופיפי זין וזובי עליון.
לפעמים זה עצוב.

בוינגייט היה את עדל חאג' שהוא תותח אמיתי .

אתמול סיפרו לי בדיחה-מתאים לכל אירגון...
ביער אחד שועל ביקש אחרי שנים של שרות לצאת לשנת שבתון,המלך החיות אמר לו-עם תצא לא בטוח שתוכל לחזור לאותו תקן כי יהיה תפוס,השועל אמר- מה הכפת לי,נראה מה יהיה ,לא משנה לי,אני רוצה לצאת-המלך החיות אישר את החופשה..
אחרי שנה השתלמויות ולימודים,חוזר שועל ללשכה של נמלך החיות ומבקש לחזור,ההוא אומר לו-שמע,התקן של שועל תפוס יש רק תקן של ארנב... לשועל לא נשאר ברירה -הסכים.
בקיצור,הולך שועל ביער פוגש את ארנב עם כ הסימנים של שועל(!!!) אין מה לעשות מתחיל השועל לברוח מארנב וככה כל היום...סוף היום נמאס לשתיהם -עצרו לרגע ,מתנשפים,מדברים והשועל שועל -"איך זה שאני שועל על תקן של ארנב ואתה ארנב על תקן של שועל?!!!!"
עונה הארנב-" מה לעשות עם החמור על תקן של אריה?"
לוקח קצת זמן להבין את המהות אבל זה נכון מאוד ... לא רק לגבי הפוסט עצמו ... אלא לגבי כל הדרך שבה מתנהל הספורט הזה... שזה מתחיל אפילו במנהלים ובמאמנים במכוני הכושר.
ציפיתי לראות פה לפחות הסבר על בנץ' פרס...

חחחח גיא שימשי הוא מאמן את כל הסלבס האלו אוי ווי
עליו אם אני לא טועה עופר שכטר עשה את הפארודיה ל המאמנים... עם ה-"עוד עוד עוד עוד"
אוי ווי הוא יותר גיי ממה שחשבתי

לוקח קצת זמן להבין את המהות אבל זה נכון מאוד ... לא רק לגבי הפוסט עצמו ... אלא לגבי כל הדרך שבה מתנהל הספורט הזה... שזה מתחיל אפילו במנהלים ובמאמנים במכוני הכושר.
ציפיתי לראות פה לפחות הסבר על בנץ' פרס...
שמע,אני מכיר כמה חברים שבמקום לשבת בפורומים ולזיין במח קמו ואמו שינוי צריך לבוא מבפנים. כל אותם חברי גם מתחרים ומכינים ספורטאים בשני הענפים,גם הצליחו לא רע להרים תחרות שבשום איגוד אחר לא הצליחו אף פעם...ככה שכל אחד יעשה לעצמו חשבון נפש ויבין מה הוא באמת שווה וכמה הוא יכול באמת להרשות לעצמו ביקורת עד שהזיז אצבע כדי לשנות משהו...
לדוגמה אחרת לגישה בונה לתחום אני רוצה להגיד על יוסי ורן או על יוסי או רן-שני אלו הצליחו לכל הדעות בתחום ופוסטים שלהם משום מה אף פעם לא ארסיים כמו של מאונני מיקלדת אנונימיים ,שאלות-לעניין ,תשובות אינפורמטיביות...
נ.ב. שום דבר אישי לאף אחד,באמת מאמין ששינוי צריך להתחיל מלהסתכל במראה:79nb:

חחחח גיא שימשי הוא מאמן את כל הסלבס האלו אוי ווי
עליו אם אני לא טועה עופר שכטר עשה את הפארודיה ל המאמנים... עם ה-"עוד עוד עוד עוד"
אוי ווי הוא יותר גיי ממה שחשבתי

אחי!!!! אז אם הוא יאמן אותי יהיו לי קוביות כמו של מייקל לואיס?????????

Back
למעלה תחתית