הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון פיתוח גוף ישראלי?

• פותח/ת השרשור Ka4ok
  • פורסם בתאריך
אתה אומר שאני חייב התנצלות לג' יפית?
גם עם הוא מנסה ,גם עם מצליח או לא,זה לגיטימי. אני בעד שכמה שיותר אזרחים יתחברו לתחום ברמה שהם יכולים. המתאמנת הכי וותיקה שלי היא בת 66 עושה הכל עם משקלים חופשיים,שונאת אביזרי גומי(בוסו וכ"ד),עושה סקווט חופשי ונראת די חריגה יחסית לשאר הסבתות וגם ילדות. אני בהתחלה אימנתי בן שלה והיא די דאגה ממה שראתה שאני עושה לו,אבל שהוא קיבל את התוצאות שלו היא ביקשה שאני יהיה מאמן שלה והסכימה לשיטה. שאר הקהל בחד"כ רואה בזה התעללות בחסר ישע.

לגבי ג', תתנצל, היא עלולה להיעלב!!

תאר לעצמך מה היה קורה אם תחום פיתוח הגוף היה משווק כראוי על ידי מומחים לשיווק, ולא מדריכי כושר.

בניגוד למתאמנים רציניים, שאר הקהל מגיע אל מכון הכושר כדי לשרוף קלוריות, לשרוף מזומנים, ולשרוף זמן. בדרך הוא גם מבלבל את השכל לאחרים.

מאור,זה לגיטימי. לא כולם רוצים להיות קאטלר

שורה תחתונה-כמה שיותר לקוחות במכון יעשו פשיטות ברך,ככה הכלוב ישאר פנוי בשבילי )))

שורה תחתונה-כמה שיותר לקוחות במכון יעשו פשיטות ברך,ככה הכלוב ישאר פנוי בשבילי )))

✌️

איזה מתסכל זה שאין סמיילי של

thumbs-up.jpg

זה הכי קרוב -> ✌️

Back
למעלה תחתית