הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלות בנוגע להורמון גדילה

dorbats

משתמש מתחיל
27
3
נק' מוניטין:
6
27
3
שלום,

מספר שאלות -

1. איזה גורם גדילה נהוג לנטול? HGH? IGF1? משהו אחר?

2. לאיזו תקופה נהוג לנטול HGH וממתי זה מתחיל להיות מסוכן (אם זה מסוכן)?

3. מהם החסרונות והסיכונים של נטילת של HGH?
האם יש בנטילת ארוכת טווח שלו יש כדי להביא לניוון היכולת העצמונית של הגוף לייצר אותו?

תודה

לשאלתך הראשונה, הרשה לי לתקן אותך חבר: אין זה לא דבר שנהוג, בודדים האנשים שעושים את זה אם כי יש כאלה עם יותר כסף וכוח רצון על מנת להוסיף את זה לסטאק

אתייחס לסכנה אחת שעולה לי בראש וכמובן שיכול להיות עוד סכנות וייתכן ו הgh יש בו תועלת

איפה הקאצ' אם אתה נותן לגוף מלא gh מבחוץ אז היחידת מנוע שגורמת לגוף להפריש gh לזמן מה נחה, ואז שמפסיקים עם הgh לוקח לה זמן ליחידת מנוע הפרשת הgh לחזור לקיבולת מחאה של הפרשה וההפרשה של gh בדם היא חשובה אז שלוקחים מרגישים טיל אבל שמפסיקים לקחת לוקח זמן עד שהרמות עולות פרט לכך שמרגישים ברגע נתון כמה רמות מופרשות לך בדם

קיצור מה הבעיה כאן, שבזמן שאתה לא בסייקל של gh הרמות בדם שלך עלולות להיות פחות גבוהים מבדרך כלל עד שיחידת מנוע הפרשת gh תחזור לפעילות מלאה אם בכלל

לכאורה כן, אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה ישנם יחסים של תן וקח לכאורה

לפני שאתה שואל את כל השאלות הנ"ל.
תשאל את עצמך את השאלה הכי חשובה -
האם אני יכול להשיג הורמון גדילה אמיתי ?????

רק אם אתה מביא מבית מרקחת ישירות או שמישהו מוציא לך אותו משם עם שקית קרח זה אמיתי !
זה אומר שזה מגיע בעת הזרקה
כל שאר האופציות זה זיוף או שיש סיכוי שזה לא אוחסן בתנאים נכונים וזה חרא בלבן.

כל החברות הסיניות למיניהם . או נורדי באמפולות בכיתוב טורקי - זבל !

מצורף תמונה - לא שלי

קבצים מצורפים

• 20210530_090559.jpg
    20210530_090559.jpg
    KB 83.8 · צפיות: 99
  • פותח/ת השרשור
לפני שאתה שואל את כל השאלות הנ"ל.
תשאל את עצמך את השאלה הכי חשובה -
האם אני יכול להשיג הורמון גדילה אמיתי ?????

רק אם אתה מביא מבית מרקחת ישירות או שמישהו מוציא לך אותו משם עם שקית קרח זה אמיתי !
זה אומר שזה מגיע בעת הזרקה
כל שאר האופציות זה זיוף או שיש סיכוי שזה לא אוחסן בתנאים נכונים וזה חרא בלבן.

כל החברות הסיניות למיניהם . או נורדי באמפולות בכיתוב טורקי - זבל !

מצורף תמונה - לא שלי
אז... מהי באמת היכולת של מישהו בישראל להשיג הורמון גדילה אותנטי שלא דרך רופא?

אם אתה לא מקושר למישהו שמשתמש או אתה בודי בילדר מתקדם בקנה מידה ארצי הסיכוי נמוך מאוד
יש לי מכרים שהם דיי בעניין ביחס לפותח האשכול וגם הם חיים בסרט שהם על gh כשהם 5-4 חודשים על מה שהם משוכנעים שהוא gh בנוסף לאנאבוליים ונראים במקרה הטוב כמו בסייקל האחרון שלהם
שהיה הרבה הרבה יותר זול.

כיוון שמדובר בפטיד יקר מאוד ורגיש שאמור להיות מאוחסן בתנאים מאוד ספיציפיים החל משלב היצור ועד לשימוש..הסיכוי להשיג משהו שהוא לא מהארץ ולא רפואי שיהיה ראוי למושג "gh" קלוש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית