נק' מוניטין:
466
- 450
- 283
זו נחשבת לבדיקה יקרה או שרופא המשפחה יסכים לתת אותה ללא סיבה מיוחדת?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לי נתן עם קצת התעקשות (מכבי) טסט טוטאלזו נחשבת לבדיקה יקרה או שרופא המשפחה יסכים לתת אותה ללא סיבה מיוחדת?
רק זה קובעוהכי חשוב כמה אתה ביחסים עם הרופא/ת
משפחה
הפתרון הראשון שהם נותנים לעייפות ושאר תסמינים,זה ויטמין די.בגדול לא ממש
אם יש בעיות ואתה לא מרגיש וואו אז שווה לנסות ואולי זה יכול להצביע גם על חוסר בויטמין די/אבץ
הטסט שלי לפני שנה היה גם די ברצפה בגלל ויטמין די נמוך מאוד מאוד
אבל בגלל שזה בדיקת דם מאוד יקרה לקופה לא נותנים אותה לכל אחד, אתה צריך יחסים טובים מאוד עם הרופא
זה יכול לעזור בעקיפיןהפתרון הראשון שהם נותנים לעייפות ושאר תסמינים,זה ויטמין די.
אצלי לפחות זה היה כוסות רוח למת!
איזה קטע,ראיתי תמונה שלך משוטטת ברחבי האינסטגרם חחזה יכול לעזור בעקיפין
אבל שווה גם לבדוק ויטמין די בדם, זו בדיקה יחסית זולה ממה שאני יודע
מנגד אם אתה לא יוצא הרבה לשמש לתסף במינון הגיוני/נורמלי לא יזיק, לרוב האנשים יש מחסור גם ככה
מעניין איפה ראית אותי חחחאיזה קטע,ראיתי תמונה שלך משוטטת ברחבי האינסטגרם חח
עכשיו אני מקשר
ראיתי גם סרטון אני חושב
חיה רצינית אתה
בן כמה כבודו
התמונה שלך היתה באינסטגרם,אתה יודע בדף הראשי(איפה שיש סירטונים וכו)מעניין איפה ראית אותי חחח
כן העלתי פוסט RECAP תחרות אבל אין לי הרבה עוקבים
הייתי 16 לפני חודש אז 16 וחודש
תודה על הפרגון 😃
תודה רבה 😃התמונה שלך היתה באינסטגרם,אתה יודע בדף הראשי(איפה שיש סירטונים וכו)
גיל 16 ואתה מעמיד אחד כמוני בפינה!
ס׳חה עליך
תמשיך כך חביבי
מה ההבדל בין טסט טוטאל לטסט פרי ? מה נותן מבחינת מידע עבורי בדיקת הטסט פרי שטסט טוטאל לא נותן ?טסט טוטאל זאת לא בדיקה יקרה ולא בעיה לקבל אותה, טסט פרי זאת אכן בדיקה יקרה שבלי סיבה מובהקת לקבל אותה אין סיכוי שתקבל לא משנה באיזה קופה אתה נמצא.
אם אתה בחור צעיר ובריא ואין לך תסמינים של היפוגונדיזם אין ממש סיבה לעשות את הבדיקה הזאת אבל אפשר להכניס אותה כחלק מהבדיקות דם כלליות. אם הטסט טוטאל בנורמה אז הכול בסדר (ואין סיבה שלא יהיה אם כל הסיבות שציינתי למעלה חלות עליך) למרות שמה שבאמת קובע את רמות הטסט שלך בדם זה הטסט החופשי.
לאימונים אין קשר ישיר לרמות הטסט שלך כל עוד אתה מתאמן טבעי.
מה ההבדל בין טסט טוטאל לטסט פרי ? מה נותן מבחינת מידע עבורי בדיקת הטסט פרי שטסט טוטאל לא נותן ?
רופא משפחה (לפחות הרופאה שלי ) נותנת כל מה שמבקש...פעם אמרה לי לא ישר התקשרתי להתלונן ואמרתי שעובר ממכבי לכללית ולמחרת קבלתי כל מה שרציתי
טסט טוטאל מודד את כל כמות הטסטוטרון שלך בדם שרובו המוחלט נקשר להורמונים כמו SHBG. המעט שנשאר נקרא טסט חופשי והוא מסתובב במחזור הדם כדי לשמש למה שאתה רוצה שהוא ישמש שזה מסת שריר, תפקוד מיני וכו'.
אני לא יודע מה הפרוצדורה אבל הבדיקה הזאת נחשבת ליקרה, אני מניח שזה בגלל שקשה למצוא בדם טסט חופשי מכיוון שהוא מהווה אחוזים בודדים מכמות הטסט הכללית ואני לא יודע כמה יעזור לך לצעוק על הרופאה שלך כדי לקבל בדיקה כזאת בלי סיבה מוצדקת, רוב הרופאים לא ייתנו את הבדיקה הזאת אפילו לא לאנשים עם תסמינים של היפוגונדיזם שהטסט טוטאל שלהם בנורמה.
הטסט שלי לפני שנה היה גם די ברצפה בגלל ויטמין די נמוך מאוד מאוד