עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חודש עליו אני נשאר רק עצמות חחחחתאר לך מה זה חודש על דנפ.. לפחות 15%
לך לדור אקשטיין הוא מספר אחת בארץ אפילו יש פרסומות שלו בכל תל אביבהשמנה
הוא לא יכול לתת מרשם לתרופה.לך לדור אקשטיין הוא מספר אחת בארץ אפילו יש פרסומות שלו בכל תל אביב
לך לדור אקשטיין הוא מספר אחת בארץ אפילו יש פרסומות שלו בכל תל אביב
הוא לא יכול לתת מרשם לתרופה.
זה מצחיק כי אני עומד בקריטריונים מבחינת bmiיום הערכה בשיבא(מחלקת השמנה)
עולה לא מעט (לא יודע אם מותר לרשום מחיר)
מי זכאי לקבל,מעל bmi 30
או 27bmi עם מחלות רקע
ליווי מלא של הצוות,התרופה צפויה להיכנס לסל.
*כרגע אין תורים,נכנסתי לרשימת המתנה 😃
אתה רציני? 🤦♂️
.לך לדור אקשטיין הוא מספר אחת בארץ אפילו יש פרסומות שלו בכל תל אביב
מי זכאי לקבל,מעל bmi 30
או 27bmi עם מחלות רקע
לא ייאמן שעדיין עובדים עם bmi..זה מצחיק כי אני עומד בקריטריונים מבחינת bmi
גם בהרבלייף יש אחלה שינויים, מה זה שווה התוצאה אם הדרך מפגרת מהיסוד.יש דברים שהוא אומר שאולי לא שמעתי בעבר ואני לא כלכך יודע מה להגיד עליהם , אבל אני חייב לציין שראיתי תמונות/סירטון שלו של גברים שעברו שינוי אצלו - אני לא יודע אם אפשר לשקר בדברים כאלה , אבל אם זה אמת , השינוי שלהם היה מטורף
דרך אגב כמעט ולא ראיתי אנשים שעברו שינוי חיובי עם הרבלייף חוץ מהורדת משקל . (במידה ואתה תעלה לפה אז רק של גברים בבקשה)גם בהרבלייף יש אחלה שינויים, מה זה שווה התוצאה אם הדרך מפגרת מהיסוד.
גם בקופות החולים,גם במוסדות כולם כולם לפי bmiלא ייאמן שעדיין עובדים עם bmi..
כנל בעבודה הקודמת שלי, מעל השורה "מתאמן בפאוורליפטינג 6 פעמים בשבוע" רשום " השמנת יתר"
מסכים חלקית, אבל זה עדין לא אומר שהדרך שלו טובה בהרבה.דרך אגב כמעט ולא ראיתי אנשים שעברו שינוי חיובי עם הרבלייף חוץ מהורדת משקל . (במידה ואתה תעלה לפה אז רק של גברים בבקשה)
שזה שווה ערך להגיד לבנאדם להיות בצום.
הבחור הוא בערך המיץ של הזבל בתחום התזונה והאימונים, להתרחק ממנו כמה שיותר רחוק.יש דברים שהוא אומר שאולי לא שמעתי בעבר ואני לא כלכך יודע מה להגיד עליהם , אבל אני חייב לציין שראיתי תמונות/סירטון שלו של גברים שעברו שינוי אצלו - אני לא יודע אם אפשר לשקר בדברים כאלה , אבל אם זה אמת , השינוי שלהם היה מטורף
היום שוחחתי עם אנדו מכובד מאוד.לגבי התרופה, זה אחלה פתרון לאנשים בעודף משקל גבוה לפני שפונים לטיפול כירורגי. מן הסתם זה לא לבטטת הכורסא הממוצע
חזק שלךדור אקשטיין זה v shred הישראלי
צחקתי מעצמי במכוןחזק שלך
אני גם מעל 30גם בקופות החולים,גם במוסדות כולם כולם לפי bmi
חבל! הייתי מעל 30bmi
אתה זכאיאני גם מעל 30
לולאתה זכאי