הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Mk 677 לבד

Matangym9999

משתמש מתחיל
109
3
נק' מוניטין:
12
109
3
שלום,
אני מתאמן כ4 שנים בערך ואני לוקח את זה ברצינות ומאוד אוהב את כל נושא פיתוח הגוף, אף פעם לא השתמשתי בחומרים כאלה ואחרים וביררתי קצת וקראתי והבנתי שהתוסף mk 677 הוא תוסף שגורם לגוף להפריש יותר igf 1 מה שגורם להפרשה טבעית של הגוף של הורמון גדילה, אני מעוניים בזה כי לפי מה שהבנתי זה לא עושה את הנזק כמו לדוגמא להזריק הורמון גדילה חיצוני כי פה זה מתבצע בכך שזה גורם לגוף להפריש יותר אבל באופן טבעי...רציתי לדעת דבר ראשון עוד פרטים ודבר שני מה דעתכם אם אני אראה מזה בכלל תוצאות ( רק mk 677 ) כמה זה עולה ? ותופעות שיכולות להופיע וסיכוניפ בשימוש בתוסף

והבנתי שאין תופעות לוואי וגם המצב נשמר גם ברגע הפסקת הסייקך, כמו כן זה לא עושה בעיות בזרע,נשירת שיער ממה שידוע לי זה נכון?

MK677 זה לא תוסף מזון. אם זה היה תוסף מזון זה היה מאושר בחוק בעולם ונמכר בחנויות. זה מוצר אנדר שמיוצר כמו סטרואידים בכל מיני מקומות.
לגבי סיכונים נזקים ותופעות לוואי אי אפשר לדעת כלום ב-100% כי החומר לא נחקר עדיין מספיק זמן על בני אדם וספורטאים.
בזמן השימוש ב-MK יש עלייה מוגברת מאוד בתאבון וגם עלייה גדולה מאוד בנוזלים כתוצאה מאכילה של הרבה אוכל-בסוף השימוש תאבון יורד כנל לגבי כל הנוזלים שעלית 3-4-5 קילו כי אתה תפסיק לאכול כמויות של אוכל כמו שאכלת. אני מכיר מישהו שסיפר לי לפני כמה ימים שאחרי שנגמר לו ה-MK עכשיו הוא בכלל לא יכול לעמוד בתפריט ולא נכנס לו כלום לפה.
MK או SARMS אחרים בדרך כלל לא משתמשים לבד מומלץ להזריק במקביל חומר בסיס טסטסטרון . לתוצאות מקסימליות וטובות.
על מחירים לא מדברים בפורום אבל אני כן יכול להגיד לך שנניח יש 900 חברות בעולם שמייצרים את החומר אז אולי 300 חברות יש לך בפנים חומר אורגינל אחרים דוחפים לך דברים אחרים בגלל זה יש MK ב 100 שקל ויש ב- 600 שקל.
קצת מצחיק שאתה מדבר על MK ועל הורמון גדילה בזריקה באותו משפט תשמע זה לא אותו דבר בתוצאות.
אני מכיר אנשים שלקחו MK לבד אבל כמו שרשמתי לפני זה מומלץ לשלב טסט. כמו כן הדעות על המוצר הם שנויים במחלוקת. חלק אוהבים חלק לא.

• פותח/ת השרשור
MK677 זה לא תוסף מזון. אם זה היה תוסף מזון זה היה מאושר בחוק בעולם ונמכר בחנויות. זה מוצר אנדר שמיוצר כמו סטרואידים בכל מיני מקומות.
לגבי סיכונים נזקים ותופעות לוואי אי אפשר לדעת כלום ב-100% כי החומר לא נחקר עדיין מספיק זמן על בני אדם וספורטאים.
בזמן השימוש ב-MK יש עלייה מוגברת מאוד בתאבון וגם עלייה גדולה מאוד בנוזלים כתוצאה מאכילה של הרבה אוכל-בסוף השימוש תאבון יורד כנל לגבי כל הנוזלים שעלית 3-4-5 קילו כי אתה תפסיק לאכול כמויות של אוכל כמו שאכלת. אני מכיר מישהו שסיפר לי לפני כמה ימים שאחרי שנגמר לו ה-MK עכשיו הוא בכלל לא יכול לעמוד בתפריט ולא נכנס לו כלום לפה.
MK או SARMS אחרים בדרך כלל לא משתמשים לבד מומלץ להזריק במקביל חומר בסיס טסטסטרון . לתוצאות מקסימליות וטובות.
על מחירים לא מדברים בפורום אבל אני כן יכול להגיד לך שנניח יש 900 חברות בעולם שמייצרים את החומר אז אולי 300 חברות יש לך בפנים חומר אורגינל אחרים דוחפים לך דברים אחרים בגלל זה יש MK ב 100 שקל ויש ב- 600 שקל.
קצת מצחיק שאתה מדבר על MK ועל הורמון גדילה בזריקה באותו משפט תשמע זה לא אותו דבר בתוצאות.
אני מכיר אנשים שלקחו MK לבד אבל כמו שרשמתי לפני זה מומלץ לשלב טסט. כמו כן הדעות על המוצר הם שנויים במחלוקת. חלק אוהבים חלק לא.

שמע שאני לא מבין גדול בכל הנושא של חומרים ידע מאוד דל פשוט קצת חקרתי על זה כי זה עניין אותי וכי אני חושב להתחיל, אבל כל העניין הוא שאני לא רוצה להגיע לרמה של להזריק טסט אני רוצה להתחיל ממהכי רגוע וההכי פחות מזיק

שמע שאני לא מבין גדול בכל הנושא של חומרים ידע מאוד דל פשוט קצת חקרתי על זה כי זה עניין אותי וכי אני חושב להתחיל, אבל כל העניין הוא שאני לא רוצה להגיע לרמה של להזריק טסט אני רוצה להתחיל ממהכי רגוע וההכי פחות מזיק
אם מתחשק לך להתחיל עם תוספי תזונה, תיקח מולטי וויטמינים בסוכריות, לא חומר מסוכן שעוד לא נחקר.

יודע מה, בא לך חומר לא חוקי, תתחיל בקטנה עם אופטלגין או אנטיביוטיקה, מה הקשר עכשיו MK?

אני לא מצליח להבין, ניסית כבר 200 גרם חלבון ביום עם תזונה מאוזנת, 8 שעות שינה ומאמן טוב לפני שהתחשק לך בוסט תמים?

הגעת לטופ הגנטי המדומיין שלך?

תן לי לנחש, אתה מטר 80 על 100 ק"ג משקל גוף, 8% שומן, עם בנץ' 220, וחשבת לעצמך שאתה הרי עושה הכל מושלם, למה לא עוד פוש קטן סינטטי הכי תמים וקל להשיג בשוק בצורה הכי מקורית שלה.

איפה טעיתי?

לפי השאלה שלך בתחילת הנושא לא חקרת מספיק בכלל אם רשמת ש-MK זה תוסף מזון שזה לא.
אני ממליץ לך בלי שום קשר להמשיך לקרוא וללמוד כי ידע זה כוח.
אף אחד לא יודע אם MK זה פחות מזיק כמו שאמרתי החומר לא נחקר במשך שנים על ספורטאים. ויש אנשים שהשימוש בחומר לא זרם להם כלל מכל מיני סיבות כך את זה בחשבון.
לא מכיר אותך לא ראיתי תמונות שלך לא יודע עד כמה אתה באמת משקיע באימונים נכונים בתזונה נכונה ובמנוחה ואם השתמשת בתוסף קראטין אבל רק אחרי 4-6 שנים של קריעת תחת בכל הפרמטרים האלה אני יאמין לך שהפסקת לגדול בדרך טבעית.

תן לי לנחש, אתה מטר 80 על 100 ק"ג משקל גוף, 8% שומן, עם בנץ' 220, וחשבת לעצמך שאתה הרי עושה הכל מושלם, למה לא עוד פוש קטן סינטטי הכי תמים וקל להשיג בשוק בצורה הכי מקורית שלה.
מה אני אגיד לך... החדרי כושר מלאים במתאמנים טבעיים עם נתונים כאלו....
אנשים שחיים על טסט שנים לא מגיעים למספרים כאלו...
לבחור שהעלה את הפוסט
Mk איך שלא תקרא לזה ....
זה לא עושה בוסט ולא עושה כלום.
סתם מסחטת כסף כמו שאר תוספי תזונה שמבטיחים המפרסמים

אני אענה לך מניסיון אישי בשימוש של MK
השתמשתי בחמור במשך חודש ואני רק מצטער על על זה, לאחר מספר חודשים של שימוש הופיעו לי תופעות לוואי מוזרות שההסבר ההגיוני הוא רק משימוש MK.

בלי שום קשר בזמן השימוש לא היו תוצאות מדהימות, מסקנה שלי היא שיש אנשים שיגידו לך שזה עבד להם ויש אנשים שלא, כל אחד לפי הגוף שלו.

אני הייתי אומר לך לא להתקרב לסארמים בכלל.

השתמשתי בחמור במשך חודש ואני רק מצטער על על זה, לאחר מספר חודשים של שימוש הופיעו לי תופעות לוואי מוזרות שההסבר ההגיוני הוא רק משימוש MK.

בלי שום קשר בזמן השימוש לא היו תוצאות מדהימות, מסקנה שלי היא שיש אנשים שיגידו לך שזה עבד להם ויש אנשים שלא, כל אחד לפי הגוף שלו.

אתה כנראה לקחת בלי שום ידע. חשבת שאם תקח אז זה תרופת קסם וזה יעשה הכל.
אני צודק ?

ממש לא, קראתי על זה לא מעט והבנתי פחות או יותר למה אני נכנס. אבל עכשיו אני מבין שסארמים זה הרבה יותר אינדבידואלי, יש אנשים שזה עובד עליהם ויש אנשים שפחות

Mk667 זה לא סארמ בכלל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית