הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מטאליקה - ההופעה והפאשלות

בכל מקרה הסיפור עם המיקסר נשמע לי די חרטא, בחיים לא ראיתי מקרה שהאמנים דואגים להביא את המיקסר, זה תפקיד של ההפקה, המקרה היחיד שראיתי את זה קורה זה מתי שהלהקה גם הייתה ההפקה. וגם אם הייתה בעיה במיקסר זה לא היגיוני שהסאונד יפול 6 פעמים בגלל מיקסר, במצב שהמיקסר מפסיק לעבוד בדרך כלל מחליפים אותו ושמים את המיקסר החדש על אותו באלאנס/איקיו ומקווים לטוב (אני מתקשה להאמין שלא היה מיקסר חלופי), איזו סיבה קיימת לזה שמיקסר יפסיק ויחזור לנגן 6 פעמים. חוץ מזה זה באחריות ההפקה לבדוק את הציוד.

מאשינהד, אתה יכול להרחיב בקשר לסאונד של הבאס? שמעו יותר מדי באסים או ש?

• פותח/ת השרשור
הבאס היה יותר מדיי צורם, במהלך ההופעה היה סולו של הבסיסט, הסאונד היה גרוע.
כאילו הרמקולים עומדים להתפוצץ ויש עיוותים על הסאונד.

לפחות הם לא קפיטליסטים שמתביישים בזה שהם קפיטליסטים. הם עושים כסף וגאים בזה, כמו שזה צריך להיות. בניגוד לאלביס כוסטלו שמשחק אותה מוסרי.

עדיף ללכת להופעה של זמרת העילית אני-שרה-חרא-אבל-אני-חצי-ערומה aka ריאהנה, שבשביל לקבל כרטיס צריך לתרום ארבע שעות לקהילה:sarcastic:

מטאליקה לדעתי היא ה-להקת רוק!!!
אני גם הייתי אתמול בהופעה שלהם,קניתי כרטיס זהב עלה לי 990 שקל :(

אני יודע לתופף הרבה שירים שלהם,אבל כבר מלא זמן לא תיפפתי!!!!

זה כרטיס שאתה נמצא בחלק נפרד מהקהל,שיש בו רק איזה 200 איש וזה רחב יחסית,וזה בשורות הראשונות.

הבאס היה יותר מדיי צורם, במהלך ההופעה היה סולו של הבסיסט, הסאונד היה גרוע.
כאילו הרמקולים עומדים להתפוצץ ויש עיוותים על הסאונד.
אתה יודע אולי איזה רמקולים אלה היו? מה שאתה מתאר נשמע כמו טורבו סאונד על 60-70%, בשביל איכות טובה מומלץ להיות על 30%, בטח לא הביאו מספיק סטים. המסקנה שלי מכל זה שההפקה הייתה על הפנים, בשביל מטאליקה הם היו יכולים גם להשקיע ולהביא Funktion 1 😛

ואפילו עם טורבו סאונד אם הם היו עושים סאונד צ'ק כמו שצריך הם היו מגיעים לסאונד טוב. לפחות הלהקה עשתה את העבודה ממה שהבנתי.

אתה יודע אולי איזה רמקולים אלה היו? מה שאתה מתאר נשמע כמו טורבו סאונד על 60-70%, בשביל איכות טובה מומלץ להיות על 30%, בטח לא הביאו מספיק סטים. המסקנה שלי מכל זה שההפקה הייתה על הפנים, בשביל מטאליקה הם היו יכולים גם להשקיע ולהביא Funktion 1 😛

ואפילו עם טורבו סאונד אם הם היו עושים סאונד צ'ק כמו שצריך הם היו מגיעים לסאונד טוב. לפחות הלהקה עשתה את העבודה ממה שהבנתי.

וואו, באמת שניסית בכח להוכיח שאתה מבין משהו במוזיקה, אה?

וואו, באמת שניסית בכח להוכיח שאתה מבין משהו במוזיקה, אה?
בכח? לא. אבל כן אני עוסק בתחום, אני אוהב את זה, ואני רוצה שידעו את זה 😛

והאמת שהנושא שדיברתי עליו הוא יותר הגברה מאשר מוזיקה, אבל במוזיקה אני מבין יותר.

אין הרבה מקום להשוואה בין הלהקות שקמו בבריטניה בסוף שנות ה60 לבין מה שבא אחר כך בשנות ה80 המוקדמות, למוזיקה אין הרבה מדדים לאיכות במיוחד כשמשווים סגנונות שונים מזמנים שונים.

• פותח/ת השרשור
רוק אמריקאי שונה מהותית מרוק בריטי, אין מה להשוות בכלל.
לא כל אחד שאוהב רוק אמריקאי, יאהב רוק בריטי ולהפך.

מסכים איתך שאיכות להקה זה דבר סובייקטיבי.הלהקה האהובה עלי היא הארטיק מאנקיז,אבל אני מכיר בזה שהיא לא ה-להקה.יש טובות ממנה.עוד דבר אבסולטי הוא שבריטים יותר טובים מאמריקאים במוזיקת רוק, לפי דעתי אין על זה וויכוח.

רוק מתחלק לכ"כ הרבה תת ז'אנרים שאפשר להתווכח על זה ימים ולילות, זה חסר טעם אם תשאל אותי, הדוגמא הקלאסית היא מטאליקה שנקראת להקת רוק אבל הם בעצם מנגנים מטאל, בקיצור אין הרבה טעם לדבר על זה, לכל אחד יש את הלהקות שהוא מעדיף וזהו.

לדעתי אדום יהיה תמיד יותר יפה מצהוב. אין על זה וויכוח בכלל, כי זה אבוסלוטי.

צודק, אני רוצה לתקן את המשפט:

רוק בריטי תמיד, ב-100 אחוז, יותר טוב ממקבילו האמריקני.מרוצה?

נערך לאחרונה:
לא. אתה כותב טענה, ולא מבין שזה דבר סובייקטיבי. לחפש לך את זה באבן שושן?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית