הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מטאליקה - ההופעה והפאשלות

מסכים איתך שאיכות להקה זה דבר סובייקטיבי.הלהקה האהובה עלי היא הארטיק מאנקיז,אבל אני מכיר בזה שהיא לא ה-להקה.יש טובות ממנה.עוד דבר אבסולטי הוא שבריטים יותר טובים מאמריקאים במוזיקת רוק, לפי דעתי אין על זה וויכוח.
? 😳

סובייקטיבי זאת הגדרה סובייקטיבית.רוצה לעבור שם-שם? להקה-להקה? אין בעיה.אתה תראה את ההבדל, ואולי,חס וחלילה,תסכים איתי!

שבוחנים משהו לאורך תקופה, לאורך ההיסטוריה,מתגלים הפערים.לא להקה לפה או להקה לשם, מי כקבוצה היא יותר טובה.

סובייקטיבי זו הגדרה סובייקטיבית? מה זה אומר בכלל?
איך אתה, קוף ארקטי, תוכיח לי שלהקה X יותר טובה מלהקה Y אם אני חושב ההפך? איך???

סובייקטיבי זאת הגדרה סובייקטיבית.רוצה לעבור שם-שם? להקה-להקה? אין בעיה.אתה תראה את ההבדל, ואולי,חס וחלילה,תסכים איתי!

שבוחנים משהו לאורך תקופה, לאורך ההיסטוריה,מתגלים הפערים.לא להקה לפה או להקה לשם, מי כקבוצה היא יותר טובה.

חבר, מוזיקה זה לא כדורגל. אין כזה דבר להקה יותר טובה כמו שאין כזה דבר מוזיקה יותר טובה, יש להקה יותר "מצליחה" או מוזיקה יותר פופולארית, יש רק מה שאתה אוהב ומעדיף על דברים אחרים. עד כמה מוזיקה "טובה" זה לא משהו שאפשר למדוד. אם אתה עדיין לא מבין את זה אז כנראה שיש לך עוד הרבה ללמוד על מוזיקה.

סובייקטיבי זו הגדרה סובייקטיבית? מה זה אומר בכלל?
איך אתה, קוף ארקטי, תוכיח לי שלהקה X יותר טובה מלהקה Y אם אני חושב ההפך? איך???

אני יכול לשער שזה יראה ככה:

"תשאל את X"

שכמובן זה פגם בלוגיקה לומר שטענה נכונה בגלל שX אמר.

נערך לאחרונה:
יש כזה דבר להקה טובה יותר. אתם,לדוגמא, אוהבים יותר את מטאליקה מהביטלס.זכותכם.אבל האם שניכם, בצורה אובייקטיבית, יכולים להכיר בזה שהביטלס היא להקה טובה יותר מבחינת טקסטים,לחנים,התקדמות והתפתחות כלהקה והשפעה על עולם המוזיקה?

יש כזה דבר להקה טובה יותר. אתם,לדוגמא, אוהבים יותר את מטאליקה מהביטלס.זכותכם.אבל האם שניכם, בצורה אובייקטיבית, יכולים להכיר בזה שהביטלס היא להקה טובה יותר מבחינת טקסטים,לחנים,התקדמות והתפתחות כלהקה והשפעה על עולם המוזיקה?

WTF?
איך אתה מודד את הדברים האלה? להחזיר אותך למילון אבן שושן?

להכיר אפשר בעובדות, זה שהביטלס להקה יותר טובה זאת שוב פעם לא עובדה, איך לעזאזל אפשר לומר בצורה אובייקטיבית עד כמה טקסט או לחן טובים כשזהו דבר סובייקטיבי לחלוטין? אני מציע שתפתח מילון לפני שאתה מפזר מושגים. מה זה התקדמות והתפתחות כלהקה? איך אנחנו יכולים לדעת עד כמה הם התפתחו בתור מוזיקאים כשגם זה עניין של דעה אישית?

עצם המושג "להקה טובה" הוא סובייקטיבי, לא כולם מחפשים את אותו הדבר. אני מרגיש שאני מנהל דיון עם ילד בן 8.

עזבו אתכם שטויות, היו פאשלות לא היו פאשלות, מה שחשוב זה שהייתי בחינם בסילבר:)

להכיר אפשר בעובדות, זה שהביטלס להקה יותר טובה זאת שוב פעם לא עובדה, איך לעזאזל אפשר לומר בצורה אובייקטיבית עד כמה טקסט או לחן טובים כשזהו דבר סובייקטיבי לחלוטין? אני מציע שתפתח מילון לפני שאתה מפזר מושגים. מה זה התקדמות והתפתחות כלהקה? איך אנחנו יכולים לדעת עד כמה הם התפתחו בתור מוזיקאים כשגם זה עניין של דעה אישית?

עצם המושג "להקה טובה" הוא סובייקטיבי, לא כולם מחפשים את אותו הדבר. אני מרגיש שאני מנהל דיון עם ילד בן 8.

חחח...בקשר להתפתחות להקה - תמיד אפשר לבדוק כמה הם עלו במשקל...

אם כל הדברים בחיים היו פשוטים כמו לשבור מקביל....

הביט לס
לא להקה טובה, רחוק מזה

אין לך ממש איך להגיד את זה גבר, זה די טמטום,אם לך הטקסט והלחן של i want you (she's so heavy) או קאמ טוגד'ר מדהימים, יכול להיות שמה שמדהים ומרגש מישהו אחר זה אנטר סנדמן של מטאליקה או אפילו ג'ונגל של אייל גולן.
קיצר, מוזיקה זה עניין סובייקטיבי לחלוטין.
אני לא מדבר על ההשפעה, כן אפשר להגיד שהביטלס השפיעו על המוזיקה פי כמה ממטאליקה וזה לא סובייקטיביף זה עובדתי לחלוטין.
וסיסטמטיק קאוס, בעקרון את צודקת, אבל זה בעיקר במיינסטרים 😃

אני לא מבין מה הוויכוח בכלל - מוזיקה של סוג של אומנות היא מטבעה - סובייקטיבית - כלומר דעתו של אדם היא לפי טעמו הוא.

אין לך ממש איך להגיד את זה גבר, זה די טמטום,אם לך הטקסט והלחן של i want you (she's so heavy) או קאמ טוגד'ר מדהימים, יכול להיות שמה שמדהים ומרגש מישהו אחר זה אנטר סנדמן של מטאליקה או אפילו ג'ונגל של אייל גולן.
קיצר, מוזיקה זה עניין סובייקטיבי לחלוטין.
אני לא מדבר על ההשפעה, כן אפשר להגיד שהביטלס השפיעו על המוזיקה פי כמה ממטאליקה וזה לא סובייקטיביף זה עובדתי לחלוטין.
וסיסטמטיק קאוס, בעקרון את צודקת, אבל זה בעיקר במיינסטרים 😃
ג'ונגל הוא שיר מדהים! עם טקסט עמוק, ומשמעות שאולי עוד חמישים שנה נגיע לטכנולוגיה שתצליח להבין אותה.
בכל מקרה הטקסט הכי טוב שנתקלתי בו בזמן האחרון, ובהחלט המלודיה כי מוצלחת היא זו:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ממש עושה חשק לפרק כמה ביצים קשות 👏

I'm proud to say that I witnessed 1/4 of the Beatles*on stage ... and it was AWESOME ...
neener neener ...

.... and oh .. the reason I wasn't around to troll you kids today ... is ....
I met a girl ....
yeah ...

😍

שמישהו כבר ייתן באן לארקטיק מאנקי הזה, הוא רק מזיין תמוח...

הדבר היחיד שביאס היו איזה 5 הפסקות סאונד של איזה דקה דקה וחצי כל אחת... ככה זה הפקות ישראליות..
חוצמזה הסאונד נשמע לי (ולאדם ההדיוט) כאחלה סאונד, להקה מצויינת. סתם העיתונים ניפחו את כל העניין, כאילו היה שם מחדל ושזרקו על ג'יימס חפצים... איזה גיבוב שטויות... כולה זרקו לבמה סטיקלייט אחד..

טוב, אז רק כדי שנסגור העניין אני רוצה שתענו לי על שאלה:

איזה מהקבוצות הבאות יותר טובה מוזיקלית?

קבוצה א': שאקירה,בריטני ספירס ויובל המבולבל.
קבוצה ב': מוצארט, הביטלס ופינק פלויד.

תודה.

החלוקה שלך לקבוצות האלו מוכיחה שאתה ממש מטומטם.
ואני יכולה לתת לך מספיק להקות בריטיות שהן זבל, נגיד Spice girls, או Westlife .
או כמו שאומר השיר המעולה 'חצי': "ועכשיו סתום פה".

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית