הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסת שריר בבטן

• פותח/ת השרשור HH10
  • פורסם בתאריך

HH10

משתמש מתחיל
218
49
נק' מוניטין:
178
218
49
אהלן, בבקשה בלי תגובות ציניות

אני באחוז שומן נמוך ורואים קוביות והכל כמעט סבבה
יש לי מסת שריר ירודה באופן כללי ואני עובד על העלאת מסת שריר בכל הגוף בתהליך מסה נקייה

למיטב הבנתי בשרירי התאומים, האמות והגב התחתון לדוגמא, אפשר לעבוד מפה ועד פתח תקווה ולא בהכרח יגיע שינוי משמעותי

האם בבטן המצב אותו הדבר? או שאני יכול לעבות את הקוביות על ידי העלאת מסת שריר ולאו דווקא על ידי ירידה באחוז השומן?

הבטן היא מקום עם פוטנציאל מסת שריר יחסית נמוך.

אפשר לעבוד עבודה ישירה על בטן ואולי בתור התחלה כן תצליח להעלות מסת שריר, למתאמנים מתקדמים כנראה שלא תיראה תרומה ויזואלית.

הבטן היא מקום עם פוטנציאל מסת שריר יחסית נמוך.

אפשר לעבוד עבודה ישירה על בטן ואולי בתור התחלה כן תצליח להעלות מסת שריר, למתאמנים מתקדמים כנראה שלא תיראה תרומה ויזואלית.

אור איך לדעתך הכי יעיל להעלות מסת שריר בבטן?
שלוש פעמים בשבוע תרגיל עם משקל שאפשר ליישם בו פרוגרסיב אוברלאוד פשוט, או דווקא להתאמן כל יום ולנסות להתקדם בחזרות להעלות קושי בתרגילים וכו..

• פותח/ת השרשור
אור איך לדעתך הכי יעיל להעלות מסת שריר בבטן?
שלוש פעמים בשבוע תרגיל עם משקל שאפשר ליישם בו פרוגרסיב אוברלאוד פשוט, או דווקא להתאמן כל יום ולנסות להתקדם בחזרות להעלות קושי בתרגילים וכו..

קטונתי מלתת פה עצות, אבל אם זה מעניין אותך, הצלחתי לבנות בטן סבבה דרך פלאנקים (צידיים ורגילים) ובשלושת החודשים האחרונים צרפתי גם תרגיל התנגדות שיהיה ניתן ליישם בו PO, כפיפות בטן עם משקל (התחלתי ב10 קילו עליתי ל27.5 קילו), בהתחלה ראיתי שיפור נהדר, לאחרונה זה מעט התמתן..
לציין שגם עושה דדליפט וסקוואט, אני יודע שהם גם עובדים על הבטן

שאפשר ליישם בו פרוגרסיב אוברלאוד פשוט
לנסות להתקדם בחזרות להעלות קושי בתרגילים וכו..
מה ההבדל? פרוגרסיב אוברלוד זה להתקדם בחזרות ולהעלות קושי בתרגילים וכו...?
למתאמנים מתקדמים כנראה שלא תיראה תרומה ויזואלית.
מה עם כל הבילדרים הענקיים שיש להם בטן שעם חולצה נראת כמו כרס? או שאתה מתכוון רק לטבעיים?

שלוש פעמים בשבוע תרגיל עם משקל שאפשר ליישם בו פרוגרסיב אוברלאוד פשוט

ככה.

קטונתי מלתת פה עצות, אבל אם זה מעניין אותך, הצלחתי לבנות בטן סבבה דרך פלאנקים

פלאנקים זה תרגיל שנורא קשה ליישם בו פרוגרסיב אוברלאוד ולמקד עבודה על שרירי הבטן, כל כפיפה כנגד התנגדות תיתן תמורה יותר טובה בפחות עומס על המערכת העיצבית.

מה עם כל הבילדרים הענקיים שיש להם בטן שעם חולצה נראת כמו כרס? או שאתה מתכוון רק לטבעיים?

נובע מתזונה / איברים פנימיים גדולים / חומרים.
אין כל קשר למסת שריר (לפחות לא ברמה שאתה רואה)

נובע מתזונה / איברים פנימיים גדולים / חומרים.
אין כל קשר למסת שריר (לפחות לא ברמה שאתה רואה)
וואלה. והחומרים שכתבת התכוונת שלרוני קולמן וחבריו המוזרקים והענקיים יש מסת שריר גדולה בבטן?

וואלה. והחומרים שכתבת התכוונת שלרוני קולמן וחבריו המוזרקים והענקיים יש מסת שריר גדולה בבטן?

בשימוש לא מבוקר, אני חושב שכל גורמי הגדילה שהם לוקחים גם מגדילים את האיברים הפנימיים מעט, בעיקר את המעיים. תוסיף לזה גדילה יוצאת דופן בנפח של שרירי הבטן והתוצאה היא לא תמיד אסתטית.

מאמין שמעורבת מסת שריר אבל כמו ש @Forest ציין למיטב ידיעתי לחומרים יש השפעה על גודל האיברים הפנימיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית