הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Rad 140

Matangym9999

משתמש מתחיל
109
3
נק' מוניטין:
12
109
3
רציתי לשמוע חוויה עם הsarm הזה כי אחרי התייעצות עם המאמן שלי על להתחיל פעם ראשונה סייקל הוא אמא שכמובן הוא יסדר ימליץ וידאג לזה אבל המליץ על Rad 140 או Ostarine או ששניהם היחד לא בידיוק הבנתי אותו רציתי לשמוע קצת חוויות וידע על שניהם ומה דעתכם ותופעות לוואי צפויות..

לא לוקחים סארמס בלי טסט
מנסיון, אחכ רק תיפגע מזה
אני כרגע בסייקל טסט עם ראד והשילוב מעולה
בלי קשר לכותב הפוסט, זה פשוט לא נכון. אפשר לקחת LGD ואוסטרין ללא טסט' (וגם מאמין שRAD) במינונים לא גבוהים שיכולים לתת אפקט.

בלי קשר לכותב הפוסט, זה פשוט לא נכון. אפשר לקחת LGD ואוסטרין ללא טסט' (וגם מאמין שRAD) במינונים לא גבוהים שיכולים לתת אפקט.
גם במינון מינימלי נרגיש תופעות לוואי של ירידה בטסט וחבל לדעתי

גם במינון מינימלי נרגיש תופעות לוואי של ירידה בטסט וחבל לדעתי

סייקל טסט׳ > סייקל ראד 140, אבל הקביעה לא לקחת סארמס ללא טסט כבסיס לא מדוייקת. לקחתי גם אוסטרין וגם LGD ללא טסט והיו אחלה תוצאות וציר משוקם ואני אחריי גיל 30 ככה ששיקום לא בא בקלות ועדין.

לדעתי מי שיש לו כסף לסארמס זו אחלה טבילה בעולם הזה.

• פותח/ת השרשור
לא מתייחס לאנשים שכותבים פה תגובות מפגרות כמו ילדים בני 10, בכל מקרה יש פה מישהו בעל ידע שאפשר להתייעץ איתו בפרטי בלי כל התגובות המיותרות פה?

לא מתייחס לאנשים שכותבים פה תגובות מפגרות כמו ילדים בני 10, בכל מקרה יש פה מישהו בעל ידע שאפשר להתייעץ איתו בפרטי בלי כל התגובות המיותרות פה?
תגובות מפגרות כי אתה ליצן מצטער על התקיפות.
מפגר אחד ממליץ לך על סייקל, לא משנה אם זה סארמס או טסט או לא משנה מה ואתה בכלל לא יודע שום דבר על חומרים.
אתה לא יודע מה זה עושה לגוף, מה תופעות לוואי, דרך לקיחה, מינונים ועוד הרבה דברים. אם אתה הולך להקשיב למפגר הזה אתה כנראה תדפוק משהו בגוף שלך.
אם אתה בכלל חושב לגעת בדברים האלה כי זה לא קסם וזה לא לילדים, לך תקרא כמה חודשים טובים. אחרי שאתה קראת מספיק ואתה יודע לאיפה אתה נכנס אז אתה לא תצטרך אותנו.
אה גם תפסיק להתנהג כמו ילד קטן, אם אתה תבוא בגישה נכונה אתה יכול להרוויח המון מהפורום הזה.
אני הבאתי את עצתי. אתה רוצה להקשיב ? יופי.
אתה לא רוצה ? בהצלחה עם הבעיות בהמשך.

אנבאר וטסט הולכים יחדיו?

טסט ננדרולון זה השילוב הכי טוב שיצר האדם אחרי וודקה רדבול, יש מצב ששניהם מתחרים על המקום הראשון.

אנאבר זו פיקציה, אגדה אורבנית פה בארץ כדי לתרץ מחיר הזוי לוויני מזוייף. מתסף סופרדרול בכל הזדמנות שיש, חומר שנגע בו אלוהים.

טסט ננדרולון זה השילוב הכי טוב שיצר האדם אחרי וודקה רדבול, יש מצב ששניהם מתחרים על המקום הראשון.

אנאבר זו פיקציה, אגדה אורבנית פה בארץ כדי לתרץ מחיר הזוי לוויני מזוייף. מתסף סופרדרול בכל הזדמנות שיש, חומר שנגע בו אלוהים.
יש את החומר הנ״ל ברפואי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית