הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פופקורן בקולנוע - שאלה

Ben098765

משתמש פעיל
648
96
נק' מוניטין:
172
648
96
אוקי, מי שמכיר אותי כאן יודע שאני לא אוכל פחמימות בכלל כמעט ( סכרתי ). אבל יש דבר אחר שאני מוכן לרמות בשבילו וזה פופקורן בקולנוע ( אחרי הכל אי אפשר לראות סרט בלי לאכול פופקורן ).
בקיצור, השאלה שלי היא:
מישהו יודע כמה גרם פופקורן בערך יש בפופקורן בינוני או קטן של הקולנוע? לא קלוריות, קלוריות מצידי שיהיה 10000, הפחמימות זה מה שמשנה לי.
שאלתי את הוט סינמה, אפילו הם לא יודעים... אם מישהו יודע זה ממש יעזור ( שאוכל לאזן סוכר בהתאם )
ראיתי את האתר הזה, האם הוא אמין?
פופקורן קלוריות, ערך תזונתי: פופקורן מוכן ולא מוכן ערכים תזונתיים בגרעיני פופקורן , קלוריות, פחמימות, חלבונים, שומנים ועוד

• פותח/ת השרשור
אתה יכול פשוט להביא מהבית / אפילו להכין עצמאית אם אתה לא רוצה לקחת סיכון
אני חושש שיקחו לי את בכניסה, לא יודע אם מותר..
אני זוכר שב2013 יצא חוק, אבל הוא לא אושר בסוף.
יענו יכולים להשאיר את הפופקורן בחוץ ( או את הקולה אם אני אביא, חשבתי להביא איתי קולה כדי שיהיה לי קולה קרה עם גזים - פחית )

יענו יכולים להשאיר את הפופקורן בחוץ ( או את הקולה אם אני אביא, חשבתי להביא איתי קולה כדי שיהיה לי קולה קרה עם גזים - פחית )

https://m.knesset.gov.il/news/pressreleases/pages/press290316o.aspx

אתה יכול להביא מהבית.
אם בכל זאת מנסים למנוע ממך (מה שנתקלתי בעבר) תבהיר להם שלא רק שאתה יכול לעשות את זה מכורח החוק אלא שאתה סוכרתי ואין לך שליטה על הערכים של הפופקורן שלהם.
במידת הצורך תסריט את זה ותגיש תלונה לרשות להגנת הצרכן, הם מתייחסים לזה בחומרה רבה.

שים בתוך התיק
אני זוכר שאני בתור ילד עשיתי את זה פעם אחץ
לא חושב שיפתחו לך תתיק

לא יקחו לך

אני חושש שיקחו לי את בכניסה
באיזה עילה?
מי מוסמך לבצע שם חיפוש ביטחוני בציוד האישי שלך?

די ליפול לדמגוגיה הזולה הזאת, תביא איתך מה שאתה רוצה ואם מישהו מעיז לרצות לחפש לך בתיק,שיציג לך קודם כל תעודת מאבטח ושיסביר לך מדוע עלה צורך ביטחוני(מדגיש, ביטחוני. פח"ע בלבד) לבצע חיפוש בתיק שלך.
לא חושב שיפתחו לך תתיק
אסור להם

מותר עד קולה אחת לבן אדם, בלי גזים, שלא יוציא עיניים...
מצד שני אל תדליקו אותו יותר מידי, שלא יגיע לשם גבר עם דוכן שלם בתיק, בסוף ינטרלו אותו

!

קבצים מצורפים

• 9B59DCF6-83EF-46B6-B416-0FB9DC0161B2.jpeg
    9B59DCF6-83EF-46B6-B416-0FB9DC0161B2.jpeg
    KB 83.3 · צפיות: 98
  • פותח/ת השרשור
https://m.knesset.gov.il/news/pressreleases/pages/press290316o.aspx

אתה יכול להביא מהבית.
אם בכל זאת מנסים למנוע ממך (מה שנתקלתי בעבר) תבהיר להם שלא רק שאתה יכול לעשות את זה מכורח החוק אלא שאתה סוכרתי ואין לך שליטה על הערכים של הפופקורן שלהם.
במידת הצורך תסריט את זה ותגיש תלונה לרשות להגנת הצרכן, הם מתייחסים לזה בחומרה רבה.

דאמ רעיון יפה, רק חבל שלא פתחתי את האשכול אתמול אוף.. כאילו הייתי מקבל תשובה אתמיל וקונה, היופ כבר מאוחר לקנות אצלי ( פעם הבאה אני אביא את הפופקורן, בא רעיון טוב )
שים בתוך התיק
אני זוכר שאני בתור ילד עשיתי את זה פעם אחץ
לא חושב שיפתחו לך תתיק
את הקולה כן אני אנסה היום, אעדכן 😃
לא יקחו לך
בע"ה חחח, אעדכן מה יהיה, אבל כרגע רר עם הקולה מנסיבות שונות
באיזה עילה?
מי מוסמך לבצע שם חיפוש ביטחוני בציוד האישי שלך?

די ליפול לדמגוגיה הזולה הזאת, תביא איתך מה שאתה רוצה ואם מישהו מעיז לרצות לחפש לך בתיק,שיציג לך קודם כל תעודת מאבטח ושיסביר לך מדוע עלה צורך ביטחוני(מדגיש, ביטחוני. פח"ע בלבד) לבצע חיפוש בתיק שלך.

אסור להם

אנסה היום, תודה:)
מצד שני אל תדליקו אותו יותר מידי, שלא יגיע לשם גבר עם דוכן שלם בתיק, בסוף ינטרלו אותו
חחחחח כן
מעולה, צילמתי את זה, אם יעשו בעיות פשוט מראה את זה

שמע כשאני הייתי צעיר הייתי תמיד הולך עם המשפחה היינו מביאים דוכן בתיק..
מלא חטיפים ופופקורן
ופתחנו את התיק בסרט

• פותח/ת השרשור
שמע כשאני הייתי צעיר הייתי תמיד הולך עם המשפחה היינו מביאים דוכן בתיק..
מלא חטיפים ופופקורן
ופתחנו את התיק בסרט
בתקופה שלי בתור ילד היה אסור, זה למה חשבתי ככה.
וואלה הבאתי איתי 2 פחיות שתייה, לא עשו שום בעיה.
קנית ישם פופקורן, מתחרט על הרגע הזה...
חצי שעה מהסרט סבלתי, אכלתי סרטים בעצמי, הזרקתי יותר מדי לפופקורן והסוכר שלי נפל, ירד ממש לכיוון ה-30 ( שזה מסוכן ממש ), עכשיו אני יודע שפעם הבאה צריך להזריק פחות, אבל לא יודע אם אוכל... בכל מקרה גם לא היה לי עוד סוכר בתיק כי אכלתי והיה הרבה אנשים לעבור ולא היה נעים, עברתי איזה 5 פעמים לקנות משהו..
בקיצור סרט מעולה ( לזמן את הרוע 3 ), אבל חרא חוויה עברתי...

אבל תודה על הטיפ לכולם עם הדברים 😃
פעם הבאה אולי אביא איתי אדממה

בתקופה שלי בתור ילד היה אסור, זה למה חשבתי ככה.
וואלה הבאתי איתי 2 פחיות שתייה, לא עשו שום בעיה.
קנית ישם פופקורן, מתחרט על הרגע הזה...
חצי שעה מהסרט סבלתי, אכלתי סרטים בעצמי, הזרקתי יותר מדי לפופקורן והסוכר שלי נפל, ירד ממש לכיוון ה-30 ( שזה מסוכן ממש ), עכשיו אני יודע שפעם הבאה צריך להזריק פחות, אבל לא יודע אם אוכל... בכל מקרה גם לא היה לי עוד סוכר בתיק כי אכלתי והיה הרבה אנשים לעבור ולא היה נעים, עברתי איזה 5 פעמים לקנות משהו..
בקיצור סרט מעולה ( לזמן את הרוע 3 ), אבל חרא חוויה עברתי...

אבל תודה על הטיפ לכולם עם הדברים 😃
פעם הבאה אולי אביא איתי אדממה

הסרט לא משהו בהשוואה לקודמים...

• פותח/ת השרשור
The Nun זה spinoff של לזמן את הרוע 2...

דאמ חחחח, הקטע האחרון לא הפחיד, אבל הבהיל אותי ( אני הייתי עם פול ווליום ופתאום הקול החזק הזה )
אבל נראה טוב הסרט, אם יהיה 2 בקרוב אני אראה אולי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית