פעם נוספת, מזריק ויוצא השמן חזרה.

Tokowiw

משתמש קבוע
1,573
716
נק' מוניטין:
1,101
1,573
716
אהלן, שוב כמו שרשמתי בעבר פה, נראה כאילו יוצא טסט לאחר שאני מוציא את המחט..עשיתי עכשיו זריקת טסט בכתף מחט 23g כחולה, סיימתי להזריק, הוצאתי מחט מהכתף ויצא דם +מה שנראה כמו השמן של הטסט ביחד עם הדם..זה הגיוני שיצא? הרי הכנסתי לתוך הגוף את החומר...יש איזה טכניקה שיכולה למנוע דבר כזה? מצרף תמונה של המחט שאני משתמש בה. תודה לכולם

קבצים מצורפים

• 20210614_232326.jpg
    20210614_232326.jpg
    KB 164.3 · צפיות: 66
  • 20210614_232320.jpg
    20210614_232320.jpg
    KB 147 · צפיות: 73
זה פיזיקה, אי אפשר לברוח מזה, אפשר לנסות להזריק יותר לאט, יותר יציב, לעבוד על הטכניקת הזרקה כולל השלב בו מוציאים את המחט
אם הכתף מפריעה לך אז או לעבור לג'אג יותר גבוה היינו מחט יותר דקה
או לעבור לרביע חיצוני עליון של הישבן שמה יש פחות 'סכנות'

המחט אחלה, לכתף אפשר אפילו קצר יותר במידה ואתה חטוב יחסית. לדעתי תנסה להזריק בקצב איטי וכשאתה מוציא את המחט אל תעשה את זה בתנועה חדה, אלא בתנועה אחידה בקצב אחיד ולא מהיר במיוחד.
כמו שהבחור כתב לך תשקול לעבור לרביע העליון של הישבן, מהמיקום הזה יצא לי אולי פעמיים-שלוש דם במשך 16 שבועות שבהם הייתי בסייקל.

• פותח/ת השרשור
המחט אחלה, לכתף אפשר אפילו קצר יותר במידה ואתה חטוב יחסית. לדעתי תנסה להזריק בקצב איטי וכשאתה מוציא את המחט אל תעשה את זה בתנועה חדה, אלא בתנועה אחידה בקצב אחיד ולא מהיר במיוחד.
כמו שהבחור כתב לך תשקול לעבור לרביע העליון של הישבן, מהמיקום הזה יצא לי אולי פעמיים-שלוש דם במשך 16 שבועות שבהם הייתי בסייקל.
אני מזריק בעדינות ולאט את החומר וברגע שצריך להוציא, אני לא מוציא מיד את המחט אלא משהה אותה כמה שניות ולאחר מכן שולף בעדינות מהכתף..
זה פיזיקה, אי אפשר לברוח מזה, אפשר לנסות להזריק יותר לאט, יותר יציב, לעבוד על הטכניקת הזרקה כולל השלב בו מוציאים את המחט
אם הכתף מפריעה לך אז או לעבור לג'אג יותר גבוה היינו מחט יותר דקה
או לעבור לרביע חיצוני עליון של הישבן שמה יש פחות 'סכנות'
לא נוח לי בישבן הייתי מזריק בעבר שם ולא נוח לי האיזור מבחינת היד הרבה יותר נוח לי בכתף

לא נוח לי בישבן הייתי מזריק בעבר שם ולא נוח לי האיזור מבחינת היד הרבה יותר נוח לי בכתף
זה מה שאמרתי לעצמי שהזרקתי כל הזמן לקוואדס ואז הפסקתי קצת עם הזריקות ואז חזרתי להזריק ובואנה הקוואדס נהיה מפחיד כואב ומה לא ואז לפתע גיליתי ש...
הישבן הוא החבר הכי טוב שלך! והקטע עם הגמישות? זה הכל בראש, וכן גם לי היה 'בעיות' נוראיות של גמישות, אבל.... אחרי זריקה 2 לשם ממציאים את עצמך מחדש עם או בלי גמישות

תשמע אתה כנראה לא מבין עברית.
הסבירו לך כבר כמה פעמים שאחרי כל זריקה יוצא טיפה שמן.
זה בסדר
זה אצל כולם
לא קרה כלום.

מקסימום במקרה הגרוע כן.....
"הזרקת 243 מ"ג טסט במקום 250"
זה לא שבגלל זה אתה תעשה סקוואט עם 2.5 קילו פחות באימון השבוע, והסייקל יכשל.

תזרום אחי הכל טוב
זה הרי גם ככה לא הכי מדויק על הנקודה העשרונית המינון שרשום על הויאל. וגם המינון שאתה מזריק.

אהלן, שוב כמו שרשמתי בעבר פה, נראה כאילו יוצא טסט לאחר שאני מוציא את המחט..עשיתי עכשיו זריקת טסט בכתף מחט 23g כחולה, סיימתי להזריק, הוצאתי מחט מהכתף ויצא דם +מה שנראה כמו השמן של הטסט ביחד עם הדם..זה הגיוני שיצא? הרי הכנסתי לתוך הגוף את החומר...יש איזה טכניקה שיכולה למנוע דבר כזה? מצרף תמונה של המחט שאני משתמש בה. תודה לכולם
תנסה לעשות זריקה בשריר אחר. שלא קיבל שמן תקופה של חצי שנה לפחות אם לא יצא משם שמן אחרי זריקה. אז הכתף שלך צריכה הפסקה מהזריקות. כמה סיסי אתה מזריק ?

• פותח/ת השרשור
תשמע אתה כנראה לא מבין עברית.
הסבירו לך כבר כמה פעמים שאחרי כל זריקה יוצא טיפה שמן.
זה בסדר
זה אצל כולם
לא קרה כלום.

מקסימום במקרה הגרוע כן.....
"הזרקת 243 מ"ג טסט במקום 250"
זה לא שבגלל זה אתה תעשה סקוואט עם 2.5 קילו פחות באימון השבוע, והסייקל יכשל.

תזרום אחי הכל טוב
זה הרי גם ככה לא הכי מדויק על הנקודה העשרונית המינון שרשום על הויאל. וגם המינון שאתה מזריק.
אפשר להסביר בצורה יפה, מבטיח לך שהעברית וההבנה שלי נהדרת. לא יצא לי קצת שמן יצא כמות יחסית גדולה לכן החשש שלי. לוודא שוב תמיד טוב, תודה על התגובה
תנסה לעשות זריקה בשריר אחר. שלא קיבל שמן תקופה של חצי שנה לפחות אם לא יצא משם שמן אחרי זריקה. אז הכתף שלך צריכה הפסקה מהזריקות. כמה סיסי אתה מזריק ?
מזריק כמות קטנה של 125 מג

אפשר להסביר בצורה יפה, מבטיח לך שהעברית וההבנה שלי נהדרת. לא יצא לי קצת שמן יצא כמות יחסית גדולה לכן החשש שלי. לוודא שוב תמיד טוב, תודה על התגובה

מזריק כמות קטנה של 125 מג
לא ניסית לפגוע חלילה.
אבל בגדול אתה מזריק 1 cc מקסימום מקסימום יוצא לך החוצה 0.05 cc.
שזה אומר פחות 5 אחוז חומר

כמה כבר זה משנה

• פותח/ת השרשור
לא ניסית לפגוע חלילה.
אבל בגדול אתה מזריק 1 cc מקסימום מקסימום יוצא לך החוצה 0.05 cc.
שזה אומר פחות 5 אחוז חומר

כמה כבר זה משנה
בסדר הבנתי את הנקודה..לי משום מה היה נראה שקפץ יחסית הרבה שמן חזרה לכן החשש שלי. אבל סומך עליכם,תודה

יש דווקא משהו שעוזר.

תמתח קצת את העור הצידה לפני (ותוך כדי) שהמחט נכנסת.

ככה אחרי הזריקה העור חוזר למקום והחור בעור לא בדיוק מעל המקום שהזרקת.

זה לרוב מונע כמעט כל נזילה.

קצת נזילה של שמן זה ממש לא נורא. הרבה זה בדרכ או שאתה לא בשריר אלא הזרקת תת עורי. הכוונה לא מספיק עמוק. או שהכמות זה יותר ממה שהשריר יכול לספוג. תראה גם שאתה לא מכווץ את השריר כשאתה מוציא את המחט. גם זה גורם ליציאה של שמן.

בסיום ההזרקה תן למחט לשהות עוד כמה שניות ואז תוציא לאט, ומיד אחרי זה תלחץ אם בד אלכוהולי ופתרתה את הסיפור מה הבעיה?!

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית