עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש הרבה סוגים שונים של שמנים להזרקה שמנים מסויימים יכולים למשוך את האסטר של הסטארויד יותר עקב הסמיכות שלו.. בסופו של יום צריך לבחור שמן שעושה טוב לגוף שלך (אין כאב , אין תגובה של דלקת ואלרגיה)..יש לי טסט אנתת באמפולות משתי ברנדים שונים
ברנד אחד יותר סמיך מהשני באופן די משמעותי.
האם יש משמעות לסמיכות השמן? זה מעיד על משהו? ריכוז יותר גבוהה?
שתיהם ug.
תודה רבה כל התשובה המפורטת, לגבי מה לדעת מה אני מזריק לגוף, כל עוד זה ug מה שאפשר לעשות זה את כל המאמצים ולקוות לטוביש הרבה סוגים שונים של שמנים להזרקה שמנים מסויימים יכולים למשוך את האסטר של הסטארויד יותר עקב הסמיכות שלו.. בסופו של יום צריך לבחור שמן שעושה טוב לגוף שלך (אין כאב , אין תגובה של דלקת ואלרגיה)..
יש שמנים סינתטיים ויש שמנים טבעיים.
נושא הריכוז של החומר מגיע מכמות המדללים (סולבנטס) שמוסיפים לשמן טסטוסטרון רפואי מגיע בשמן קיקיון שזה השמן בעל סמיכות נמוכה ולוקח הרבה זמן להזריק אותו הוא כמו דבש.. לוקח לגוף לעכל אותו הרבה זמן אבל בלי קשר לשמן רמות ריכוז החומר הפעיל עולות לפיק גבוה אחרי 48 שעות..
הכי חשוב לדעת מה אתה מזריק לגוף.
חברות ugl בעל שם טוב בעולם לא מסתירים מה הם מוסיפים ובאיזה שמן הם משתמשים בדרך כלל רשום על החבילה/בקבוקוןתודה רבה כל התשובה המפורטת, לגבי מה לדעת מה אני מזריק לגוף, כל עוד זה ug מה שאפשר לעשות זה את כל המאמצים ולקוות לטוב
יש לי סוויס פארמה ומדיטק שלתחושתי שניהם זיוףחברות ugl בעל שם טוב בעולם לא מסתירים מה הם מוסיפים ובאיזה שמן הם משתמשים בדרך כלל רשום על החבילה/בקבוקון
סויס זה טורקי חרא- שמן ענבים אורגנייש לי סוויס פארמה ומדיטק שלתחושתי שניהם זיוף
אם כבר, יש לך המלצה על ברנד נגיש וטוב?סויס זה טורקי חרא- שמן ענבים אורגני
מדיק זה חרא או ערבי או אירופאי זול - שמן שקוף זה סינתטי mct אני חושב או mig
תמצא משהו חדש בהצלחה..
אם זה רק טסטוסטרון אז רפואי של bayer לא חסר בארץאם כבר, יש לך המלצה על ברנד נגיש וטוב?
איפה הלוואי שאצליח להשיג, ניסיתי ובנתיים לא מסתדר...אם זה רק טסטוסטרון אז רפואי של bayer לא חסר בארץ
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––
צפה בקובץ המצורף 88576
יש בסופר פארםאיפה הלוואי שאצליח להשיג, ניסיתי ובנתיים לא מסתדר...
אולי אני תמים מדי בתחום הזה אבל צריל מרשם לא? 😅יש בסופר פארם
תבקש מרופא משפחהאולי אני תמים מדי בתחום הזה אבל צריל מרשם לא? 😅
תודה אחתבקש מרופא משפחה
סתם אחי סליחה.. לצערי פה אתה במים לבד בהצלחה לך