הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון+pct

Ikusharevo

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
לאחר הרבה זמן של אימונים ותזונה החלטתי לקחת צעד קדימה. אשמח לחוות דעת על הסייקל
בתור סייקל ראשון (הזרקות) 12 שבועות.
טסט אנטט 500מג' זריקה כל 4 יום.
ולגבי ה pct
20 יום אחרי הזריקה האחרונה להתחיל כלומיד
100-100 50-50.
וטמוקספין 40-40 20-20
אשמח לחוות דעת על הסייקל .

hcg אורגינגל כמעט ובלתי אפשרי להשיג .
הפרגניל שמשוק אצל הדילרים מזוייף
ואוביטרל נורא קשה להשיג

ותאכלס הרוב לא משתמשים בו
אביטרול גם יקר יותר...
בעיני hcg הוא מרכיב חובה בכל pct.
אבל לא תמיד אני נותן גם לאורך הסייקל..יש מקרים נקודתית שאני מרגיש שיש צורך במכה ונותן

אביטרול גם יקר יותר...
בעיני hcg הוא מרכיב חובה בכל pct.
אבל לא תמיד אני נותן גם לאורך הסייקל..יש מקרים נקודתית שאני מרגיש שיש צורך במכה ונותן
HCG הוא מוצר שלעתים משתמשים בו טרם הpct במידה ואתה מכוון לבלאבט שלו טרם הpct (או שמשתמשים תלוי ב'נוסח' במהלך הסייקל בלבד במנות מתונות ולא בלאסט)
במידה ובנאדם ייקח hcg במהלך הpct, הpct לא יהיה יותר מדי אפקטיבי מאחר ולא עוררת את הlh לפעולה כי נתת סיגנל חיצוני מזוייף שלו כל העת
התפקיד של הpct הוא לעורר את הגוף לייצור טבעי של lh
על קצה המזלג

HCG יכול להיות מעין jumpstart עבור הpct טרם התחלתו, או במהלך הסייקל כדי לשמר רגישות האשכים על פי דברי המאמר בעברית, אבל בשום פנים ואופן לא במהלך הpct עצמו

HCG הוא מוצר שלעתים משתמשים בו טרם הpct במידה ואתה מכוון לבלאבט שלו טרם הpct (או שמשתמשים תלוי ב'נוסח' במהלך הסייקל בלבד במנות מתונות ולא בלאסט)
במידה ובנאדם ייקח hcg במהלך הpct, הpct לא יהיה יותר מדי אפקטיבי מאחר ולא עוררת את הlh לפעולה כי נתת סיגנל חיצוני מזוייף שלו כל העת
התפקיד של הpct הוא לעורר את הגוף לייצור טבעי של lh
על קצה המזלג

HCG יכול להיות מעין jumpstart עבור הpct טרם התחלתו, או במהלך הסייקל כדי לשמר רגישות האשכים על פי דברי המאמר בעברית, אבל בשום פנים ואופן לא במהלך הpct עצמו
אם הבנת ממה שכתבתי שלוקחים hcg בו זמנית עם כלומיד וטמוקסי אז לא הבנת.
הוא לא נצרך בשלב זה אבל הוא חלק בלתי נפרד מהתהליך
ובעיני מרכיב חובה בכל pct...אם השלב של הכלומיד והטמוקסיפן מתחיל כשיש אטרופיה מלאה הוא לא יועיל.

נערך לאחרונה:
לגבי הרפרנסים המדוברים בנושא של hcg במהלך סייקל
HCG בזמן הסייקל ולא בזמן ה PCT - קילוגרם - כושר, תזונה ופיתוח הגוף
הרי שהם בתחתית המאמר ומאחר והוא פורסם בפורטל של אתר זה כנראה שאושר על ידי הבוס של האתר מייק בייקוב או שותפיו ועל כן הרפרנסים שם מאומתים על ידי אדם עם מוניטין חיובי אף בעיניך לעניות דעתי
אני לא מדבר ספציפית על הקישור הזה ולא ממש צריך אותך כדי להגיע אליו..
אלא באופן כללי ...הוא הרי חלק קטן מאוד מלא מעט אחרים שאתה מעלה ועוד תעלה פה..

כרגע אין לי זמן להתעמק בו אבל בעיני אם מישהו כתב שם שhcg ug שמגיע לפה בדרך לא דרך הוא פעיל כל עוד לא עורבב עם התמיסה הוא טועה!

סתם באופן כללי..בכלל בחיים כדאי שתדע שלא תמיד יש קשר ישיר בין המוניטין של חבר בפורום x או y לרמת הידע שלו וזה שיש למישהו 6000 נק מוניטין ולך 100 לא בהכרח אומר שכל מה הוא יטען תורה מסיני וכל מה שאתה שטות גמורה

אם אתה לוקח במהלך הסייקל hcg ללא בלאסט אז אין סיבה שתגיע לאטרופיה מלאה ואז אפשר לוותר על הבלאסט בחלק מהמקרים?
מי שחושב שזרזוף של פרגניל במהלך סייקל ימנע אטרופיה חיי בסרט.
אצלי ואצל חברים שאני מכיר זה לא.
אולי ימעיט בנזק במידה לא מבוטלת אבל אין ארוחות חינם בחיים

נערך לאחרונה:
צריך לקרוא למיסטר ג'נט כל פעם שמדברים על hcg
שיספר לנו שאם זה לא הגיע בבריכת קרח לזרוק לפח
בעוד רוקחים פה בפורום סיפרו שכל עוד זה לא עורבב זה עדיין יעשה את העבודה, אז במקום 5000 יחידות פעילות יהיה שם רק 4200 בהגזמה של ההגזמה

תקנו אותי אם אני טועה זה היה הסיכום של הדיון האינסופי הזה?

הפרגניל שאתם קונים אצל הדילרים הוא ב90 אחוז זיוף שמגיע מאותו היצרן שמייצר את הנורדיטרופין המזוייף (מפעל תוצרת "שבדיה" כפי שמכונה ע"י רבים פה)

אז שיהיה בהצלחה
תמשיכו לקנות מים בקטריאליים במאות שקלים ותדמיינו שהביצים שלכם גדלות מיום ליום

לגבי אוביטרל - נורא נורא קשה להשיג- רוב האנשים המקושרים - המשתמשים הכבדים עושים סייקל קבוע ולא משתמשים בזה ...
ולמשתמשים חובבנים נוראה קשה להשיג את זה

הפרגניל שאתם קונים אצל הדילרים הוא ב90 אחוז זיוף שמגיע מאותו היצרן שמייצר את הנורדיטרופין המזוייף (מפעל תוצרת "שבדיה" כפי שמכונה ע"י רבים פה)

אז שיהיה בהצלחה
תמשיכו לקנות מים בקטריאליים במאות שקלים ותדמיינו שהביצים שלכם גדלות מיום ליום

לגבי אוביטרל - נורא נורא קשה להשיג- רוב האנשים המקושרים - המשתמשים הכבדים עושים סייקל קבוע ולא משתמשים בזה ...
ולמשתמשים חובבנים נוראה קשה להשיג את זה
הבנתי שגם מכניסים לפה פרגניל בויאלים במקום באמפ מהשטחים...זה אגב מגיע באריזה שנראית דיי מקורית
לא יודע אם החברה מייצרת בכלל בויאלים...אבל הבנתי שבמקרים מאוד מאוד מסויימים יכול להיות מצב שחברה מסויימת תייצר באמפ במדינה x וויאל במדינה y..אבל עדיין לא ממש קונה את זה.
אז המצב קקה...
מתגעגע לימים לא רחוקים בהם במחיר סביר היית מתארגן על hcg מקורי מבית מרקחת בדקה ורבע:s85:

בתי דפוס לא חסר.
הכי קל לייצר את האריזה.
השאלה מה יש בפנים
האריזה הזו קצת קשה יותר להעתקה כי זו לא קופסה שנפתחת כמו אקמול למשל..נדרשת השקעה ביצור (דבר שזייפני ug פחות משקיעים בו אנרגיה מטבע הדברים...בטח כשמדובר בחומר שהוא לא בשווי כזה ששווה "להזיע" עליו) כאחד שהתנסה גם בויאלים ואמפ רפואיות..אני יודע שיש הבדל באיכות היצור בין רפואי ללא, והויאלים האמת נראים באיכות דיי גבוהה.
לאור המצב הקשה בשוק..חרגתי מעקשנותי וניסיתי קופסה אחת אבל לא לגמרי הייתי משוכנע שזה עבד אז לא המשכתי

נערך לאחרונה:
האריזה הזו קצת קשה יותר להעתקה כי זו לא קופסה שנפתחת כמו אקמול למשל..נדרשת השקעה ביצור (דבר שזייפני ug פחות משקיעים בו אנרגיה מטבע הדברים...בטח כשמדובר בחומר שהוא לא בשווי כזה ששווה "להזיע" עליו) כאחד שהתנסה גם בויאלים ואמפ רפואיות..אני יודע שיש הבדל באיכות היצור בין רפואי ללא, והויאלים האמת נראים באיכות דיי גבוהה.
לאור המצב הקשה בשוק..חרגתי מעקשנותי וניסיתי קופסה אחת אבל לא לגמרי הייתי משוכנע שזה עבד אז לא המשכתי

עובד עובד אחי
ביצים של שור גם אחרי 15 שבועות

בקבוקון זכוכית שביר
5000 יח אם אני לא טועה
כל בקבוק זכוכית במימדים האלה שביר...
סתם מסקרן אותי אם המארזים עם הויאלים לא זיופים..
הבנתי שהם מגיעים כנראה מהשטחים..אז בהתחלה אמרתי שלא הגיוני כי התרופות מגיעות לשם מפה..אבל כנראה שיש גם תרופות שמגיעות דרך אגונים ומדינות תורמות
הפרגניל אמפ של msd שמוכרים בבתי מרקחת בארץ עובד עלי הכי טוב...אבל היום כמעט ולא ניתן להשיג אותו וגם אם איזה דילר מוכן להשיג לך הוא מבקש עליו מחיר של קוטג בקיסריה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית