הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חברים איפה אפשר לקנות נעלי הנפות נורמאליות בארץ

• פותח/ת השרשור alo
  • פורסם בתאריך

alo

משתמש מתחיל
38
44
נק' מוניטין:
617
38
44
כותרת
כעיקרון אני מכוון לNike Romaleos 4 או Nike Romaleos 2 או Adidas Adipower

מישהו יודע אם בחנויות נייק מוכרים את הרומלאוס 4?
ואם אפשר להשיג את האדיפאוור 1 או רומלאוס 2 איפשהו בארץ?

בוא תתחיל מלהשיג אדיפאוור 1, ורומלאוס 2 מחו"ל. 🙄

-קודם כל: אלו נעליים Discontinued:
אז בתור התחלה - לא מפיצים אותן יותר.

-עכשיו תוסיף על זה את זה שמדובר בנעליים שהפסיקו לייצר כדי לפנות מקום ל'דור המשך':
וזה אומר שחנויות שמכרו אותן -" כנראה מתישהו ניסו להפטר מהסחורה (מבצעים, הנחות...) לפני שהסחורה החדשה תפגע במכירה של הדור שקדם לה.
אז זה בכלל - מחסל את הסיכוי שלך למצוא את הנעל (יד ראשונה).

-עכשיו תוסיף את זה שכך יצא - ודורות ההמשך לא התקבלו יפה במיוחד על ידי הקהילה (אני משער שגם זה למה כיוונת לדגמים האלו - חקרת ברשת, ונתקלת בהמלצות נוסח: "אל תקנה את 3; תנסה לשים את הידיים על 2!"
שזה אומר שאת המעט שנשאר בשוק - אנשים חפשו בכוונה לחטוף. (ולא רק אנשים שאין להם נעלי הרמת משקולות - גם אנשים שיש להם, ורצו בכל זאת להחזיק בדגם ההוא לפני שזה מאוחר מדי, ואפילו אנשים שיש להם את הדגם, והחליטו לתפוס עוד ועוד ממנו כשהם נפלו על הזדמנות - כדי שיישאר להם לנצח)...

-עכשיו, מעל לכל מה שכבר אמרנו (הנעל לא מיוצרת יותר, הנעל חוסלה ברשתות, הנעל נשארה מבוקשת גם כש"כבר לא היה אפשר להשיג אותה") - תוסיף את זה שעבר הרבה זמן...
ולכן - את המעט שהיה אולי אפשר להשיג - כנראה באו לפניך מספיק אנשים, והשיגו (או לא, כי כבר אין), והמסקנה הסופית היא שזה פשוט לא סביר בעליל שתמצא את הנעל הזו במצב חדש, למכירה... ואם כן תמצא - תתכונן לשלם הרבה כסף, כי יש ביקוש, ויש לפניך עוד "תור").

-ומעבר לכל זה: אתה גם צריך שהנעל שאתה מוצא תהיה במידה, ואתה גם רוצה לקנות אותה בארץ...

בקיצור: אני מוכר מידה 43, במצב חדש, 3,500 שקל. (סתם. לא. אבל הייתי יורד מהרומלאוס 2. אולי תמצא בארץ יד שנייה ממישהו שעבר לנעל אחרת, אם אתה ממש מתעקש. אדיפאוור עוד יש מצב למצוא בחו"ל).

לגבי קנייה בארץ: אני לא חושב שמוכרים רומלאוס ו אדיפאוור בארץ. מה שכן יכול להיות שתמצא בארץ למדידה - זה Reebok Legacy.

יש חברה בשם inov8
מוכרת אחלה נעליים .
קלות ונוחות יחסית.
מחיר נורמלי
משהו כמו 500 ש"ח.
תעשה גוגל תמצא בקלות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית