הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון

Batman1204

מושעה
362
77
נק' מוניטין:
-125
362
77
טסטוירון 2 זריקות של 250 בשבוע.
pct רק טמוקסיפן
הבנתי שלא לקחת כוריגון במהלך הסייקל גם פוגע בתוצאות וגם משגע את הגוף .
הבנתי שעדיף לדחוף כמה שפחות תרופות
אז לא רלוונטי אם לקחת כוריגון במהלך הסייקל או בניקוי כי גם ככה הבנתי שגם התועלת שלו לא כזאת גדולה. וטמוקסיפן יותר טוב .
גם דיברתי עם רופאה והיא אמרה שאפשר להתאושש גם בלי pct שאם אני בחור צעיר (23) אין לי שום סיבה לדאגה.
מה אומרים ?

סייקל של 500 בלי pct בכלל? לא אהבתי, pct זה חובה
כדאי שיהיה לך AI ארימדקס למהלך הסייקל, בכל זאת 500
אין מניעה לקחת hcg במהלך הסייקל
האם זה מוצר חובה בסייקל זה כבר דיון אחר
מקור HCG בזמן הסייקל ולא בזמן ה PCT - קילוגרם - כושר, תזונה ופיתוח הגוף
כמה זמן הסייקל מתוכנן והאם יש לך את החומרים שלו?
לא מתחילים סייקל עד שאתה נעול על איך הpct נראה ושיש לך את החומרים אליו כבר

• פותח/ת השרשור
סייקל של 500 בלי pct בכלל? לא אהבתי, pct זה חובה
כדאי שיהיה לך AI ארימדקס למהלך הסייקל, בכל זאת 500
אין מניעה לקחת hcg במהלך הסייקל
האם זה מוצר חובה בסייקל זה כבר דיון אחר
מקור HCG בזמן הסייקל ולא בזמן ה PCT - קילוגרם - כושר, תזונה ופיתוח הגוף
כמה זמן הסייקל מתוכנן והאם יש לך את החומרים שלו?
לא מתחילים סייקל עד שאתה נעול על איך הpct נראה ושיש לך את החומרים אליו כבר

10 שבועות .
8 שבועות בהם אתה מזריק
שבועיים אחרי שבוע 10 מתחיל טמוקסיפן

• פותח/ת השרשור
טסט ארוך זה 12 שבועות גבר
עד שהסייקל מתחיל לתת אפקט אתה כבר מפסיק איתו, לא התחברתי

זה מה שאמרתי חח
פשוט יש הפסקה של שבועיים בין הזריקה האחרונה לpct...
טסט ארוך זה 12 שבועות גבר
עד שהסייקל מתחיל לתת אפקט אתה כבר מפסיק איתו, לא התחברתי

אם הבנתי נכון את המשפט השני שאמרת אתה ממליץ על B&C האמת שחשבתי על זה אבל זה אומר pct רצחני אחר כך . ולא נראה לי שיש לי מספיק ידע כדי לא לעשות טעויות .
וגם זה תלותי מדי אני לא רוצה להיות תלוי בחומרים . אני רוצה לעשות 1-2 סייקלים בשנה וזהו...

אם הבנתי נכון את המשפט השני שאמרת אתה ממליץ על B&C האמת שחשבתי על זה אבל זה אומר pct רצחני אחר כך . ולא נראה לי שיש לי מספיק ידע כדי לא לעשות טעויות .
וגם זה תלותי מדי אני לא רוצה להיות תלוי בחומרים . אני רוצה לעשות 1-2 סייקלים בשנה וזהו...
הוא ממש לא המליץ על בלאסט וקרוז
סייקל רגיל הוא 10-12 שבועות שאתה מזריק. אם אתה מחליט על 12 אתה מזריק עד השבוע ה12.

אז למה בנעוץ רשום 10 ובשבועיים האחרונים להפסיק ואז pct

כנראה הכוונה לטסט׳ פרופ
אננטט עדיף להריץ בין 12-16 שבועות

כמו כן שים לב לדברים הבאים:
תביא ai ועד שאין לך אותו אל תתחיל סייקל
לדעתי טמוקסי מספיק טוב כ pct לסייקל כמו שלך, אבל הכל אינדיבידואלי.
אם אתה בן 23 הייתי ממשיך להתאמן טבעי

לגביי מה שהרופאה אמרה לך, אתה בהחלט יכול להתאושש ללא pct. הבעיה שעד שתתאושש אתה תאבד את כל מסת השריר שצברת במהלך הסייקל, תסבול מחיי מין גרועים, עייפות, שינה נוראית, דיכאון ועוד…

גם דיברתי עם רופאה והיא אמרה שאפשר להתאושש גם בלי pct שאם אני בחור צעיר (23) אין לי שום סיבה לדאגה
המשפט הזה שקר גמור !!!
כי :
או שאתה משקר ולא דיברת אם שום רופאה
או שכן דיברת אם רופאה אבל הסבירות שהיא מבינה בסייקלים אנבוליים והתאוששות שואפת לאפס.
אז תבחר
או אתה מחרטט
או הרופאה מחרטטת

• פותח/ת השרשור
כנראה הכוונה לטסט׳ פרופ
אננטט עדיף להריץ בין 12-16 שבועות

כמו כן שים לב לדברים הבאים:
תביא ai ועד שאין לך אותו אל תתחיל סייקל
לדעתי טמוקסי מספיק טוב כ pct לסייקל כמו שלך, אבל הכל אינדיבידואלי.
אם אתה בן 23 הייתי ממשיך להתאמן טבעי

לגביי מה שהרופאה אמרה לך, אתה בהחלט יכול להתאושש ללא pct. הבעיה שעד שתתאושש אתה תאבד את כל מסת השריר שצברת במהלך הסייקל, תסבול מחיי מין גרועים, עייפות, שינה נוראית, דיכאון ועוד…

לדעתי גם טמוקסי מספיק. מלא בודי בילדרים ששמעו את כל מה שרץ פה בפורום (כוריגון במהלך סייקל) כלומיד... הרימו גבה ואמרו לי להפסיק לקרוא שטויות באינטרנט. אני גם מכיר אישית חברה שלא עשו pct ויש להן אחלה חיי מין יותר משלי.

לדעתי גם טמוקסי מספיק. מלא בודי בילדרים ששמעו את כל מה שרץ פה בפורום (כוריגון במהלך סייקל) כלומיד... הרימו גבה ואמרו לי להפסיק לקרוא שטויות באינטרנט. אני גם מכיר אישית חברה שלא עשו pct ויש להן אחלה חיי מין יותר משלי.
אם אתה מקשיב לסתומים במכון כושר שלך או סתומים שאתה מכיר זה כבר בעיה שלך.
רוב האנשים שכותבים כאן יודעים על מה הם מדברים וזה מגובה במקורות מאומנים.
יש מצב שכנראה אם אתה בריא, הגוף יחזור לנורמה אבל סייקל שני כבר ומעלה.. כנראה שתדפוק את הגוף.
עדיף תמיד לעשות pct, לא לשחק בשטויות.

בשום אופן לא הייתי מוותר על pct, עזוב שאני בן 30+ ובגיל שלי זה יהיה רעיון טיפשי אף יותר, אבל גם בגילך זה יהיה מטופש. אין שום סיכוי שתרוויח משהו מהסייקל במצב הזה. הטסט׳ שלך יצנח, יחד איתו האימונים, ההתאוששות ובסוף תאבד את כל מסת השריר שצברת בסייקל ובשביל מה? גם תפסיד גייז וגם זרקת כסף לפח וכמובן הבריאות שלך. אם כבר החלטת ללכת על חומרים אז תן 100% גם באימונים, אם בתזונה וגם ב pct.

• פותח/ת השרשור
בשום אופן לא הייתי מוותר על pct, עזוב שאני בן 30+ ובגיל שלי זה יהיה רעיון טיפשי אף יותר, אבל גם בגילך זה יהיה מטופש. אין שום סיכוי שתרוויח משהו מהסייקל במצב הזה. הטסט׳ שלך יצנח, יחד איתו האימונים, ההתאוששות ובסוף תאבד את כל מסת השריר שצברת בסייקל ובשביל מה? גם תפסיד גייז וגם זרקת כסף לפח וכמובן הבריאות שלך. אם כבר החלטת ללכת על חומרים אז תן 100% גם באימונים, אם בתזונה וגם ב pct.

אבל כלומיד וhcg עוד יותר מזיינים אותך הרבה אומרים שמרגישים חרא רק בגללם. בגלל זה אני מעדיף לדחוף כמה שפחות תרופות לגוף.
תשמע עוד לא קניתי כלום הכל בגדר התלבטות . ביינתים ממשיך להתאמן טבעי

אבל כלומיד וhcg עוד יותר מזיינים אותך הרבה אומרים שמרגישים חרא רק בגללם. בגלל זה אני מעדיף לדחוף כמה שפחות תרופות לגוף.
תשמע עוד לא קניתי כלום הכל בגדר התלבטות . ביינתים ממשיך להתאמן טבעי
לא חייב כלומיד בpct. טמוקסיפן מספיק אבל עדיף שיהיה כלומיד למקרה ש..
לגבי זה שאומרים לך שמרגישים חרא זה לא בגלל הhcg תהיה בטוח.

אתה מרגיש פסרה מתי שהטסט שלך נמוך ואז שהוא גדל בחזרה אתה מרגיש סבבה, זה חלק מהמשחק אין לברוח מזה, לכן משקיעים בpct אמיתי טוב, והגוף חוזר לעצמו עד שהוא חוזר לעצמו צריכים להיות קצת יותר חזקים בשביל עצמנו ואז אנחנו חוזרים לכוח שלנו פשוט צריך סובלנות ומהר לאט מהר מאוד שיש סובלנות ודוברים בהתמדה בתזונה ואימונים למרות שנחלשים קצת אז מנסים לשמר אבל להוריד במשקל שמתאמנים איתו או בחזרות ויש שלב בתקופת הpct שהגוף עושה את המעבר מטסט חיצוני לטסט שלו ואז חוזרים לעצמנו משם פשוט וקל

אתה מרגיש פסרה מתי שהטסט שלך נמוך ואז שהוא גדל בחזרה אתה מרגיש סבבה, זה חלק מהמשחק אין לברוח מזה, לכן משקיעים בpct אמיתי טוב, והגוף חוזר לעצמו עד שהוא חוזר לעצמו צריכים להיות קצת יותר חזקים בשביל עצמנו ואז אנחנו חוזרים לכוח שלנו פשוט צריך סובלנות ומהר לאט מהר מאוד שיש סובלנות ודוברים בהתמדה בתזונה ואימונים למרות שנחלשים קצת אז מנסים לשמר אבל להוריד במשקל שמתאמנים איתו או בחזרות ויש שלב בתקופת הpct שהגוף עושה את המעבר מטסט חיצוני לטסט שלו ואז חוזרים לעצמנו משם פשוט וקל
בוא נהיה מדוייקים..
גם אם הpct עובד כמו שכתוב בספרים לאבד מסה נכבדה מזו שהשגת בסייקל תאבד ו"לחזור לעצמך" אם הכל תקין תחזור לכח שקרוב הרבה יותר לזה שהיה לך לפני הסייקל מזה שבמהלכו.
כי את הכח והמסה..ןההיי..והאנרגיה..ויכולת צבירת המסה..והשייפ של סייקל לא יהיה לך בלי חומר..נקודה!

בוא נהיה מדוייקים..
גם אם הpct עובד כמו שכתוב בספרים לאבד מסה נכבדה מזו שהשגת בסייקל תאבד ו"לחזור לעצמך" אם הכל תקין תחזור לכח שקרוב הרבה יותר לזה שהיה לך לפני הסייקל מזה שבמהלכו.
כי את הכח והמסה..ןההיי..והאנרגיה..ויכולת צבירת המסה..והשייפ של סייקל לא יהיה לך בלי חומר..נקודה!
ממש לא נכון.
אתה בהחלט יכול לשמר מה שהשגת אבל כמובן תלוי בהרבה דברים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית