עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בדיוק לאדם כזה אני מחפש,אני יודע שזה בעיקר פותח תאבון וזו המטרה,תודה על ההמלצה.הבנאדם היחיד שהייתי ממליץ לו על החומר הנ״ל הוא שחיף שלא מצליח להעלות משקל.
לגביי חברות ל סיינס.ביו יש שם טוב בשוק ממה שאני יודע והתנסתי בחומרים שלהם שנתנו יופי של עבודה.
וגם אז לאהבנאדם היחיד שהייתי ממליץ לו על החומר הנ״ל הוא שחיף שלא מצליח להעלות מ
אללה וואכבראף חברה חרא חומר
רק כשר אבלמיי פרוטאין
בדיוק לאדם כזה אני מחפש,אני יודע שזה בעיקר פותח תאבון וזו המטרה,תודה על ההמלצה.
בזבוז כסף למי ?
למטרות העלת שריר ? כן אין טעם.
למטרת תאבון במסה ? מעולה.
למטרת שיפור איכות שינה ? נהדר.
למטרת עזרה להתאוששות הגוף מפציעות ואימונים ? ללא ספק.
תלמדו שלכל תוסף יש מטרה ולא הכל ״תופס״ להכל, אז להגיד ״בזבוז כסף״ או ״חרא של דבר״ זה כי עשתם בו שימוש לא למטרה שלשמה הוא נועד.
לפותח האשכול, Science.bio מעולים, לא ניסיתי MK שלהם אבל יש להם מוניטין ממש טוב בשוק.
בהצלחה.
בזבוז כסף זה נגזרת של עלות מול תועלת.
שאלו את דעתנו ואנו נרשום את דעתנו, לא מסתדר לך? אתה לא חייב להיות פה
שני טיפים לגבי החומר.
1. קח בחשבון שגורם לעייפות. זה כנראה קשור לעליה ב gh אבל טוב לדעת.
2. משום מה יש הבדל של שמים וארץ בין לקחת על קיבה ריקה (ולא לאכול לפחות שעה וחצי אחרי) לבין לקחת על קיבה מלאה. מי שכן צריך את זה (בעיקר לתיאבון אבל לדעתי זה אנבולי לא פחות מיתר משחררי ה gh, שזה אגב, לא המון אבל לא זניח), אז על שווה לנסות על בטן ריקה. נניח לשים שעון לשעתיים לפני שאתה אמור לקום, לקחת ולחזור לישון. רוב האנשים יתעוררו תוך שעה וחצי עם חשק לאכול סוס.
לדעתי זה אחלה חומר, למרות שממש לא נטול תופעות לוואי, ברכה למתקשים לאכול, רק העייפות במשך היום מבאסת.
תתעלם מההערות. משום מה אנשים עם תיאבון בריא לא מסוגלים להבין אנשים שקשה להם להכניס קלוריות. בדיוק כמו שאלה שנלחמים על להוסיף כל קילו, לא ממש יבינו מה הבעיה לרדת במשקל. כל אחד והחבילה הגנטית שלו...
דבר אחרון - נראה לי שיצא מחקר חדש או משהו שהמסקנה זה שלא מומלץ לקחת את זה בתור גשר בין סייקלים. עוד לא עברתי על זה. אם יש משהו מעניין נעדכן.