זה אני עם המוניטין השלילי???זה מה שחסר לאנשים שמגיעים ל+BMI 25..
מפרסם על זה מחקר בקרוב.. 🤣
מתנצל זה נלחץ
@Yuval Maimon
אפשר בבקשה לתקן ?
לחיובי בוודאי!!
תודה רבה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה אני עם המוניטין השלילי???זה מה שחסר לאנשים שמגיעים ל+BMI 25..
מפרסם על זה מחקר בקרוב.. 🤣
אין ספק שמדובר בתרופה מעולה שתעזור למיליוני אנשים בעז"ה.הטיפול מיועד להשמנה חולנית, לא למי שרוצה קצת להתחטב. אותם אנשים בדרך כלל סובלים גם מלחץ דם גבוה וקדם סכרת (בסגנון של- כדאי שתרד באחוז השומן מהר, אחרת תהפוך להיות חולני ולא רק שמן)
אף אחד לא מונע מהאדם ללכת לפסיכולוג, או לנטורופת, או לטיפול באבנים חמות. סביר להניח שטיפול בפן הזה בלבד לא יביא תוצאות מהר.
דבר שני, כדאי לעבור שוב על המאמר, מה שמייחד את הטיפול הזה (וזה התקדמות בהיבט של הטיפולים) שמשתמשים פה בדמוי-הורמון שכבר קיים בגוף (mimcker) בניגוד לתרופות כימיות מן העבר. בגלל זה גם צריך להזריק, אבל מאמין שיעבדו בעתיד גם על משהו דומה שישרוד את מערכת העיכול
-עריכה: מסתבר שכבר יש
עם כל זה, פעמים רבות רופא ישכנע חולה שפסיכולוגיה או תזונה ואורח חיים לא יעזרו לו
הרופא שלי במפורש אמר לי שתזונה לא תשנה כלום.
זה לא סותר לתת תרופה לחולה ולהמליץ על פסיכולוג, תזונאי וכל דבר אחר שאתה חושב שיעזור, גם תפילות למה לא.
היה לי קרוהן חמור, הייתי מאושפז חודשיים ב3 בתי חולים שונים, והיו לפחות 10 פרופסורים על התיק שלי.לא מכיר רופא כזה. אם כבר יכול להיות מצב שמטופל מגיע עם תסמינים כלשהם (אחרי בדיקה שטחית בדרך כלל) הוא עלול לפעמים לשמוע שהאין לו כלום וצריך להוריד סטרס. אבל זה מייצג פן טוב ולפעמים גם פחות טוב לרוב בגישה.
אם אמר במילים האלה, אז הוא חרא של רופא.
לא יודע מה בדיוק היה לך ומה הייתה האבחנה, ואיזה בדיקות מקיפות עשו, שנתנו כזאת קביעה חד משמעית. ואולי אתה מקרה מיוחד.
רופאים בדרך כלל יציעו פתרונות על בסיס הצלחה קלינית מוכחת. יש כאלה שמנסים דברים חדשים אבל הם מעטים.
בכל אופן רופא יציע בדרך כלל פתרונות רפואיים, וכנראה שרב ימליץ על תפילות. לדעתי האיזון הזה טוב.
אולי כדאי לשלב את שניהם, אבל על הראשון כנראה לא כדאי לוותר מראש.
הכל בסדר.לא הבנתי. למי הבאת מוניטין שלילי? תכווין אותי
אני פשוט לא אשתחווה לממסד הזה ואומר שכל מה שהם אומרים קדוש,