הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מהיר ועצבני 9

McGregor

משתמש משקיע
6,030
5,394
נק' מוניטין:
3,964
6,030
5,394
לאלו שכבר ראו,
שווה נסיעה + 100 ש"ח וי אי פי +כמעט 3 שעות לשבת ולראות סרט?

כשיצא מהיר ועצבני 6 הלכתי לראות את הסרט עם המשפחה וכל הסרט אני רק מתמרמר מכל האפקטים והסצנות הלא הגיוניות, לקראת הסוף כשהייתה סצנה עם צפלין בוער שנופל מהשמיים פשוט קמתי ויצאתי מהאולם. מאז לא ראיתי שום סרט של הסדרה המחורבנת הזאת.
שלושת הסרטים הראשונים מצוינים, הרביעי והחמישי נחמדים עם קצת אפקטים מוגזמים, מאז והלאה זה פשוט חרא טהור שלא הייתי צופה בו גם אם היו משלמים לי.
הפכו את הטרילוגיה הזאת למדע בדיוני, הדמויות כבר נראות כאילו הוציאו אותן מבית אבות, חרא אמריקני במיטבו עם יוצרים שלא יודעים מתי לשחרר והורסים את היצירה שלהם בשביל להכניס עוד כסף.
ועדיין יש מלא אנשים שמתלהבים מזה אז זה רק השני סנט שלי.

לא כמו הסרטים הישנים, אבל סרט פאנן בסך הכל.
אפקטים וסצינות לא הגיוניות, אבל זה עדין מהיר ועצבני.

כשיצא מהיר ועצבני 6 הלכתי לראות את הסרט עם המשפחה וכל הסרט אני רק מתמרמר מכל האפקטים והסצנות הלא הגיוניות, לקראת הסוף כשהייתה סצנה עם צפלין בוער שנופל מהשמיים פשוט קמתי ויצאתי מהאולם. מאז לא ראיתי שום סרט של הסדרה המחורבנת הזאת.
שלושת הסרטים הראשונים מצוינים, הרביעי והחמישי נחמדים עם קצת אפקטים מוגזמים, מאז והלאה זה פשוט חרא טהור שלא הייתי צופה בו גם אם היו משלמים לי.
הפכו את הטרילוגיה הזאת למדע בדיוני, הדמויות כבר נראות כאילו הוציאו אותן מבית אבות, חרא אמריקני במיטבו עם יוצרים שלא יודעים מתי לשחרר והורסים את היצירה שלהם בשביל להכניס עוד כסף.
ועדיין יש מלא אנשים שמתלהבים מזה אז זה רק השני סנט שלי.
ב-ד-י-ו-ק. אחרי 4 הם הרסו הכל. אני וחברים הולכים נטו כי זו מסורת של שנים, וכל פעם מחדש אנחנו מסתלבטים על מה נהיה מהסדרה.

על הפנים
עשוי נטו כדי לסמן וי
מיצינו... כל הסרט הארוך הזה מבוסס על 2 וחצי סצנות שתבינו כמה משכו הכל והוציאו את המיץ

לקראת הסוף כשהייתה סצנה עם צפלין בוער שנופל מהשמיים פשוט קמתי ויצאתי מהאולם.

חחחח...
כן אתה צודק בגדול, הסרט מזמן איבד קשר מהמציאות (יותר ממה שאמור להיות) ועכשיו זה יותר תחרות של מיטב-האפקטים-שיש-להוליווד-להציע. יש כאלה שבאים גם בשביל זה...

הפך להיות מדע בדיוני ולדעתי גם איבד את כל הקונספט אבל עדיין אהבתי
ולמי אכפת,הולכים בשביל הפופקורן

ווין דיזל לא בן איזה 60 כבר? קצת מגוחך לקרוא לזה מהיר ועצבני לא? נחפז וזעפן יותר מתאים

• פותח/ת השרשור
איפה הוי איי פי?

יאס פלאנט קריות
אבל בסוף לא היו מספיק כרטיסים אז זה נדחה, שמעתי הרבה ביקורות שליליות
עוד כמה ימים יוצא להקרנות "להציל את שולי" לפי הטריילר אחד הסרטים המצחיקים, כבר אלך לזה

לזה אני מחכה...

84970399_2567254680178179_931648989994942464_n.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית