הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אילו חטיפי חלבון הכי משתלם להזמין מחול

• פותח/ת השרשור JustMe
  • פורסם בתאריך

JustMe

משתמש מתחיל
56
5
נק' מוניטין:
8
56
5
איזה חטיפי חלבון הכי משתלם להזמין מחול
בגלל שאני חייל יש לי תקציב נמוך אז מה אתם ממליצים

כנס ל IHERB
תרשום protein bar ותבחר לפי תקציב/טעם/ ערכים וכו

על זה תיקח בחשבון קופוןהנחה שאתה יכול להשיג

Protein Cookie (Sample)
החטיף חלבון הכי משתלם ביחס השקל-חלבון. 37.5 גרם חלבון ועולה לכאורה 9 שקלים לטעם של הדאבל שוקולד (חבילות של 12 של כל הטעמים עולות 129 אז יוצא יותר משתלם לקנות פשוט הרבה דוגמיות כאלה). אחרי זה שים את הקוד beast הוא יתן לך 45% הנחה, ואז אם אתה משתמש חדש שים בהרשמה ובקופה את הקוד YANIV-R17 ואתה תקבל אקסטרה 15% הנחה, אבל נדמה לי שזה הנחה באופן יחסית לשארית אז זה יצא בפועל באזור ה55% הנחה כוללת. אם יש לך משתמש קיים אתה יכול גם סתם לפתוח משתמש חדש ולעשות את זה. אחרי זה תדאג פשוט להזמין את הכמות שיוצאת למשלוח חינם (נדמה לי 230 שקל) אבל שים לב לא לעבור את ה75$ בשביל המכס - שזה 243 לפי גוגל נכון להיום.

JustMe,
מכיוון שאתה מצהיר שיש לך תקציב נמוך, תקנה אבקת חלבון, יחס הרבה יותר גבוה של חלבון לכסף לעומת חטיפים.

JustMe,
מכיוון שאתה מצהיר שיש לך תקציב נמוך, תקנה אבקת חלבון, יחס הרבה יותר גבוה של חלבון לכסף לעומת חטיפים.
דעה לא פופולרית: אבקת חלבון זה פשוט לא טעים, אלה שסבבה נמאסים אחרי 20 סקופים, לנקות שייקר זה קאדר ובצבא תמיד תהיה לו פעם שהוא ישתה שייק ויקח הרבה זמן עד שיוכל לשטוף כמו שצריך ואז השייקר מסריח לנצח. עוגית חלבון זה טעים, אתה רק פותח את האריזה ואוכל ואין שום ניקיון לעשות. מושלם לעצלנים.

אני מערבב את החלבון עם כפית בכוס חד פעמית, חוסך את כל הניקיון של השייקר.
האבקות של Myprotein מתערבבות די טוב וגם אם יש גושים מידי פעם, זה רק בונוס עבורי 😃
עם הפופולריות של השקים של 5Kg בקרב חברי הפורום, נראה לי שהרבה מאוד מסתדרים עם זה.

דעה לא פופולרית: אבקת חלבון זה פשוט לא טעים, אלה שסבבה נמאסים אחרי 20 סקופים, לנקות שייקר זה קאדר ובצבא תמיד תהיה לו פעם שהוא ישתה שייק ויקח הרבה זמן עד שיוכל לשטוף כמו שצריך ואז השייקר מסריח לנצח. עוגית חלבון זה טעים, אתה רק פותח את האריזה ואוכל ואין שום ניקיון לעשות. מושלם לעצלנים.
לנקות את השייקר זה הכי קאדר מזכיר לי את הימים שהייתי שוכח שייק מלוכלך ואז הוא הופך לפצצה כימית ברגע שאתה פותח אותו

זה למה אני כבר לא עושה בשייק אלא בכוס חד פעמית גדולה עם כפית חד פעמית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית