הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוות דעת על כלובי משקולות

• פותח/ת השרשור Ran.p
  • פורסם בתאריך

Ran.p

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
אני מתכנן להזמין שבוע הבא כלוב אימונים לחדר הכושר שלי, ויצא לי כבר להיתקל במגוון של מודלים, שמות, מותגים וצבעים שונים.
הבעיה היא שכמעט כולם לא נותנים מספיק אינפורמציה על הכלובים שהם מציעים והדבר גורם לי מאוד לתהות מה מתאים לי (להבדיל מהמותגים האמריקאים שיורדים עד לרמת הסוג פלדה שהם משתמשים בכלוב שלהם).

רציתי לדעת אם למשהו כאן בקהילה יצא להשתמש או שיש ברשותו באחד מכלובי האימונים הללו והאם הוא יכול להמליץ/לא להמליץ על המוצר:

1. VO2 475R , רואה אותו בהרבה מאוד חנויות וכולם עושים העתק הדבק לגבי הנתנים שלו (אפילו לא מתאמצים להסתיר את זה)
2. כלוב משקולות חופשי משולב פולי עליון ותחתון, כנ"ל מעתיקים נתונים אחד מהשני. ניראה יותר מדיי טוב בשביל המחיר וכאן התחלתי לחשוד.
3. כלוב מקצועי משולב עם מתח נינג'ה, ניראה פונקציונלי ומקומות לשיפור הכלוב, אבל משקל נשיאה מקסימלי 120קג ושוקל 89קג, משהו מוזר בנתונים האילו.
4. כלוב משקולות מקצועי POWER RACK SMP01 SCHMIDT, ניראה יציב ואמין, אבל הכלוב קצת יותר יקר מהתקציב שלי וגם לא ניתן להוריד את ה-ג'יי הוקס ואת זרועות המיגון מהכלוב.
5. כלוב משקולות מקצועי - TSP90, הרבה תחנות בכלוב, וגם מקום לאיכסון משקולות, אבל ניראה לא יציב ביחס לנתונים שהחנות נותנת.

משגע אותי שאני מדבר עם הספקים וכולם עם אותה תשובה של: "זה ארוז בתוך הקרטונים ואין לי את הכלוב מורכב בשביל לתת לך תשובה"🤦‍♂️

אשמח לשמוע המלצות או אפילו המלצות שלכם עם על כלוב שרכשתם שאתם מרוצים ממנו.

כי לרוב לספקים אין שום מושג מה הם מוכרים אפילו.

איך בוחרים כלוב משקולות?
זה סה"כ פונקציה של עובי פרופיל ( ברזל ) . ככל שהפרופיל יותר עבה , כמות הנשיאה שלו מתגבר.
ורצוי שגם האמצעי בטיחות/'הסייפטיז' יהיה יציב ועבה,
אחרת אם המוט ייפול שאתה עם 200+ קג בסקוואט נרצה שמשהו יעצור אותם,
וגם אפשר לעשות איתם מגוון תרגילים.

כמה עובי פרופיל עבה? כל מה שמעבר ל2מ"מ לרוב ייספק אותך. ורצוי אפילו 3מ"מ עובי
במיוחד אם אתה מתאמן שא' לא רוצה להיות מוגבל בעתיד , וב' הרי אנחנו יוצאים
מנקודת הנחה שאנחנו הולכים להעלות משקלי עבודה.
מעבר לזה יש כאלה שבאים עם מוטות בצדדים לפלטות , מתח ומקבילים.

דוגמה לעובי פרופיל חזק יחסית: ריג מתקפל של אנרג'ים באופן מפתיע עם עובי פרופיל חזק. אבל צריך לשים את זה
על הקיר ולא כולם אוהבים את זה או יכולים עובי פרופיל 75*75*3 מ"מ
ריג מתקפל חצי מקצועי | אנרג'ים - חנות ספורט | מכשירי כושר

מכל הכלובי משקולות שהבאת פה , הכלוב הכי יציב הוא של ספורטל
כלוב משקולות מקצועי POWER RACK SMP01 SCHMIDT - ספורטל

יחסית למחיר המפרט שלו אחלה.
ה- J-Hooks קצת ארוכים.. אבל אולי זה נראה ככה רק בתמונה , לי אישית זה לא היה מפריע.

כל השאר .. זבל טהור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית