הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות לגבי אימונים

Porto Rico

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
היי,
בן 15, עד עכשיו הייתי פשוט עושה מתח, שכיבות סמיכה וכו' כמה פעמים בשבוע והחלטתי שאני רוצה להתחיל לעבוד יותר ברצינות.
רציתי להתייעץ איתכם לגבי כמה שאלות:
1 - האם אימוני כוח שכוללים משקלים חופשיים מתאימים גם לנוער? חלק אומרים שזה פוגע בצמיחה לגובה, חלק אומרים שזה מיתוס, ואני רוצה להבין אחת ולתמיד.
2 - האם חייבת להיעשות הפרדה בין שיפור בכוח לאסתטיקה ובניית הגוף? או שאחד לא סותר את השני?
3 - האם פעילות אירובית חייבת לבוא על חשבון אימוני כוח? או שגם במקרה הזה אחד לא סותר את השני?

היי,
בן 15, עד עכשיו הייתי פשוט עושה מתח, שכיבות סמיכה וכו' כמה פעמים בשבוע והחלטתי שאני רוצה להתחיל לעבוד יותר ברצינות.
רציתי להתייעץ איתכם לגבי כמה שאלות:
1 - האם אימוני כוח שכוללים משקלים חופשיים מתאימים גם לנוער? חלק אומרים שזה פוגע בצמיחה לגובה, חלק אומרים שזה מיתוס, ואני רוצה להבין אחת ולתמיד.
2 - האם חייבת להיעשות הפרדה בין שיפור בכוח לאסתטיקה ובניית הגוף? או שאחד לא סותר את השני?
3 - האם פעילות אירובית חייבת לבוא על חשבון אימוני כוח? או שגם במקרה הזה אחד לא סותר את השני?

1. מיתוס. מתאים ומתאים מאוד

2. ממש לא, אבל יהיה עניין של עדיפות. נפח על חשבון עצימות ועצימות על חשבון נפח.

3. לא ברמת המתאמן המתחיל. ובגבול הטעם הטוב. אירובי זה אימון לכל דבר ואם נגיד תרוץ 50 ק"מ שבועי ככל הנראה אתה תתקשה להתאושש מאימון כוח טוב בנוסף לכך. כמו בין כוח לאסתטיקה יש פה עניין של עדיפות

• פותח/ת השרשור
1. מיתוס. מתאים ומתאים מאוד

2. ממש לא, אבל יהיה עניין של עדיפות. נפח על חשבון עצימות ועצימות על חשבון נפח.

3. לא ברמת המתאמן המתחיל. ובגבול הטעם הטוב. אירובי זה אימון לכל דבר ואם נגיד תרוץ 50 ק"מ שבועי ככל הנראה אתה תתקשה להתאושש מאימון כוח טוב בנוסף לכך. כמו בין כוח לאסתטיקה יש פה עניין של עדיפות
תודה רבה.
בכל אופן אני חושב שאני אזדקק למאמן לתהליך הזה.
יש לך מישהו שאתה יכול להמליץ עליו באזור המרכז?

תודה רבה.
למה שתזדקק למאמן? תקרא, תלמד, תבין ותיתן עבודה. הכל תלוי בך, מאמן יכול להיות לפעמים השקעה כספית מאוד לא ממצה.

תודה רבה.
אשמח לאמן אותך אם תרצה, או להמליץ לך על מאמנים באזור שלך.

למה שתזדקק למאמן? תקרא, תלמד, תבין ותיתן עבודה. הכל תלוי בך, מאמן יכול להיות לפעמים השקעה כספית מאוד לא ממצה.
לא כשאתה נופל על מאמן טוב !

ליפול על מאמן טוב בגיל שלו , זה מתנה לתחום הזה , הוא בגיל 16 גם אמור לדעת לעבוד נכון מבחינת תכנון אימונים ,טכניקת תרגילים , תזונה , וכל מה שצריך .

מה גם שזה רק יועיל לו בתוצאות , אם אין בעיה כספית לך על זה ! אם יש שיקול כלכלי , אז במקום שיש ספק אין ספק , תתחיל ללמוד לבד תנסה , יש בעיה תשאל בפורום , ורק אם לא תצליח תערב מאמן , בהצלחה .

1. אימוני כוח לא פוגעים בגדילה וזה הופרך כבר מזמן.
2. בתור התחלה למתאמן מתחיל כל עלייה בכוח תתרום גם לשיפור בכיוון האסתטיקה (גם אם זה לא נראה על הגוף אחרי חודשיים), ככל שמתקדמים הפוקוס צריך לעבור לפי המטרות. אבל כוח ואסתטיקה הולכים ביחד.
3. יש לך בנק התאוששות. אם תשקיע את כולו בדבר אחד, זה יהיה יותר יעיל מאשר שתחלק אותו בין שניים או שלושה דברים. מצד שני, לכל אחד יש מטרות ויש רצוי ויש מצוי.

ואם בגיל 15 אתה תעבוד עם מאמן טוב ותתמיד אתה תגיע לגיל 18 במצב מדהים ועם המון ידע לאיך באמת מתאמנים. אני עובד בתל אביב אם זה רלוונטי בשבילך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית