הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יעוץ לגבי PCT

• פותח/ת השרשור diMaMiT
  • פורסם בתאריך

diMaMiT

משתמש מתחיל
35
4
נק' מוניטין:
7
35
4
עשיתי סייקל של טסט אנטט שלושה חודשים 1CC בשבוע (0.5 מ"ל פעמיים שני וחמישי).
כרגע אני נמצא שבוע וקצת אחרי זריקה אחרונה ותכף מתחיל PCT.
השאלה היא כזאת לקראת הסוף הסייקל התחלתי להרגיש רגישות בפיטמה אבל עכשיו זה עבר לי ובמקום זה התחילו לצאת לי הרבה בפצעים בפנים.
חשבתי בהתחלה לשלב טמוקסיפן עם כלומיד אבל אם אין לי רגישות בפיטמות אני עדיין אמור לקחת טמוקסיפן או עדיף לוותר עליו?
ואם זה עוזר לפצעים בפנים?

תודה לעונים.

שמע גבר כול אחד מגיב אחרת כנראה שאצלך מי נון כזה של טסט הוא גבוה ואחי אתה צריך לדעת ברגע שהטסטוסטרון עולה גם האסטרוגן עולה ובגלל זה הרגשתה את התופעות הנ"ל תשלב אנטי אסטרוגן עדיף לטרזול שמע לי חזק ביותר כול כמה ימים תלוי באסטר אם קצר או ארוך טמוקסיפן לא כדאי אלף הוא די רעיל לכבד וגם תצטרך כמעט כול יום לקחת חצי כדור
לא קשור לכלומיד אחי אתה צריך אנטי אסטרוגן אחשלי תקרא תקרא שוב תקרא כי ניראה שאתה לא יודע מה אתה עושה

• פותח/ת השרשור
שמע גבר כול אחד מגיב אחרת כנראה שאצלך מי נון כזה של טסט הוא גבוה ואחי אתה צריך לדעת ברגע שהטסטוסטרון עולה גם האסטרוגן עולה ובגלל זה הרגשתה את התופעות הנ"ל תשלב אנטי אסטרוגן עדיף לטרזול שמע לי חזק ביותר כול כמה ימים תלוי באסטר אם קצר או ארוך טמוקסיפן לא כדאי אלף הוא די רעיל לכבד וגם תצטרך כמעט כול יום לקחת חצי כדור

לא בדיוק הבנתי אותך, אתה אומר עדיף לשלב את זה במהלך הסייקל ברגע שאני מרגיש תופעות לוואי ? או לקחת את זה במקום טמוקסיפן בPCT?

כןןןן במהלך הסייקל אם אתה מרגיש ככה לpct אין שום קשר לזה אחי מה שאתה צריך לעשות בפיסיטי תעשה
יש כאלו שלא ירגישו את זה במהלך סייקל כמו שלך כול גוף מגיב אחרת אתה בהחלט רגיש לג'נו טוב שאתה ערני ככה תמנע ג'נו מיותר

מה המינון ? 1סיסי בשבוע יכול להיות 250,400,100.

לגבי הרגישות, למזלך הגוף הצליח להתמודד עם ההמרה הגבוהה לאסטרוגן למהלך כל הסייקל ורק לקראת הסוף האסטרוגן עלה על גדותיו.
מה ששוב מעלה את השאלה שלי מה היה המינון המדוייק שלך.

לגבי פצעים זה נטו חוסר איזון הורמונלי, הגוף מנסה לאזן את עצמו ופולט החוצה עודפים, בצורה של פצעים.

אל תתרגש, תקנה בנזאק מבית מרקחת תמרח אחרי מקלחת זה ייבש אותם והם יעלמו, רק שים לב שזאת משחה שיש בה חומר כמו חמצני לכן אם תשים אותה על הגוף ותלך לישון על סדינים בכל צבע שהוא לא לבן אתה תקום וזה יראה כאילו שפכת עליהם אקונומיקה.

לגבי PCT צריך לחכות 4/5 חצאי חיים של הטסט ואז להתחיל PCT , אם תתחיל עכשיו אתה סתם מכניס חומרים לגוף שלא יעזרו בכלום כי עדיין יש לך HTPA negative feedback מהטסטוסטורן.

אנטנט זה אסטר ארוך, מינימום של 4 שבועות מאז זריקה אחרונה ואז תתחיל PCT.

כלומיד יותר אפקטיבי מטמוקסיפן אבל עם יותר תופעות לוואי, בחירה שלך ואיך הגוף שלך מגיב.

קח בחשבון שככה או ככה רק הסיכויים שבזמן PCT הסיכוי שיצאו לך עוד פצעים וכדומה הוא יותר גבוהה כי אתה שוב מערבב את כל ההורמונים שלך ומנסה לאתחל את המערכת ההורמונלית, אל תתרגש.

בהצלחה.

שיתחיל שבועיים אחרי מיותר להתחיל רק ארבע שבועות אחי יותר מדי האסטר יוצא בהדרגה מהגוף לא בבת אחת
וכשהוא נמצא כבר בירידה משמעותית אז זה הזמן להניע את האוטו לא מחכים שהוא יתקרר לגמרי טובה שעה אחת קודם
קודם כול מה זה משנה איזה מינון כול גוף מגיב אחרת ולא משנה המינון ברגע שאתה מתחיל להרגיש רגישות בפיטמות אתה אמור לשלב אנסטי אסטרוגן מצידי שהמינון שלך יהיה 100מ"ל

שיתחיל שבועיים אחרי מיותר להתחיל רק ארבע שבועות אחי יותר מדי האסטר יוצא בהדרגה מהגוף לא בבת אחת
וכשהוא נמצא כבר בירידה משמעותית אז זה הזמן להניע את האוטו לא מחכים שהוא יתקרר לגמרי טובה שעה אחת קודם
קודם כול מה זה משנה איזה מינון כול גוף מגיב אחרת ולא משנה המינון ברגע שאתה מתחיל להרגיש רגישות בפיטמות אתה אמור לשלב אנסטי אסטרוגן מצידי שהמינון שלך יהיה 100מ"ל

שיעשה מה שהוא רוצה ויתחיל מתי שהוא רוצה.

משנה, כי אם המינון הוא 500 אז תשלב AI אם אתה אומר לי שהמינון הוא 100 או 200 יכול להיות שמספיק שיעשה זריקות יותר דחופות למה לדחוף לגוף עוד חומרים ? לא הכל פותרים בלדחוף עוד כדורים.

לא ידעתי שאפשר לפתור את זה ככה במינונים נמוכים טוב לדעת דבר חדש רק תביא את הטעם ברגע שהוא עושה זריקות יותר דחופות בכול מקרה הטסט מומר לאסטרוגן ואם אתה בזריקות יותר תכופות מן הסתם שעולה גם מינון הטסט אז איפה אתה פותר את הבעיה,?אני באמת שואל בשביל לדעת

לא ידעתי שאפשר לפתור את זה ככה במינונים נמוכים טוב לדעת דבר חדש רק תביא את הטעם ברגע שהוא עושה זריקות יותר דחופות בכול מקרה הטסט מומר לאסטרוגן ואם אתה בזריקות יותר תכופות מן הסתם שעולה גם מינון הטסט אז איפה אתה פותר את הבעיה,?אני באמת שואל בשביל לדעת

זה יכול גם לעבוד במינונים גבוההים אבל הסיכוי מאוד מאוד נמוך כי אם לדוגמא הוא עושה סייקל של 500מג אז זה הרבה מעבר לרמות ״אנושיות״ֿֿ/טבעיות.

הקטע הוא שתחשוב שכל פעם שאתה עושה זריקה יש לך זינוק ברמות בדם, ואתה צודק הגוף מתחיל להמיר אחוז מסויים מהטסט הזה לאסטרוגן, ככל שהזינוק בטסטטוסטרון גבוהה יותר ככה הגוף ממיר יותר לאסטרוגן כי יש לו יותר מידי.
כשאתה מזריק על בסיס יום יום או כל יום אחר (ראשון, שלישי, חמישי לדוגמא) אתה יוצר רמות יותר יציבות ונותן לגוף פולסים יותר קטנים של טסט ואז הוא לא רץ להמיר 40 אחוז ממנו לאסטרוגןת יחס המרה בריא הוא 100:20 זאת אומרת שעל כל 100מג של טסטוסטרון 20מג יומר לאסטרוגןת כמובן שזה אינדיווידואלי ויש כאלה שהגוף שלהם נוטה להמיר יותר ולהם אין ממש איך להתחמק משימוש בAI.

לדוגמא אני, על TRT של 105מג בשבוע מחולק ל3 ימים, כשעשיתי שתי זריקות בשבוע האסטרוגן שלי היה גבוהה והיו לי פצעים בגב וכו...
ברגע שעברתי לזריקות יותר דחופות תוך חודש התנקה לי הגב מפצעים, העור השומני וכו.

רשמו פה הרבה שטויות במיץ עגבניות.
שורה תחתונה
הזרקת 250 מג טסט בשבוע במשך שלוש חודשים
זה לא בדיוק סייקל זה יותר טי אר טי.
לא יודע מה אתה מרגיש בפטמות אולי זה בראש שלך הכל..

לא צריך לקחת שום טומקסיפן במינון של 250 מג טסט בשבוע.

לגבי פיסיטי
תמתין 21 יום מהזריקה האחרונה.

תיקח 14 כדור כלומיד 14 כדור טומקסי
כדור ביום במשך שבועיים
וגמרנו....

סייקל הבא או על תעשה בכלל
או תכין פסיטי לפני
ותיקח 500-600 מג טסט בשבוע

למה מטי אר טי אי אפשר לפתח ג'נו ?
מה שאמרת jaw מקובל עלי טוב לדעת דברים חדשים
מר vi בוא תסביר את עצמך אחינו היקר במקום לרשום שאנחנו רושמים שטויות לאן הלכתה ????????

רשמו פה הרבה שטויות במיץ עגבניות.
שורה תחתונה
הזרקת 250 מג טסט בשבוע במשך שלוש חודשים
זה לא בדיוק סייקל זה יותר טי אר טי.
לא יודע מה אתה מרגיש בפטמות אולי זה בראש שלך הכל..

לא צריך לקחת שום טומקסיפן במינון של 250 מג טסט בשבוע.

לגבי פיסיטי
תמתין 21 יום מהזריקה האחרונה.

תיקח 14 כדור כלומיד 14 כדור טומקסי
כדור ביום במשך שבועיים
וגמרנו....

סייקל הבא או על תעשה בכלל
או תכין פסיטי לפני
ותיקח 500-600 מג טסט בשבוע

דווקא זה נראה שאתה מדבר שטויות.

250 מג טסט זה לא מינון של TRT

ומה אתה ממליץ לו 500-600 טסט? למה להמליץ לבן אדם מינונים גבוהים?

הרבה אנשים חושבים more is better זה מאוד נפוץ בפורומים.

250 זה מיני בלאסט לכל דבר, אם אני מעלה את המינון שלי ל250 אני עומד על 60-80nmol total T

על 105מג בשבוע אני נמצא ב33nmol שזה כבר גבוהה מאוד.

כשארצה לעשות סייקל לא חושב שאצטרך יותר מ250 כדי לראות תוצאות יפות.

הרבה אנשים חושבים more is better זה מאוד נפוץ בפורומים.

250 זה מיני בלאסט לכל דבר, אם אני מעלה את המינון שלי ל250 אני עומד על 60-80nmol total T

על 105מג בשבוע אני נמצא ב33nmol שזה כבר גבוהה מאוד.

כשארצה לעשות סייקל לא חושב שאצטרך יותר מ250 כדי לראות תוצאות יפות.
בהצלחה בסייקל הבא
250 מג טסט אננט אנדרגראונד שבתאכלס יש שם אולי 200 מג.
בכל מקרה תצליחו. אנחנו עוד נראה אותכם על במות מחזיקים גביע 🤣
אשכרה לעשות נזק לגוף ולא לראות תוצאות

בהצלחה בסייקל הבא
250 מג טסט אננט אנדרגראונד שבתאכלס יש שם אולי 200 מג.
בכל מקרה תצליחו. אנחנו עוד נראה אותכם על במות מחזיקים גביע 🤣
אשכרה לעשות נזק לגוף ולא לראות תוצאות
אני עם מרשם חביבי …

אף אחד מאיתנו לא אמר שהוא הולך להתחרות, מה שאתה צריך לתחרות ומה שאתה צריך כדאי להגיע לתוצאות אסתטיות יפות זה שני דברים שונים לגמרי.

עכשיו רק ראיתי את הקטע של לעשות נזק לגוף ולא לראות תוצאות, המטרה היא להשיג כמה שיותר עם כמה שפחות, אף אחד לא מכריח אותך לעשות מינונים כאלה או אחרים, מצידי לך תעשה סייקל של 1000/1000/1000 טסט/טרן/פרימו וזרוק בפנים גם 200/200/200 אנאבר/אנדרול/טיבול ותשלח תמונה שתזכה באולימפיה.
אף אחד לא שופט או להכריח מישהו לעשות מינון כזה או אחר הכל בגדר המלצה ומה שמתאים לגוף שלנו ונשמע הכי נכון לנו.

נערך לאחרונה:
אני עם מרשם חביבי …

אף אחד מאיתנו לא אמר שהוא הולך להתחרות, מה שאתה צריך לתחרות ומה שאתה צריך כדאי להגיע לתוצאות אסתטיות יפות זה שני דברים שונים לגמרי.

עכשיו רק ראיתי את הקטע של לעשות נזק לגוף ולא לראות תוצאות, המטרה היא להשיג כמה שיותר עם כמה שפחות, אף אחד לא מכריח אותך לעשות מינונים כאלה או אחרים, מצידי לך תעשה סייקל של 1000/1000/1000 טסט/טרן/פרימו וזרוק בפנים גם 200/200/200 אנאבר/אנדרול/טיבול ותשלח תמונה שתזכה באולימפיה.
אף אחד לא שופט או להכריח מישהו לעשות מינון כזה או אחר הכל בגדר המלצה ומה שמתאים לגוף שלנו ונשמע הכי נכון לנו.
תשמע טוב בחור אם מרשם....
ברגע שבנאדם עושה סייקל של 250 טסט בשבוע למשך שלושה חודשים הוא משבית את הציר ההורמונלי שלו.
זה אחד.
התוצאות מבחינת בניית שריר ועליה בכוח שהוא יחווה ממינון כזה הם מאוד נמוכות .

זאת אומרת : פגיע בציר - חייב שיקום - שרירים כמעט אין

לעומת זאת
בנאדם שיעשה סייקל של 500 מג טסט גם יחווה פגיע בציר אבל לעומת הראשון הוא יחווה עליה יפה בשריר ובכוח.

זאת אומרת : עדין יש פגיע בציר אבל יש תוצאות לפחות

למה לפגוע בציר ההורמונלי. לעשות פי סי טי שזה דבר שלא בריא בעליל !!! כן כן לקחת תרופות כאלו (נולבה כלומיד hcg)זה לא סוכריות - זה חומרים שלא בריאים לגוף.

ועל זה לחוות עליה מינורית בשריר אם בכלל ????
כאלו מה הקטע לעשות נזק לגוף ולא להנות מהתוצאות

תשמע טוב בחור אם מרשם....
ברגע שבנאדם עושה סייקל של 250 טסט בשבוע למשך שלושה חודשים הוא משבית את הציר ההורמונלי שלו.
זה אחד.
התוצאות מבחינת בניית שריר ועליה בכוח שהוא יחווה ממינון כזה הם מאוד נמוכות .

זאת אומרת : פגיע בציר - חייב שיקום - שרירים כמעט אין

לעומת זאת
בנאדם שיעשה סייקל של 500 מג טסט גם יחווה פגיע בציר אבל לעומת הראשון הוא יחווה עליה יפה בשריר ובכוח.

זאת אומרת : עדין יש פגיע בציר אבל יש תוצאות לפחות

למה לפגוע בציר ההורמונלי. לעשות פי סי טי שזה דבר שלא בריא בעליל !!! כן כן לקחת תרופות כאלו (נולבה כלומיד hcg)זה לא סוכריות - זה חומרים שלא בריאים לגוף.

ועל זה לחוות עליה מינורית בשריר אם בכלל ????
כאלו מה הקטע לעשות נזק לגוף ולא להנות מהתוצאות
מה שפותח האשכול רוצה לעשות עפ הגוף שלו זה בחירה שלו, לגבי סייקל של 250 אני דיברתי על עצמי.

אני לא אפגע בשום ציר כי אין לי ציר.

ואישית ? גם אם לא הייתי על TRT הייתי מעדיף ללכת על סייקל של 250/300 ואולי לזרוק איזה 4 שבועות אנאבר בסוף כי אני מכיר את הגוף שלי ויודע לאיזה רמות הוא יגיע עם 250 ואני לא צריך 500.

גג הייתי אולי מוסיף פינישר של אנאבר ב4/5 שבועות האחרונים.

שוב אח, אף אחד לא בא לריב איתך אז אל תתעצבן, מנהלים דיון בפורום.

מר vi השיטה להוסיף מינון כי זה יוסיף זה טעויות של מתחילים, זה שיטה של דילרים לנצל את הלקוחות שלהם אני מכיר סיפור מקור ראשון מהבן אדם עצמו שהדילר שלו אמר לו תעלה מינון אחשלי דפוק תעלה נתן לו מינונים מטורפים רק בשביל להמחיש הבן אדם היה מסיים בשבוע בקבוק טרן בקבוק טסט לבקבוק בולדנון הבן אדם היתמוטט הגיע כמעט לקריסת מערכות סיפור אמיתיייייייייי אמיתייייייי
אחי יש פה מתחילים בתחום לפני שאתה זורק פה דברים לאוויר תחשובבב ותחשובבב טוב אל תשחק בבריאות של אנשים כמו שאתה דואג לעצמך תדאג לאחר מביןןןןן
גם במינונים של 250 אפשר להגיע לתוצאות אחוווווווושרמוטה מבין ומי בכלל רוצה לעלות לבמה כול מי שמזריק בעולם עולה לבמהההה??????????פיתוח גוף בראשונה זה עניין אסתטי וגם אלו שמזריקים עושים זאת מטעמים אסתטיים (החברה של הבילדינג)
אתה אומר לבן אדם הכול בראש שלך איפה אתה חי יזלמה , מזל אתה לא רופא כול אחד היתה אומר לו הכול בראש שלך לך הביתה הכול טוב זה בראש זה בראש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית