הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יעוץ TRT

• פותח/ת השרשור MW84
  • פורסם בתאריך

MW84

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום וברכה,

בזמן האחרון הייתי אצל שתי רופאים פרטיים שהציעו לי TRT על בסיס ג'ל (אני בן 41 ותוצאות הבדיקות שלי יחד עם תסמינים מצדיקים TRT). אבל הג'ל לא מתאים לעורך חיים שלי עם מספר ידלדים קטנים בבית ואישה בהריון וגם לא תואם לכל המחקר שעשיתי בנושא. הרופא משפחה הפנה אותי לאנדוקרינולוג מהקופה אבל הפגישה רק בעוד מספר חודשים. אני מחפש טיפול בזריקות שאני יכול לעשות לעצמי פעמיים בשבוע (הכי טוב ע"פ המחקר) יחד עם HCG או אנקלומופין לטובת שמירת הפריון. בחו"ל זה הפרוטוקול המקובל. השאלה שלי היא אם אני לא מצליח להשיג פרוטוקול כזה דרך הרפואה, האם עדיף להשיג את זה באופן עצמאי, או ללכת אם מה שהרופאים מוכנים לתת לי, אפילו עם זה הרבה פחות טוב. מה אתם אומרים?

שירתתי עם דר שרון קלייטמן, משיחה קצרה הבנתי שהוא תומך ב trt.
תנסה לבדוק איתו, לא התעמקתי

שלום וברכה,

בזמן האחרון הייתי אצל שתי רופאים פרטיים שהציעו לי TRT על בסיס ג'ל (אני בן 41 ותוצאות הבדיקות שלי יחד עם תסמינים מצדיקים TRT). אבל הג'ל לא מתאים לעורך חיים שלי עם מספר ידלדים קטנים בבית ואישה בהריון וגם לא תואם לכל המחקר שעשיתי בנושא. הרופא משפחה הפנה אותי לאנדוקרינולוג מהקופה אבל הפגישה רק בעוד מספר חודשים. אני מחפש טיפול בזריקות שאני יכול לעשות לעצמי פעמיים בשבוע (הכי טוב ע"פ המחקר) יחד עם HCG או אנקלומופין לטובת שמירת הפריון. בחו"ל זה הפרוטוקול המקובל. השאלה שלי היא אם אני לא מצליח להשיג פרוטוקול כזה דרך הרפואה, האם עדיף להשיג את זה באופן עצמאי, או ללכת אם מה שהרופאים מוכנים לתת לי, אפילו עם זה הרבה פחות טוב. מה אתם אומרים?
מהרופא בארץ אם לאחר בדיקות מקיפות אתה רשאי להתחיל TRT ו למרוח גאל לא מתאים לך ואתה תצליח להסביר את עצמך לרופא הוא יכול לשקול לתת לך טיפול TRT בזריקה. זריקה של כ-250 מלגרם פעם ב-10 ימים בהרך. לגבי HCG וכלומיד את התרופות האלה כנראה שלא תקבל פה מהרופאים כי פה זה לא אמריקה. או אירופה.
ודאי שאתה יכול לעשות הכל לבד פשוט זה יעלה יותר יקר כי אין לך מרשמים ל טסט רפואי, ל HCG רפואי ו ל כלומיד .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית