הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתלבט איזה גיינר כדאי לקנות

• פותח/ת השרשור Asaf14
  • פורסם בתאריך

Asaf14

משתמש מתחיל
32
2
נק' מוניטין:
2
32
2
יש לי 300 שקלים כרגע, מתלבט איזה גיינר לקנות (העדפות שלי הן: כמות קלורית גבוהה על כל מנה (600+) לפחות 35 גרם חלבונים על כל מנה
לגבי הפחמימות לא ממש מפריע אבל אני מעדיף שלא יהיה יותר מ-60 גרם על כל מנה)

Weight Gainer Blend
זול ואם תסתכל על הרכיבים בלי שטויות, ועם קופונים תוכל גם לקנות 2-3 כאלה. לגבי הקלוריות (להגיע ל600 למנה) תוסיף עוד 3-4 תמר מג׳הול או משהו דומה.

• פותח/ת השרשור
Weight Gainer Blend
זול ואם תסתכל על הרכיבים בלי שטויות, ועם קופונים תוכל גם לקנות 2-3 כאלה. לגבי הקלוריות (להגיע ל600 למנה) תוסיף עוד 3-4 תמר מג׳הול או משהו דומה.
אין אפשרות להשיג לכמות כזאת בכל מנה?
תודה בכל זאת:79nb:

אין אפשרות להשיג לכמות כזאת בכל מנה?

יש לך שם 388 קלוריות למנה. אתה יכול גם לקחת 1.5 מנות.
בכל מקרה הבעיה בגיינרים שאתה מחפש זה שהם יקרים, וככל שהם דחוסים יותר מבחינה קלורית יש סיכוי גבוה שהפחמימות שם זה פשוט סוכרים ועוד כל מיני תוספות. הרוב בכלל ימליצו לך לקנות אבקת חלבון ולדחוף לשם כמה דברים ותקבל אחלה גיינר מבלי לשלם יותר מידי. אם זאת לא אופציה בגלל זמן או טרחה ואתה בכל זאת מתעקש על 600 קל׳ למנה, יש גיינרים אחרים אבל הם בדרך כלל יעלו יותר מ300שח וכנראה שתסיים אותם מהר מאוד.
המוצר ששלחתי זה פשוט אבקת חלבון עם תוספת של שיבולת שועלֿ. לדעתי זה אחלה של דבר אם לא בא לך להתעסק עם המערבל מזון.

נערך לאחרונה:
יש לי 300 שקלים כרגע, מתלבט איזה גיינר לקנות (העדפות שלי הן: כמות קלורית גבוהה על כל מנה (600+) לפחות 35 גרם חלבונים על כל מנה
35 גרם חלבון זה 140 קלוריות, 60 גרם פחמימה זה 240 קלוריות - הגעת ל 380, שומן בד"כ יש בכמות מזערית בגיינרים. עם הכמויות שאתה רוצה זה לא יגיע ל 600 קלוריות, הן הרי חייבות לבוא או מחלבון או מפחמימה או משומן

• פותח/ת השרשור
35 גרם חלבון זה 140 קלוריות, 60 גרם פחמימה זה 240 קלוריות - הגעת ל 380, שומן בד"כ יש בכמות מזערית בגיינרים. עם הכמויות שאתה רוצה זה לא יגיע ל 600 קלוריות, הן הרי חייבות לבוא או מחלבון או מפחמימה או משומן[/QUOTEעכשי
ב300 שקל אתה קונה חמאת בוטנים שתספיק לך לשנתיים קדימה
הבעיה היא השומנים

יש לי 300 שקלים כרגע, מתלבט איזה גיינר לקנות
שמור את הכסף הארנק כרגע.
למה אתה חושב שאתה צריך גיינר?
לכמה קלוריות אתה חושב שאתה צריך להגיע ולכמה אתה מגיע עכשיו?
מה המשקל והגובה שלך?

__

בנוסף, הכותרת נערכה. בפעם תן כותרת אינפורמטיבית יותר לאשכול.

ההתייחסות לכמה קלוריות במנה היא לא נכונה.

תתסתכל על כמות קלוריות פר גרם אבקה .

זה כלכך שיקרי כל הכותרות המפוצצות האלה של 1200 קלוריות במנה / 82940 קלוריות במנה . שפתאום מנה זה 8 קילו אבקה / אפילו 300-400 גרם שלרבים זה יותר קשה מלאכול מגש פיצה שלם .

בגדול לא יודע את הנסיון שלך עם גיינרים אבל זה לא שונה בכלום מהכנת גיינר ביתי אם יש לך כוח להתעסק עם זה כל יום (בדר"כ בגיינר ביתי גם יותר טעים וגם אפשר לדאוג לערכים טובים יותר של חלבון)

בנוסף הכמות שאתה מעוניין זה 600 קלוריות זה שווה ערך לשקית אוראו/ 2 שקיות אוראו אם אני זוכר נכון(לצערי אני לא במסה כרגע) שגם לאכילה זה קל אבל אם קשה לך שים בבלנדר כוס חלב ואתה מסודר , בשביל כמות כזאת של קלוריות לא הייתי הולך על גיינר אם אתה כרגע בתפריט מסודר , אלא אם כן אתה כבר משתמש בתפריט שלך בדברים האלה כמו אוראו /מעדנים/ גלידות / מגנום וכדו' ורוצה לגוון בעוד משהו.

ממליץ לך פשוט לקנות אבקת חלבון + לקנות שיבולת שועל ( דקה - מתערבב יותר טוב בבלנדר ) ועוד 250 מיליליטר חלב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית