עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כןבגובה 180 ושוקל 78, אוכל ביום 1600
זה כזה נורא?
כן.זה כזה נורא?
תלוי אם אתה סופר נכוןזה כזה נורא?
אם אני אעלה את כמות הקל ל1900 בערך, אתה חושב שאצליח להעלות קצת מסת שריר או שהנזק שנעשה בלתי הפיך?תלוי אם אתה סופר נכון
אם כן אתה אמור לרדת במשקל בקצב מהיר מאוד שיגרום לירידה בשריר והחלבון שאתה אוכל לא יתרום לכלום
שום דבר לא בלתי הפיךאם אני אעלה את כמות הקל ל1900 בערך, אתה חושב שאצליח להעלות קצת מסת שריר או שהנזק שנעשה בלתי הפיך?
זה לא "חלון הזדמנויות" וזה לא תקופה קצובה על שעוןשום דבר לא בלתי הפיך
בשביל לעלות מסת שריר תצטרך להיות בפלוס קלורי. אלא אם אתה מתאמן חדש/חוזר ואז יש לך חלון הזדמנויות קצר לעשות את זה בניטרלי או שלילי קטן
אותם האנשים שאתה מדבר עליהם לא יעלו מסת שריר גם בפלוס איך זה קשור?זה לא "חלון הזדמנויות" וזה לא תקופה קצובה על שעון
אפשר להיות ניובי גם למשך שנים, יש אנשים שניוביז גם אחרי שנים של אימונים וזה נפוץ מאוד במכונים כמו אייקון
ההגדרה של מתאמן מתחיל זה שעם תכנית חכמה ועם מוח כשהכל מבוצע כמו שצריך הוא יכול להתקדם באופן לינארי מאימון לאימון במשקלים
וגם שמנים יכולים לעלוות מסת שריר על שלילי
נכוןאותם האנשים שאתה מדבר עליהם לא יעלו מסת שריר גם בפלוס איך זה קשור?
זו ממש תקופה קצובה, לא על השעון מכיוון שהתקופה משתנה מאדם לאדם. מתאמן מתחיל או מתאמן חוזר יכול להנות מניובי גיינס/זכרון שריר בrecomp. בשלב מסויים ההתקדמות בנייטרלי/שלילי תעצר והמתאמן יצטרך לעבור לפלוס.
לא אמרתי אחרת ולא פירטתי מי הוא מתאמן מתחילנכון
מה שאני בא להגיד שיש אנשים שיכולים להישאר לנצח נוביז
נוביז זה לא לפי וותק, זה לפי קצב ההתקדמות האופטימלי שאתה יכול להפיק
שלום, אני בגובה 180 ושוקל 78, אוכל ביום 1600 קל ומקפיד לאכול לפחות 160 גר חלבון ביום, השאלה שלי זה האם אני אוכל קצת מידי קלוריות ביום למרות שאני לא רעב?
1600 למשקל ולגובה שלו זה גירעון מטורף.לחיטוב זה בסדר
1600 למשקל ולגובה שלו זה גירעון מטורף.
אני שוקל 70 על מטר שבעים ואני על 2000 בחיטוב קבוע.
על פניו נשמע אולי מעט מדי, לא בהרבה, אבל השאלה היא כמה זמן אתה על כמות כזאת ומה קצב הירידה במשקל? קצב הירידה זה מה שחשוב לא מספרים נוסחאות וחישובים.שלום, אני בגובה 180 ושוקל 78, אוכל ביום 1600 קל ומקפיד לאכול לפחות 160 גר חלבון ביום, השאלה שלי זה האם אני אוכל קצת מידי קלוריות ביום למרות שאני לא רעב?
שלום, אני בגובה 180 ושוקל 78, אוכל ביום 1600 קל ומקפיד לאכול לפחות 160 גר חלבון ביום, השאלה שלי זה האם אני אוכל קצת מידי קלוריות ביום למרות שאני לא רעב?