הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צריך עזרה במסה – שורף 2,500 קלוריות ביום לפי מחשבונים ולא מצליח להגיע ל-3,000 קלוריות ליום

Itamar13

משתמש מתחיל
5
1
נק' מוניטין:
1
5
1
איך זה הגיוני שמחשבון שריפת קלוריות מראה שאני שורף 2500 קלוריות ביום אבל אני לא נראה לי מגיע אפילו לאכילה של 1500 קלוריות ביום שאני לא סופר קלוריות במסה אז לפי החישוב הזה אני אמור לרדת במשקל ואני לא יורד.
אני לא מצליח להגיע ל3000 קלוריות במסה אני מכניס קלוריות דרך שייקים, אוכל מאכלים דחוסים קלורית אבל עדיין שבע מאוד מהר ומתקשה מאוד להגיע ל3000 קלוריות ביום

איך זה הגיוני שמחשבון שריפת קלוריות מראה שאני שורף 2500 קלוריות ביום אבל אני לא נראה לי מגיע אפילו לאכילה של 1500 קלוריות ביום שאני לא סופר קלוריות במסה אז לפי החישוב הזה אני אמור לרדת במשקל ואני לא יורד.
אם אתה באמת אוכל 1,500 קלוריות ליום, היית אמור לרדת. זה רק אומר שאתה לא באמת אוכל 1,500 קלוריות ליום למרות שאתה חושב שכן. יכול גם להיות שאתה אוכל 1,500 קלוריות ביום מסוים ופי 2 ביום שלאחר מכן ואז הממוצע שלך הוא איפשהו באמצע.

אני לא מצליח להגיע ל3000 קלוריות במסה אני מכניס קלוריות דרך שייקים, אוכל מאכלים דחוסים קלורית אבל עדיין שבע מאוד מהר ומתקשה מאוד להגיע ל3000 קלוריות ביום
לא חושב שכדאי לך להגיע ל-3,000 קלוריות ליום כי אתה לא סופר נכון ולכן עלול להשמין. תזין את כל מה שאתה אוכל ביום למחשבון קלוריות נורמלי, כגון:

ואז תראה כמה אתה באמת אוכל ביום.

נ.ב. לא קיבלת מענה לשרשור הזה כי הכותרת שלך לא הייתה עניינית. תקפיד על כותרת עניניית ותקבל מענה מחברי הקהילה מהר יותר. הכותרת נערכה.

מה הגובה וכמה אתה שוקל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית