הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוות דעת דאבל ריצ' שוקולד של אופטימום

• פותח/ת השרשור Naty_1
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Naty_1

משתמש מתחיל
16
2
נק' מוניטין:
2
16
2
היי.
אני מניח שכולם כאן מכירים את אופטימום גולד סטנדרט. אז ראיתי שיש מבצע ב iherb על הטעם הזה (דאבל ריצ׳ שוקולד). מעולם לא ניסיתי אותו ורציתי חוות דעת ממישהו שניסה או מכיר.
בתודה מראש.
נתנאל

היי.
אני מניח שכולם כאן מכירים את אופטימום גולד סטנדרט. אז ראיתי שיש מבצע ב iherb על הטעם הזה (דאבל ריצ׳ שוקולד). מעולם לא ניסיתי אותו ורציתי חוות דעת ממישהו שניסה או מכיר.
בתודה מראש.
נתנאל

לא מכיר,
הזמנתי מוקה קפוצינו - פגז.
המליצו לי גם על עוגיות חמאה. (הבא שאנסה)

• פותח/ת השרשור
נשמע טעים. הבעיה ששאר הטעמים שלא במבצע עוברים את ה75 דולר

היה לי לפני איזה 6-7 שנים אז לא יודע אם שינו משהו. הטעם היה בסדר, לא יותר מזה. אם יש מבצע משתלם הייתי שוקל לקחת אבל לא נראה ששום מבצע על אופטימום יתקרב למחירים של MYPROTEIN.

• פותח/ת השרשור
היה לי לפני איזה 6-7 שנים אז לא יודע אם שינו משהו. הטעם היה בסדר, לא יותר מזה. אם יש מבצע משתלם הייתי שוקל לקחת אבל לא נראה ששום מבצע על אופטימום יתקרב למחירים של MYPROTEIN.
הבנתי אבל שהטעמים והמרקם לא משהו. יש לך טעם שאתה יכול להמליץ עליו?

הבנתי אבל שהטעמים והמרקם לא משהו. יש לך טעם שאתה יכול להמליץ עליו?
יש מלא שרשורים עם המלצות/דיס-המלצות על מייפרוטאין, חפש בפורום, כל אחד ומה שהוא אוהב.

• פותח/ת השרשור
הייתה הנחה של 17 שקל על האופטימום שוקולד קוקוס מה שהוריד את זה מתחת ל75 דולר אז קניתי את זה

5 פאונד 237 שקל
5 פאונד זה 2.27 קילו, אני רק אגיד שבמייפרוטאין במחיר הזה אתה קונה 5 קילו שזה פי 2.2 יותר. לפעמים במבצעים משתלמים גם יותר זול, אני קניתי 7.5 קילו במחיר הזה פעם אחרונה, סתם לידע כללי. אין לי איזה אינטרס פשוט צורם בעין שאנשים משלמים מחיר מופקע רק בגלל שזה מותג עם שם, ועוד מותג שהוא לא מהטובים בטעם (לפחות ממה שניסיתי)

פשוט צורם בעין
איך יכול לצרום בעין?
😉

@Naty_1 , לטעמי האבקות של דיימטייז מעולות אחת אחת.
גם אני באופן אישי בכלל לא מתחבר למוצרים של מיי פרוטאין, וגם אם כן, חרף המחיר נמוך, לא הייתי מזמין 5 ק"ג אבקה,
כי זה אומר מבחינתי להיתקע איתה הרבה זמן (שותה אחת לשבוע בערך) שזה כשלעצמו לא דבר רע, אבל דחילק, כמה כבר אפשר לשתות את אותו טעם?

לא מכיר,
הזמנתי מוקה קפוצינו - פגז.
המליצו לי גם על עוגיות חמאה. (הבא שאנסה)
מחזק.
מוקה קפוצ'ינו פשוט הטעם הכי טוב שהיה לי, אם אתה לא אוהב ממש מתוק זה טעם מפחיד.
הייתי גריד בפעם האחרונה וניסיתי את הקפה והתבאסתי כי מעכשיו אני משווה הכל למוקה
קפוצ'ינו.

• אהבתי
Reactions: OA
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית