עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היי.
אני מניח שכולם כאן מכירים את אופטימום גולד סטנדרט. אז ראיתי שיש מבצע ב iherb על הטעם הזה (דאבל ריצ׳ שוקולד). מעולם לא ניסיתי אותו ורציתי חוות דעת ממישהו שניסה או מכיר.
בתודה מראש.
נתנאל
הבנתי אבל שהטעמים והמרקם לא משהו. יש לך טעם שאתה יכול להמליץ עליו?היה לי לפני איזה 6-7 שנים אז לא יודע אם שינו משהו. הטעם היה בסדר, לא יותר מזה. אם יש מבצע משתלם הייתי שוקל לקחת אבל לא נראה ששום מבצע על אופטימום יתקרב למחירים של MYPROTEIN.
יש מלא שרשורים עם המלצות/דיס-המלצות על מייפרוטאין, חפש בפורום, כל אחד ומה שהוא אוהב.הבנתי אבל שהטעמים והמרקם לא משהו. יש לך טעם שאתה יכול להמליץ עליו?
Stracciatellaהבנתי אבל שהטעמים והמרקם לא משהו. יש לך טעם שאתה יכול להמליץ עליו?
הבנתי אבל שהטעמים והמרקם לא משהו. יש לך טעם שאתה יכול להמליץ עליו?
אתה מגזים לדעתי, אבל כל אחד והטעם שלו.החברה הנוראית הזו (מבחינת טעם כמובן).
אתה מגזים לדעתי, אבל כל אחד והטעם שלו.
דלי אחד? כמה יצא הכל כולל משלוח?הייתה הנחה של 17 שקל על האופטימום שוקולד קוקוס מה שהוריד את זה מתחת ל75 דולר אז קניתי את זה
5 פאונד זה 2.27 קילו, אני רק אגיד שבמייפרוטאין במחיר הזה אתה קונה 5 קילו שזה פי 2.2 יותר. לפעמים במבצעים משתלמים גם יותר זול, אני קניתי 7.5 קילו במחיר הזה פעם אחרונה, סתם לידע כללי. אין לי איזה אינטרס פשוט צורם בעין שאנשים משלמים מחיר מופקע רק בגלל שזה מותג עם שם, ועוד מותג שהוא לא מהטובים בטעם (לפחות ממה שניסיתי)5 פאונד 237 שקל
איך יכול לצרום בעין?פשוט צורם בעין
מחזק.לא מכיר,
הזמנתי מוקה קפוצינו - פגז.
המליצו לי גם על עוגיות חמאה. (הבא שאנסה)
כל כך צורם שאני מרגיש את זה בעיניים כבר 😃איך יכול לצרום בעין?
😉