הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה יהיה ההבדל?

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
יש לי סוג שאלה היפותטית.
שני אנשים עם אותם נתונים ואותם גנים(כאילו אותו בן אדם) יעשו מסה במשך שנה שבזמן הזה שניהם יעלו באותו משקל גוף בדיוק , התזונה שלהם אותו דבר בול וגם התכנית חוץ מדבר אחד , אחד לא מאמן רגליים.
שימו רגע בצד את הקטע של הפרופורציות וכל זה , המ.ג של שניהם עלה אותו דבר בסוף השנה , האם זה שלא אימן רגליים יעלה יותר באחוז שומן? בגלל שהוא הרי לא השיג שריר ברגל אז כאילו המשקל חייב ללכת לאן שהוא , לא מבין וזה ממש מסקרן אותי מה התשובה.
רק מי שמבין בבקשה , אם שואלים למה אני שואל אז זה בגלל שבמהלך שחדרי הכושר היו סגורים בקושי נגעתי ברגליים ורוצה לדעת איך זה השפיע עליי.

אני מנחש שפלג גוף עליון שלו היה יותר מפותח בנוסף לעליה גבוהה יותר באחוזי שומן.

"מנחש" כי זה תלוי במיליון משתנים. אף אחד לא ידע לתת לך באמת תשובה כל עוד לא נעשה מחקר גדול שבדק בדיוק את התרחיש הזה.

כמו שאמר מעלי
יכול להיות שזה שלא עשית רגליים גרם להתאוששות טובה יותר לפלג גוף עליון וככה התקדמת יותר בשריר.
אם אתה סתם זורק הנחה שבשני המקרים יש התאוששות מקסימלית אז אין הסבר אחר חוץ משומן.

• פותח/ת השרשור
אני מנחש שפלג גוף עליון שלו היה יותר מפותח בנוסף לעליה גבוהה יותר באחוזי שומן.

"מנחש" כי זה תלוי במיליון משתנים. אף אחד לא ידע לתת לך באמת תשובה כל עוד לא נעשה מחקר גדול שבדק בדיוק את התרחיש הזה.
זה ברור בלי ספק ,
ההנחה שלי היא נגיד בן אדם יכול להשיג בשנה 5 קילו שריר( סתם דוגמא) אז כאילו זה אמור להיות 5 קילו שמתחלק בכל הגוף לא? הוא לא אימן רגליים אז זה כבר לא 5 קילו , ונגיד הוא העלה 8 קילו במ.ג בשנה הזאת אז נגיד כל מה שלא שריר זה שומן ולכן אפשר להניח שלא אימנת רגליים אז במקום שחלק מהמשקל שהעלת ילך לשריר ברגל הוא ילך לשומן?
קצת סיבכתי את זה אבל זאת הכוונה שלי

זה ברור בלי ספק ,
ההנחה שלי היא נגיד בן אדם יכול להשיג בשנה 5 קילו שריר( סתם דוגמא) אז כאילו זה אמור להיות 5 קילו שמתחלק בכל הגוף לא? הוא לא אימן רגליים אז זה כבר לא 5 קילו , ונגיד הוא העלה 8 קילו במ.ג בשנה הזאת אז נגיד כל מה שלא שריר זה שומן ולכן אפשר להניח שלא אימנת רגליים אז במקום שחלק מהמשקל שהעלת ילך לשריר ברגל הוא ילך לשומן?
קצת סיבכתי את זה אבל זאת הכוונה שלי

אם הפלג גוף עליון כבר מאומן אידיאלית ככה שהמתאמן ממקסם את השריר שהוא יכול להוסיף שם, אז כן. האקסטרא קלוריות יהפכו לשומן כי הרגליים לא מקבלות גירוי, והפלג גוף עליון הגיע כבר למקסימום.

אבל זה על הנייר, בפועל אם מתאמן יתרכז רק על גוף עליון הוא יוכל להתאושש יותר טוב ולהשקיע שם יותר נפח. אז במציאות הוא פשוט יהיה גדול עם צ'יקן לגס.

• פותח/ת השרשור
אם הפלג גוף עליון כבר מאומן אידיאלית ככה שהמתאמן ממקסם את השריר שהוא יכול להוסיף שם, אז כן. האקסטרא קלוריות יהפכו לשומן כי הרגליים לא מקבלות גירוי, והפלג גוף עליון הגיע כבר למקסימום.

אבל זה על הנייר, בפועל אם מתאמן יתרכז רק על גוף עליון הוא יוכל להתאושש יותר טוב ולהשקיע שם יותר נפח. אז במציאות הוא פשוט יהיה גדול עם צ'יקן לגס.
אני אגיד לך מה במסה האחרונה שעשעתי שכל המסה התאמנתי בחוץ כשחדרי כושר היו סגורים ודי לא נדעתי ברגליים , כשהסתכלתי על הנתונים לפני ואחרי לא כזה הרווחתי הרבה שריר כמו שהייתי אמור להרוויח

אני יכול רק להגיד לך שזה התעסקות מיותרת, אם קרה מה שקרה, אז הכי חשוב שתזכור שזה כבר ״קרה״.
מה שישנה מעכשיו. שזה תחזור לדרך המלך ותפמפם סקוואטים.

• פותח/ת השרשור
אני יכול רק להגיד לך שזה התעסקות מיותרת, אם קרה מה שקרה, אז הכי חשוב שתזכור שזה כבר ״קרה״.
מה שישנה מעכשיו. שזה תחזור לדרך המלך ותפמפם סקוואטים.
חחח נכון אבל זה כן מעניין בחישוב
כי אם התיאוריה הזאת נכונה , תכלס אם במסה הזאת החדר כושר ישאר פתוח אני יכול להרוויח הרבה יותר במסה הקודמת

חחח נכון אבל זה כן מעניין בחישוב
כי אם התיאוריה הזאת נכונה , תכלס אם במסה הזאת החדר כושר ישאר פתוח אני יכול להרוויח הרבה יותר במסה הקודמת
אין ספק שאם יסגרו, אני פורץ תחדר כושר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית