הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קדימות של מסה או חיטוב - מה עדיף?

מה עדיף קודם ?

• קודם חיטוב

הצבעות: 2 66.7%
  • קודם מסה

הצבעות: 1 33.3%
  • אין הבדל

הצבעות: 0 0.0%

• סה"כ מצביעים
    3

דברים1

משתמש קבוע
1,819
746
נק' מוניטין:
1,255
1,819
746
התלבטתי אם לעלות באימונים או תזונה בסוף העלתי פה .
אשמח לשמוע מה הייתם ממליצים (אם יש מחקרים בנושא אשמח שתצרפו)
בנאדם לא עם משקל גבוהה אבל אחוז שומן לא נמוך .
שהמטרה שלו להגיע למשקל סביר על אחוז שומן נמוך .
ניקח לדוגמא . בנאדם 1.70 שוקל 64 . אחוז שומן 17 .

בשביל להגיע למטרה של 67 קילו על 12 אחוז שומן .

עדיף להתחיל חיטוב ועליית מסה נקייה . או לעלות במסה ואז חיטוב ?
מתי הגוף מגיב טוב יותר . מה אמור לקחת פחות זמן . או שלדעתכם זה אותו דבר ורק תלוי מה הבנאדם מעדיף מבחינת ניראות במהלך התהליך ?

תודה .

התלבטתי אם לעלות באימונים או תזונה בסוף העלתי פה .
אשמח לשמוע מה הייתם ממליצים (אם יש מחקרים בנושא אשמח שתצרפו)
בנאדם לא עם משקל גבוהה אבל אחוז שומן לא נמוך .
שהמטרה שלו להגיע למשקל סביר על אחוז שומן נמוך .
ניקח לדוגמא . בנאדם 1.70 שוקל 64 . אחוז שומן 17 .

בשביל להגיע למטרה של 67 קילו על 12 אחוז שומן .

עדיף להתחיל חיטוב ועליית מסה נקייה . או לעלות במסה ואז חיטוב ?
מתי הגוף מגיב טוב יותר . מה אמור לקחת פחות זמן . או שלדעתכם זה אותו דבר ורק תלוי מה הבנאדם מעדיף מבחינת ניראות במהלך התהליך ?

תודה .
תשמע, כל אחד יתן לך פה עצה שונה אבל אני אחלוק איתך את הדרך שלי והדעה שלי לגבי הנושא.. כשהייתי אחרי שלוש שנים של הזנחה טוטאלית בלי אפילו חצי אימון דבר ראשון שעשיתי זה חיטוב עצבני לנקות את השומן כמה שיותר ואז ניגשתי למסה.. יותר כיף לפי דעתי.. ככה אתה רואה את השינויים יותר טוב ובלי קשר גם מרגיל את הdna שלך לעבוד על אחוזי שומן נמוכים יותר כי בסופו של דבר הוא תמיד רוצה לחזור למצב שבו היית הכי הרבה זמן זאת אומרת שאם אתה שנים על 20 אחוז הגוף שלך תמיד ירצה לחוזר לשם אלה אם תרגיל אותו אחרת וזה עניין של זמן.. בכל מקרה אני לא פרופסור ולכולנו יש עוד מה ללמוד אז אני רק יכול לאחל לך בהצלחה ותן בראש!

שיח מאוד בוגר מצידך.

אם כבר אתה מנסה לעזור לאנשים לפחות תשמור על שיח מכבד ותצרף רפרנסים לטענות שלך, זה המינימום הנדרש.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא אשמור על שיח מכבד עם טיפוסים כמוך וכמו השני שחושבים שהשמש זורחת להם מהתחת זה שאתם כמה שנים בתחום ויושבים כל היום על הפורום הזה כמו איזה משועממים לא אומר שאתם פרופסורים לחקר גוף האדם ולא נותן לכם את האופציה לבטל אף אחד אז לפני שאתה מצפה שיכבדו אותך תכבד קודם כל בעצמך עכשיו אני סוגר פה את הסאגה הזאת שניכם מדענים ושתחררו ממני יאללה יום טוב שיהיה
ביטלתי אותך? השמש זורחת לי מהתחת? יושב כל היום על הפורום כמו משועמם?

א. איפה לא כיבדתי אותך / ביטלתי אותך? אשמח שתצטט את ההודעה שלי ואתנצל בהתאם.
ב. יש לי 2 עסקים ותוך כדי אני מתחרה בפיתוח גוף טבעי ברמה עולמית, אם בין כל אלה אני מוצא זמן
לענות לאנשים ולעזור למי שאני יכול אני חושב שזה ראוי להערכה ולא ללעג, אבל אולי זה רק אני.

בכל מקרה בהצלחה, המגננה שלך מיותרת לגמרי אף אחד לא תקף אותך.

כולכם מאוד מנומסים היום, כל הכבוד! אני מאוד מתרשם 😉
אני מבקש להמשיך ככה.

תשמע, כל אחד יתן לך פה עצה שונה אבל אני אחלוק איתך את הדרך שלי והדעה שלי לגבי הנושא.. כשהייתי אחרי שלוש שנים של הזנחה טוטאלית בלי אפילו חצי אימון דבר ראשון שעשיתי זה חיטוב עצבני לנקות את השומן כמה שיותר ואז ניגשתי למסה.. יותר כיף לפי דעתי.. ככה אתה רואה את השינויים יותר טוב ובלי קשר גם מרגיל את הdna שלך לעבוד על אחוזי שומן נמוכים יותר כי בסופו של דבר הוא תמיד רוצה לחזור למצב שבו היית הכי הרבה זמן זאת אומרת שאם אתה שנים על 20 אחוז הגוף שלך תמיד ירצה לחוזר לשם אלה אם תרגיל אותו אחרת וזה עניין של זמן.. בכל מקרה אני לא פרופסור ולכולנו יש עוד מה ללמוד אז אני רק יכול לאחל לך בהצלחה ותן בראש!
שמע, בגדול אתה נותן פה עצה מהניסיון שלך, אבל יש המון דרכים להגיע לאותה נקודה.

הטענה על ה-DNA לא נכונה, אתה מוזמן להסביר את עצמך אם לא הבנו.
ההתרגלות לאיזה אחוז שומן ספיציפי לא בטוח שהבנתי - אבל מניח שאתה מדבר על תיאוריית הסט פוינט?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית