הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל בגיל 48

moonstone

משתמש מתחיל
30
10
נק' מוניטין:
10
30
10
שלום לכולם,
התייעצות, בן 48 בריא, רמות טוססטרון גבוהות , מעל הנורמה, מתאמן 3 שנים, אימוני כוח בעיקרגובה 1.84 ,משקל 82 ,חושב להתחיל סייקל , כרגע בתקופת חיטוב, רוצה לתת בוסט לגוף,מרגיש קצת תקוע .
2 שאלות-
1. כן או לא?
2. אם כן , הייתי רוצה המלצות מניסיון ואם אפשר המלצה בפרטי לרופא בצפון שמלווה את התהליך בצורה מקצועית.
תודה ויום מעולה

שלום לכולם,
התייעצות, בן 48 בריא, רמות טוססטרון גבוהות , מעל הנורמה, מתאמן 3 שנים, אימוני כוח בעיקרגובה 1.84 ,משקל 82 ,חושב להתחיל סייקל , כרגע בתקופת חיטוב, רוצה לתת בוסט לגוף,מרגיש קצת תקוע .
2 שאלות-
1. כן או לא?
2. אם כן , הייתי רוצה המלצות מניסיון ואם אפשר המלצה בפרטי לרופא בצפון שמלווה את התהליך בצורה מקצועית.
תודה ויום מעולה
לשימוש בסטרואידים יש מחיר ולא תמיד הוא כזה ששווה ...בטח לאחד בן 48 עם טסט ברמה תקינה וטובה.
כי בסוף המסיבה יגיע מועד הפירעון והציר ההורמונלי יקרוס...אם יחזור לאותה רמה בה אתה נמצא היום...צריך להיות נביא כדי לדעת...ממש לא בטוח.
אל תיקח את זה כמובן מאליו.

• פותח/ת השרשור
לשימוש בסטרואידים יש מחיר ולא תמיד הוא כזה ששווה ...בטח לאחד בן 48 עם טסט ברמה תקינה וטובה.
כי בסוף המסיבה יגיע מועד הפירעון והציר ההורמונלי יקרוס...אם יחזור לאותה רמה בה אתה נמצא היום...צריך להיות נביא כדי לדעת...ממש לא בטוח.
אל תיקח את זה כמובן מאליו.
בגלל זה אני כאן ושואל, קראתי וממשיך לקרוא על הנושא וברור לי שיש מחיר, השאלה היא אם הדברים הפיכים ושווה לשלם את המחיר, בגילי כבר הבנתי שבכל דבר שאתה בוחר, אתה מוותר על משהו אחר ושוב אם לעשות אז הכי נכון ומקצועי שניתן.

1. כדאי או לא ???
כדאי.!
2. אם תתחיל כנראה תמשיך כמה שנים טובות טובות.
לא חושב שיש רופאים שמלווים תהליך כזה בארץ.

• פותח/ת השרשור
1. כדאי או לא ???
כדאי.!
2. אם תתחיל כנראה תמשיך כמה שנים טובות טובות.
לא חושב שיש רופאים שמלווים תהליך כזה בארץ.
תודה,
1. יכול לפרט?
2. למה כמה שנים טובות? אני לא מתכוון , למרות שאתה מתכוון לזה שזה יהיה טוב או לזה שפשוט אצטרך להמשיך?
ותודה על התגובה,
לגבי הליווי , לא חייב רופא אבל אני כן רוצה מישהו מקצועי ואני יודע שזה לא המקום לבקש המלצות ..

1. יכול לפרט?
למה לא.... זה כיף וטוב ומחזיר אותך לגיל 25.

רק תיקח בחשבון שרוב הסיכויים שאשתך לא בת 25 .... אז זה יכול ליצור בעיות.

2. לדעתי הכי קל להתמכר לטסט.... זה לא כזה מזיק כיו שעושים את זה. זה כיף ... אתה חזק צעיר חטוב חרמן בריא וכו' מרגיש טוב כל היום... מאוד קל להתמכר.

3. תיבחר כל שרירן בקנה מידה רציני ותתחבר אליו. נותנים ליווי בתשלום

• פותח/ת השרשור
למה לא.... זה כיף וטוב ומחזיר אותך לגיל 25.

רק תיקח בחשבון שרוב הסיכויים שאשתך לא בת 25 .... אז זה יכול ליצור בעיות.

2. לדעתי הכי קל להתמכר לטסט.... זה לא כזה מזיק כיו שעושים את זה. זה כיף ... אתה חזק צעיר חטוב חרמן בריא וכו' מרגיש טוב כל היום... מאוד קל להתמכר.

3. תיבחר כל שרירן בקנה מידה רציני ותתחבר אליו. נותנים ליווי בתשלום
תודה, אני צריך לבדוק באזור שלי ,בצפון לגבי מישהו אמין, יש המלצות על טסט ספיציפי? חברות מסוימות? מה כן , מה לא?
מינונים ובדיקות? וכן קראתי את הנעוצים..
אגב מכירים אישית מישהו בגילי שעשה/ עושה אשמח לדבר איתו.

תודה, אני צריך לבדוק באזור שלי ,בצפון לגבי מישהו אמין, יש המלצות על טסט ספיציפי? חברות מסוימות? מה כן , מה לא?
חפש אביב עומר בפייסבוק, אני חושב שהוא יכול לעזור לך, מתחרה רציני עם ידע עצום.

קובי יפרח מאוד מקצוען. נמצא גם בצפון

כל מי שמעל גיל 40 ונראה שרירי ממש וחטוב - הוא על טסט.
יש המלצות על טסט ספיציפי
רפואישל באייר, ביו בלאק, מדיטק, גנסיס,hd,
אלו חברות שניסית והם כרגע זמינות בשוק באיכות טובה .
מינונים ובדיקות
אתה יכול להתחיל מ 250 מג טסט (1 cc)
כל 4-5 ימים כסייקל.
בגשר אפשר אותו מינון כל 10 ימים.
בדיקות דם חייב לעשות לפני שנוגעים בחומרים - חייב !!!

שוב אומר ומדגיש
אם אתה בן 48 חיי חיים נוחים וטובים תשקול טוב טוב האם כדאי להתחיל או לא - יש סכנת התמכרות - לא שזה שווה להתמכרות לקוק חלילה אבל בהחלט יכול לפתח תלות לכל החיים

בסוף המסיבה יגיע מועד הפירעון והציר ההורמונלי יקרוס...אם יחזור לאותה רמה בה אתה נמצא היום...צריך להיות נביא כדי לדעת...ממש לא בטוח.
מה הגורמים חוץ מהסייקל עצמו שמשפיעים על טיב החזרה של הציר?

• פותח/ת השרשור
כל מי שמעל גיל 40 ונראה שרירי ממש וחטוב - הוא על טסט.

רפואישל באייר, ביו בלאק, מדיטק, גנסיס,hd,
אלו חברות שניסית והם כרגע זמינות בשוק באיכות טובה .

אתה יכול להתחיל מ 250 מג טסט (1 cc)
כל 4-5 ימים כסייקל.
בגשר אפשר אותו מינון כל 10 ימים.
בדיקות דם חייב לעשות לפני שנוגעים בחומרים - חייב !!!

שוב אומר ומדגיש
אם אתה בן 48 חיי חיים נוחים וטובים תשקול טוב טוב האם כדאי להתחיל או לא - יש סכנת התמכרות - לא שזה שווה להתמכרות לקוק חלילה אבל בהחלט יכול לפתח תלות לכל החיים
תודה רבה על התשובה המפורטת, ענית לי על כל השאלות, לגבי השיקולים להתחיל או לא.. אני צריך להקדיש עוד טיפת מחשבה, אגב אני מכיר אישית חבר'ה מעל 40 חטובים ושריריים ללא כל חומרים מלבד תזונה קפדנית ואימונים.מה שכן, הם מתאמנים מגיל צעיר ואני לא..

תודה רבה על התשובה המפורטת, ענית לי על כל השאלות, לגבי השיקולים להתחיל או לא.. אני צריך להקדיש עוד טיפת מחשבה, אגב אני מכיר אישית חבר'ה מעל 40 חטובים ושריריים ללא כל חומרים מלבד תזונה קפדנית ואימונים.מה שכן, הם מתאמנים מגיל צעיר ואני לא..
שני הגרוש שלי, במסגרת רוח הערבות ההדדית של הפורום הזה, כתרומה לנושא שאני לא מתערב לגביו בדרך כלל (לא מבין כלום בחומרים), אבל נמצא בגיל דומה (49) ובלי רקע של אימונים מגיל מוקדם:
נכנסתי לחדר כושר לראשונה בגיל 38-39, בלי גנטיקה מיוחדת, עם גוף רגיל, טסט ממוצע, ולו"ז צפוף מחוץ לחד"כ. אני יכול להעיד מגוף ראשון (!) שתכנית אימונים תכליתית, תזונה מוקפדת, ורצינות באימונים, יכולה להביא אותך לגוף שרירי וחטוב, ולהתקדמות יפה בכוח וגם בתחומים האישיים (נפשיים וגופניים). אם אתה נהנה מהפריווילגיה של טסט טבעי גבוה, ואורח חיים (זמן פנוי, משאבים) שמאפשר עקרונית שימוש בחומרים, אתה נמצא לדעתי במצב הכי קלאסי של "אם זה עובד אז אל תיגע בכלום" (מבחינת החומרים), והדבר החכם ביותר להתמכר אליו עכשיו זה הישגים ספורטיביים (היפרטרופיה, ו/או כח - למשל).
רק אומר...

• פותח/ת השרשור
שני הגרוש שלי, במסגרת רוח הערבות ההדדית של הפורום הזה, כתרומה לנושא שאני לא מתערב לגביו בדרך כלל (לא מבין כלום בחומרים), אבל נמצא בגיל דומה (49) ובלי רקע של אימונים מגיל מוקדם:
נכנסתי לחדר כושר לראשונה בגיל 38-39, בלי גנטיקה מיוחדת, עם גוף רגיל, טסט ממוצע, ולו"ז צפוף מחוץ לחד"כ. אני יכול להעיד מגוף ראשון (!) שתכנית אימונים תכליתית, תזונה מוקפדת, ורצינות באימונים, יכולה להביא אותך לגוף שרירי וחטוב, ולהתקדמות יפה בכוח וגם בתחומים האישיים (נפשיים וגופניים). אם אתה נהנה מהפריווילגיה של טסט טבעי גבוה, ואורח חיים (זמן פנוי, משאבים) שמאפשר עקרונית שימוש בחומרים, אתה נמצא לדעתי במצב הכי קלאסי של "אם זה עובד אז אל תיגע בכלום" (מבחינת החומרים), והדבר החכם ביותר להתמכר אליו עכשיו זה הישגים ספורטיביים (היפרטרופיה, ו/או כח - למשל).
רק אומר...
תודה חבר, האמתיש לי הישגים לא רעים יחסית למישהו שנכנס לפני 3 שנים לחדר כושר , אבל אתה יודע תמיד רוצים קצת יותר 😃 לגבי תזונה מקפיד, לאחרונה קצת יותר, אבל הקוביות בבטן קצת חסרות לי .. 😃

אגב אני מכיר אישית חבר'ה מעל 40 חטובים ושריריים ללא כל חומרים מלבד
דבר ראשון אתה לא באמת יודע מה כל אחד עושה כשהוא עם עצמו בחדרי חדרים.
דבר שני כנראה שהמושג "שרירי וחטוב" שונה בעיני מאשר בעיניך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית