הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל בגיל 48

moonstone

משתמש מתחיל
30
10
נק' מוניטין:
10
30
10
שלום לכולם,
התייעצות, בן 48 בריא, רמות טוססטרון גבוהות , מעל הנורמה, מתאמן 3 שנים, אימוני כוח בעיקרגובה 1.84 ,משקל 82 ,חושב להתחיל סייקל , כרגע בתקופת חיטוב, רוצה לתת בוסט לגוף,מרגיש קצת תקוע .
2 שאלות-
1. כן או לא?
2. אם כן , הייתי רוצה המלצות מניסיון ואם אפשר המלצה בפרטי לרופא בצפון שמלווה את התהליך בצורה מקצועית.
תודה ויום מעולה

• פותח/ת השרשור
כי די ענית לעצמך פה
הרמות גבוהות,אתה בריא חמדולילה
אז בשביל מה,?
הרמות גבוהות בבדיקה רגילה לא, בדיקת טוססטורן חופשי .. זה לא בדקתי וחוץ מזה, כולם אנשים בריאים ועדיין עושים סייקלים..

ערב טוב לך , אתה מוזמן לפנות לפוסט שפתחתי ולקרוא על ההתמכרות שלי לטסט והקושי לצאת מזה ואני רק בן 31,אתה בן 48 אתה טוען שכמות הטסט שלך גבוהות ככה אתה טוען אם הניסיון של אנשים שאומרים לך שזה ממכר תחשוב טוב על ההשלכות אתה מתבגר המערכות בגוף שלך לא כמו של אחד צעיר בקלות אתה תחליש את הלב שלך אין מה לעשות צריך לדבר פתוח ,אתה רוצה התקף לב????? אתה רוצה לסיים מהר את החיים שלך???? ולכול אלו שיגידו לי עכשיו שאם משתמשים נכון הכול טוב שקרניםםם שכמותכם טסט גבוהות מהנורמה משפיעות לרעה על המערכת הקרדיו ,אחי אני לא בא להפחיד אני רוצה להגיד לך את האמתתתתת הרי אתה מרוצה מעצמך למהההה למהההה להיכנס למיטה חולה יהיה לך תופעות לוואי קשות יותר אחי אתה מבוגר אני מדבר אלייך כמו אבא שליי
גם אם הרמות שלך נמוכות תתרחק אל תיגע זה כמו תשאל אותי על מישהו בן חמישים שרוצה להשתמש בהרואין מה תגיד לווו זה אותו דבר חבר'ה, זה טסט תגידו לי אבל אל תשכחו זה סינטטי אם אלוקים או אבולוציה היה רוצה מה שתבחרו בשבילי זה אלוקים אז כנראה שהיינו אם רמות גבוהות כמו הסייקל ודי לחכימה ברמיזה.

נערך לאחרונה:
לא מחייב תקרא מאמררים על זה ,ומה שאני דיברתי זה על מינונים גבוהים מינוני טי אר טי עם פיקוח רופא כן יכול להועיל במצבים מסוימים אבל אם יש לו טסט גבוה אז למה להתחיל טי אר טי זה כמו להחליף כוס קולה בכוס קולה

• פותח/ת השרשור
ערב טוב לך , אתה מוזמן לפנות לפוסט שפתחתי ולקרוא על ההתמכרות שלי לטסט והקושי לצאת מזה ואני רק בן 31,אתה בן 48 אתה טוען שכמות הטסט שלך גבוהות ככה אתה טוען אם הניסיון של אנשים שאומרים לך שזה ממכר תחשוב טוב על ההשלכות אתה מתבגר המערכות בגוף שלך לא כמו של אחד צעיר בקלות אתה תחליש את הלב שלך אין מה לעשות צריך לדבר פתוח ,אתה רוצה התקף לב????? אתה רוצה לסיים מהר את החיים שלך???? ולכול אלו שיגידו לי עכשיו שאם משתמשים נכון הכול טוב שקרניםםם שכמותכם טסט גבוהות מהנורמה משפיעות לרעה על המערכת הקרדיו ,אחי אני לא בא להפחיד אני רוצה להגיד לך את האמתתתתת הרי אתה מרוצה מעצמך למהההה למהההה להיכנס למיטה חולה יהיה לך תופעות לוואי קשות יותר אחי אתה מבוגר אני מדבר אלייך כמו אבא שליי
גם אם הרמות שלך נמוכות תתרחק אל תיגע זה כמו תשאל אותי על מישהו בן חמישים שרוצה להשתמש בהרואין מה תגיד לווו זה אותו דבר חבר'ה, זה טסט תגידו לי אבל אל תשכחו זה סינטטי אם אלוקים או אבולוציה היה רוצה מה שתבחרו בשבילי זה אלוקים אז כנראה שהיינו אם רמות גבוהות כמו הסייקל ודי לחכימה ברמיזה.
קודם כל, תודה על הכנות, קראתי במקרה את הפוסט שלך על התמכרות לטסט, לפני שהעליתי את הפוסט, מודה שהוא גרם לי לחשוב יותר על הנושא, רואים שאתה מדבר מהלב.. ומניסיון, תודה על התגובה, נראה לי שאני יורד מזה כרגע.
נמשיך עם אימונים ותזונה, תודה חברים.

ברוךךך השםםםםם אני שמח שעזרתי לךךךך אתה לא מבין כמה הם אני בטוח שהסובבים שלך אוהבים אותך אל תעשה שטויות ותישאר לצידם שנים ארוכות בעזרת השם.
שאלוקים יתן לך בריאות ואריכות ימים בעזרת השם

• פותח/ת השרשור
ברוךךך השםםםםם אני שמח שעזרתי לךךךך אתה לא מבין כמה הם אני בטוח שהסובבים שלך אוהבים אותך אל תעשה שטויות ותישאר לצידם שנים ארוכות בעזרת השם.
שאלוקים יתן לך בריאות ואריכות ימים בעזרת השם
תודה חבר, תבורך ותצליח אמן

על ההתמכרות שלי לטסט והקושי לצאת מזה
זה לא התמכרות לקוק ולא התמכרות לאלכוהול ... כן... אל תעשה מזה סיפור התקף לב וכו'....
אני אמרתי ואני אומר זה כיף זה טוב אבל צריך לשקול בהיגיון.
אין צורך לזרוק הפחדות באויר.
אתה לא מכיר את האדם. ואתה לא יודע מה האלטרנטיבה שלו אם הוא לא יהיה בסייקל תמידי....

שמעעעעעע אתה מדבררר שטויותתתתתתת אני לא מאמין שיש אנשים כמוך שבוחרים להתעלם מעובדות , ראשית כול תוצאת ההתמכרות לזה לא דומה לסמים כי בסמים יש תופעות גופניים שנקרא קריז לאחר השימוש , שימוש בחומרים אנאבולים מפתחים התמכרות בפן הפסיכולוגי בעיקר וגם יש בו מעט בפן הגופני ואני יסביר אחרי השימוש הציר די מושבת ולכל הבן אדם יחווה תופעות לוואי כאלו שהוא יצטרך שימוש תמידי בזה ,הוא הופך לתלותי בחומר , לגבי היחלשות המערכת הקרדיו אתה מתכחש למחקריםם תפנה לגוגל יש שפע של עובדות, כמה אתה מכיר מפתחי גוף שסיימו את החיים שלהם צעירים אה גם לזה אתה מתכחש???????

אתה מכיר מפתחי גוף שסיימו את החיים שלהם צעירים
מכיר גם לא מפתחי גוף שגמרו מהר.
רק היום קובע למי לכבות את השלטר ומתי.
הפסיכולוגי בעיקר וגם יש בו מעט בפן הגופני
תחליט קריז או לא קריז?
מי אתה ומי אני שנקבע מה יעלה בגורלו ???
אולי עוד שנה הגוף שלו באופן טבעי יפסיק לייצר טסט.. כן כן ... ככה פתאום בגיל 50 תהיה צניחה מסיבה כזאת או אחרת...
ואז הוא יחידה על trt כל החיים.

כשאני אומר ברייל אני לא מתכון דווקא ל750 מג טסט בשבוע...
לאדם מבוגר גם 250 פעם ב10 ימים יתן אחלה אפקט . פסיכולוגי וגופני ביחד.
ולא יהיו שום תופעות לוודאי

לרוב אלו שמסיימים את חייהם הרבה לפני הצפוי יש סיבות לדבר ואחת הסיבות זה שימוש בסטרואידים אנאבוליים עובדה שלא אני המצאתי אלא עובדה שמגובה מחקרית.
לגבי ההתמכרות היא פסיכולית אבל יש בה גם השלכות גופניים שיוצרים תלות,ו
ולגבי הץההתמכרות המרכיב העיקרי הוא פסיכולוגי אז אתה מוזמן ללמוד קצת פסיכולוגיה ולעיין בנושא.
שוב פעם לא דיברתי על trt
והבחור לא צריך trt כול עוד יש לו רמות טסט תקינות.

• פותח/ת השרשור
20210713_203939.jpg

אלה הערכים שנמדדו בבדיקה רגילה של קופת חולים, מאז ירד קצת אבל עדיין מעל הנורמה.

אני אתן לך את הגרוש וחצי שלי.
אני בן 30+ וכמוך חשבתי על סטרואידים אחריי כ 3 שנים בחדר כושר. היו תוצאות יפות, גם משקלי עבודה ובעיקר תוצאות ויזואליות. הסיבה שפניתי לחומרים הייתה נטו זירוז תוצאות, הן מבחינת כוח והן מבחינת מסת שריר, פה זה ענין שלך עם עצמך. אם אתה רוצה כמוני לגדול ולהתחזק מהר אז לך על זה, רק תלמד את הנושא כמה שיותר, תתארגן על פיסיטי לפניי וגם על ai כמובן ותמיד תצפה לגרוע ביותר (זה מה שאני עשיתי). בעיניי אין בחירה נכונה יותר או פחות, אלא יותר עניין של מודעות והבנה שאתה נכנס לעולם אפל וכמו שיש לו המון יתרונות, ככה יש לו גם חסרונות.

• פותח/ת השרשור
אני אתן לך את הגרוש וחצי שלי.
אני בן 30+ וכמוך חשבתי על סטרואידים אחריי כ 3 שנים בחדר כושר. היו תוצאות יפות, גם משקלי עבודה ובעיקר תוצאות ויזואליות. הסיבה שפניתי לחומרים הייתה נטו זירוז תוצאות, הן מבחינת כוח והן מבחינת מסת שריר, פה זה ענין שלך עם עצמך. אם אתה רוצה כמוני לגדול ולהתחזק מהר אז לך על זה, רק תלמד את הנושא כמה שיותר, תתארגן על פיסיטי לפניי וגם על ai כמובן ותמיד תצפה לגרוע ביותר (זה מה שאני עשיתי). בעיניי אין בחירה נכונה יותר או פחות, אלא יותר עניין של מודעות והבנה שאתה נכנס לעולם אפל וכמו שיש לו המון יתרונות, ככה יש לו גם חסרונות.
ספר קצת איך הגוף הגיב, יתרונות, תופעות לוואי, כמה סייקלים? הפסקת? ממשיך? מה היו השינויים הכי משמעותיים? .. תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית