הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דם במזרק באמצע זריקה

Tokowiw

משתמש קבוע
1,573
716
נק' מוניטין:
1,101
1,573
716
אהלן, קרה לי משהו מוזר עכשיו..נתתי להנאתי כהרגלי זריקה בכתף של טסט אננטט עשיתי משיכה לאחור והיה בועות, הזרקתי את הטסט ולקראת סוף הזריקה כשהמחט בתוכי נכנס דם בתוכה..משהו הזוי אף פעם לא קרה לי כזה דבר..יש למישהו מושג מה זה? די מלחיץ..ושאלה נוספת, לכתף אני משתמש במחט כחולה, אורך 32 ממ בדרך כלל אבל כרגע הם נגמרו ויש לי כחולות 30ממ האם קריטי? המון תודה

קרה לי גם אל תרגש הכל טוב.
אני משתמש ב12.5ממ לכתף ואין שום בעיה, אז אני בטוח ש30 זה בסדר גמור.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תגיד שהמחט בתוך שריר הכתף משכתה את מזרק ההנעה( שמזריקים ושואבים איתו) לאחור ?????????????
כן, על מנת לבדוק שלא חדרתי בוריד, כשמשכתי לאחור יצא בועות. לכן הזרקתי

הבנתי , שמע אני בחיים לא הזרקתי לכתף אז אני לא יודע לענות לך כנראה מה שאתה עושה זה נכון, כאחד שהזריק רק בישבן שהסיכוי שלו להיתקל בוריד הוא נמוך אז אין צורך להשתמש בפעולה הזאת.

ניענוע של מזרק בכתף גורם לזה אין מה להרתגש כל עוד משכתה ולא יצא דם בהתחלה הכל היה בסדר,היה לי סיפור דומה שכנתתי ברגל סיימתי תזריקה נכנס טיפה דם למזרק וכשהוצאתי תמזרק יצא קצת דם התרגשתי טיפה אבל אחרי 20 דקות שאני חיי הבנתי שהכל בסדר

• פותח/ת השרשור
ניענוע של מזרק בכתף גורם לזה אין מה להרתגש כל עוד משכתה ולא יצא דם בהתחלה הכל היה בסדר,היה לי סיפור דומה שכנתתי ברגל סיימתי תזריקה נכנס טיפה דם למזרק וכשהוצאתי תמזרק יצא קצת דם התרגשתי טיפה אבל אחרי 20 דקות שאני חיי הבנתי שהכל בסדר
כן זה קרה פעם אחת כשהזרקתי המחט הייתה בכתף ובדיוק אח שלי שאל אותי משהו אז הסתובבתי אליו כנראה הזזתי בלי לשים לב את המחט אז זה קרה חחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית